![]() |
|
cyfra+ prepaid: pakiet premierowyahoj. nevíte někdo, dá se tahle klasická předplacená karta na 5 + 1 měsíc prodloužit a nebo se po půl roce kupuje nová? díkwww.cyfraplus.pl/cyfra_cyfraplus-na-karte.html Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
nelzebývaly doby kdy se to dalo ale je to už pasé. Prostě to "zhasne" po stanovené lhůtě a hotovo. Stejně tak ještě nedávno se dala sjednat smlouva na 12 měsíců a nyní je na 18. Proto jsou ty promo akce se slevou třeba pár měsíců na různé balíčky, aby staří klienti, kterým dobíhá smlouva prodloužili..Pokud bys chtěl klasický paušál-platí se navíc vratná kauce 100PLN za tu kartu.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: cyfra+ prepaid: pakiet premierowydíky. já právě sháním něco levnýho (kde se nemusí NAJEDNOU vysolit žádná velká suma, takže tohle mi příde docela zajímavý i když se to prodloužit nedá). jinak mně by nevadilo platit hodně MĚSÍČNĚ. taky sháním zajímavý programy (Canal+, Planéte, Ale Kino...) který nejsou u nás známý.taky jsem našel zajímavou cenově výhodnou nabídku na portugalský platformy (Méo a TV Cabo) kde se platí měsíčně www.tvcorner.com/index.php/cPath/21_162 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondNo mi je to jasné-o tom už jsme měli řeč, v podstatě jde o to,že bys musel mít někoho v Polsku a domluvit se, že mu budeš posílat love třeba 1x za 3 měsíce. Jinak stanice Ale KINO! Opravdu zajímavá je koukám vždycky na upotávky na canalu+ a nedávno tam dávali nějaký dokumenty z války v Afghánu nebo Iráku..možná bys mohl "zabrousit" na nějaké polské obdobné webovky a zkusit štěstí..zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: cyfra+ prepaid: pakiet premierowyno zatím bych to viděl na ty poláky a nejspíš přímo na tuhle kartu. že bych si to jako vyzkoušel a potom by se vidělo.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: cyfra+ prepaid: pakiet premierowya nebo ten polsat cyfrowy s modulem. tam je HD. eurosport 2 a celkově slušná nabídka hlavně dokumentů. blbý je, že ty dokumenty nejsou v angličtině (snad kromě jednoho)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |