Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

cyfra+ info ze satsklep

Zdravím
všechny příznivce uvedené platformy. Při své návštevě satsklepa jsem zaznamenal zajímavé změny ve složení balíčků, které se projevily po spolupráci s Polsatem. Fanoušky fotbalu a sportu vůbec zcela určitě zaujme tarif OPTIMUM HD+ za cca 730kč/měs. V balíčku najdete programy +canal, oba Eurosporty,ESPN atd..Eurosport2 ;) samozřejmě s bundesligou. Předplatné lze samozřejmě sjednat.
Zároveň bych chtěl poděkovat za projevenou důvěru těm z Vás, kterým jsem dovezl moduly nebo přístupové karty.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter
Odpověď v diskusním vlákně

gunter

Ty eurosporty 1 a 2 HD jdou na POLSAT CAM a né jenom ČESKÉ,POLSKÉ ALE všechny.ESPN samozřejmě také.
CANAL + a všechny ostatní zas jedou na CYFRA+,když máš celé obě platformy,tak s tím fakt není potíž si vybrat co chceš! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

ano, o Polsatu vím jde ale o to, že nyní mohou Ti co chtějí PL+BL vše sosat z jedné karty ;)

gunter

RE: cyfra+ info ze satsklep

a když bych měl teda zájem o nějakou tu širší nabídku v HD (osobně možná spíš Canal HD + HBO HD a Cinemax HD) kam bych se měl obrátit?

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vortimond

Napis mi na (1.karlos@seznam.cz) vecer tam budu. Pojedu v dohledne dobe vyrizovat pausal.

gunter

gunter

Ok chápu jedná se perfekt o HD balíček obou platform v jedné kartě nabídka Cyfra+,
Jsi ok chlap,že se staráš o nabídku prem.lig a bundesligy,fandím Ti,ať se daří!!!!Taky se občas starám o přátelé,ale Ti to mají tak,že musím se starat :laughing: :laughing: ,tak mě to už někdy nebaví. :)))

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra