Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Cyfra+

Gunter by měl ještě vylepšit své informace ostatním.
Nejlepší zcela aktuální nabídka od Cyfry je plný balík /Prestige+HD/ pro sledování všeho co Cyfra vysílá za v přepočtu cca 700,- € za 19 měsíců, což je cca 920 Kč/měsíc.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Janik

to máš pravdu, ale šlo primárně o fotbal a možnost sledování PL a BL takže pro řadu lidí stačí to co jsem popsal

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

guntere

tak to si myslím, že jsou ještě levnější alternativy.
V plné nabídce je cca 15 HD programů, dohromady cca 160 kanálů. Ale každý si udělá obrázek sám o oné výhodnosti.

Kdo je kdo a co je co.

Janik

Gunter

Máš zkušenosti, jak je to se změnou balíčku v průběhu abonence toho multipakiet Canal +?? Dá se třeba v případě osobní návštěvy po skončení roční prepaid karty dohodnout na výše uvedených balíčcích?? Díky.

polulin
Registrace: 10/2007

RE: Cyfra+

nemusíš nikam jezdit.zavoláš prodejci nebo pošleš email a buď zaplatíš kurýrovi při převzetí karty nebo bakovním převodem nebo kartou jenom prodloužení. Na některé nějak získané karty ale nelze dopsat jiné pakety. Je třeba být věrný jednomu prodejci, který vyřídí i aktivaci na nějakého poláka, resp někteří prodejci obsluhují spoustu "svých" firemních karet.

Kdo je kdo a co je co.

Janik

polulin

Multipaket +canal nějak upgradovat nejde, jinak já sám bych si to ošéfoval. Taky počkám až mi dojede a příští rok a beru paušál, mohl bych si koupit prepaid polsata ale nechcu čachrovat s modulama a kartama. Domluvit se osobně dá vše. Počítej ale s tím, že položíš na dřevo peníze na 18 měsíců, smlouvu totiž napíše prodavač sám na sebe nebo na člena rosiny. jestli to udělají každému nevím, já jsem u nich za poslední 2 měsíce nechal 4000€ takže mě mají rádi :laughing:

gunter

to co Gunter "ošéfuje" a okecá já vyřídím přes email do 5 minut a prodejce Cyfry v Polsku jsem nikdy neviděl.
Guntere, nechej toho strašení složitostí a nehraj si na pána svými obraty, někteří ti to nežerou.

Kdo je kdo a co je co.

Janik

Janik

Když si myslíš, že je to tak jednoduché, tak si to vyřiď přes maily a nenavážej se tady do mě, a pokud Ti to vadí mé informace nečti. Je to jednoduché. A obraty opravdu máme jelikož tam naše firma pravidelně nakupuje zboží, které je zde výrazně levnější, takže asi tak a hezký večer...

gunter

ano, je to naprosto jednoduché si Cyfru v Polsku objednat emailem.Stačí mít peníze.
Já jezdím do Polska pouze do Auchanu, protože je přecpaný kvalitním jídlem a i jiným zbožím....a je v něm prodejna Cyfry, ve které jsem nikdy nebyl....

Kdo je kdo a co je co.

Janik

to je u mě problém. já nemám nikdy peníze, rozhodně ne na 18 měsíců abonence dopředu. takže pro mě je nejvýhodnější asi buď předplacenka polsatu s modulem a nebo TNK HD

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

to Janik

kam do auchunu jezdis? muzes napsat blizsi informace kde se to da pres email zaridit, mam zajem o predplatne pausalu Canal Plus HD, diky moc

Ladasek
Registrace: 10/2005

Canal plus nemusíš brát na paušál. na ten si můžeš koupit tu předplacenou kartu na 1 rok (ze satsklepu) a příde ti aktivovaná domů poštou

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

predplacenka

to vorti.. to jezbytecne drahy, pausal vyjde na 39 zlotych, ve sleve prvnich 5 nekdo tvrdi 9 mesicu za cca 22 zlotych, vyjde to levneji nez predplacenka

Ladasek

to asi těžko. 39 zlotých je sice pravda, ale to neplatí samostatně. jedná se o příplatek k nějakýmu základu!

vortimond

byl jsem ve Wroclavi v Auchunu a pani na stanku Cyfry me rikala ze budu platit nekolik prvnich mesicu cca 22 zlotych a pak 39, nerikala nic o tom ze je to pridavek k jinemu paketu, vi gunter, janik nebo hery jestli je to spravna informace?

Ladasek

http://www.cyfraplus.pl/cyfra_promo-2010905-nowe-pakiety.html

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Ladas má pravdu, jedná se o tohle:
www.cyfraplus.pl/multipakiet/canalplus
ale vychází to na 3.000 Kč na 1 rok, což není tak dramatickej rozdíl.

vortimond

jde to jako samostatny paket porad, 4 mesice 50 % sleva, 39+6 zl plna cena, jestli tomu dobre rozumim tak se musi zaplatit na 12 mesicu predem
http://www.cyfraplus.pl/multipakiet/canalplus

Ladasek

Ladasek

Počítej s tím, že vždy budou chtít peníze předem, u klasického "tarifu" je to nyní 18 měsíců smlouva na rok už není. K tomu si ještě připočítej kauci za kartu - tuším 100zlotých.

gunter

hlavně nepočítej s tím, že ti to někdo zprostředkuje naprosto zadarmo (proboha, to je typicky český očekávat takový věci). za oběť tomu určitě padne právě ta akční sleva + nějaký drobný navíc

vortimond

kdyz si to ale koupim pres polaka tak budu mit polsky ceny bez priplatku, a mozna ani toho polaka nepotrebuju, pani v te Wroclavi me rikala ze maji hodne zakazniku ze zahranici a rikala mi polsky ceny i kdyz sem ji nekolikrat rikal ze nejsem polak a sem z Cech

Ladasek

jo, tohle by se mělo prozkoumat a podrobně popsat. určitě.

vortimond

jinak ten polskej přístup se mi líbí. koukni na tohle:
http://telewizjanakarte.pl/tnk_hd/aktywuj_karte.html
u těch karet TNK HD je pro aktivaci pomocí SMS uvedený číslo v mezinárodním formátu :laughing: jediná chyba je ten párovanej přijímač

vortimond

Smaryja Jozef,at si kazdy zvoli svoji cestu,jak zajistit zahranicni kartu.Napr.pro mne je vyhodne,kdyz to co chci (prestoze umim trochu cist i psat),za mne nekdo osobne vyridi,tak jako Gunter-diky.

hdpe
Registrace: 11/2007

Téma: Cyfra+

Nic nemaji dabovane všechno to mluvi jeden člověk a to mi vadí.

emtech
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra