![]() |
|
cena montáží sat.Chtěl bych vědět kolik stojí montáž satelitu u Vás ve vašem městě,např.SKYLINK monoblok pro jednu tv,přidělání držáku na zed a natažení koax.kabelu řekněme 10m,já jsem z okresního města o 80tis. obyvatelích a práci dělám za 1500kč+mat.(držák,kabel,konektory,scart,doprava),takže celkem cca 2000kč,je to hodně nebo málo?A jak je to u Vás?pro upřesnění jsem firma která se tím zabývá. |
pablo1129
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 83 | |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.No, hlavne Dejfe za ty montaze, co mas v galaerii bych sve montazniky vyhodil. A sebe taky. No za 500, proc ne.Ja jsem pred mnoha lety zjistil, ze je lepsi udelat kvalitne a poradne radeji 1/3 montazi nez to hrnout na kvantitu. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
@Jaja jsem to sem davat nechtel, ale kdyz uz to "Ja" nakousl...http://www.digitalnichodsko.cz/fotoalbum/priklady-instalace-satelitni-paraboly/ obzvlaste stoji za pozornost zaveseni kabelu a jeho fixovani na třmen a také dodržení vzdálenosti od hlavní pojistkové skříně (znemožněná manipulace by jistě zajímala energetiky). http://www.digitalnichodsko.cz/fotoalbum/priklady-instalace-satelitni-paraboly/15.9.jpg.-.html nebo tato "ohleduplnost" ke kabelu, jeho prověs jistě "nevadí" jeho deformaci a následné změně impedance v bodech "zavěšení", o námraze a vyšší hmotnosti se radši ani nebavím. http://www.digitalnichodsko.cz/fotoalbum/priklady-instalace-satelitni-paraboly/nevolice.jpg.-.html dále raději no comment... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.@DejfOno z toho pocitu ze sprchy totiž děti nenakrmí. Když čtu některé naivky, připadám si extra drahý a nestydím se za to. Každá z těchto dvou cest má své pro a proti. Nechť si každý zváží, kterou půjde. Taky mi to nějakou dobu trvalo. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.Pánové,co tak dělat svou práci kvalitně a né"Franto podrž to,já skočím pro peníze.Práce kvapná,málo platná.Pokud není parabola přidělána,na pořádném držáku a přesně,tak by jste zasloužili hnát bičem.Lépe je vždy kvalitně,s kvalitního materiálu i když dřáže,než naopak.Souhlasím se Saxonem,od něj bych si nechal cokoliv montovat. :) Ať se daří a dělejte svou práci kvalitně. |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
kriste pane to je marasTen odkaz je brutalní. To za takovou instalaci nekdo platí?Rv Rv Rv To je dejfova práce?? Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.Tak to je odstrasujícíhttp://www.digitalnichodsko.cz/fotoalbum/priklady-instalace-satelitni-paraboly/podevousy.jpg.html --- co sníh? A další snímky (ty nápady kudu a jak kabel, fixace kabelů, parabolou stínit výhled z oken) Tohle je k blití i za 100kč!! Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
juzekAsi za to platí ti lidi, kteří dle "Dejfa" nejsou "hloupí", aby platili za montáž 1500 :D takže jsou ještě hloupější a platí za toto 500...ale kolega Rácz z toho má dobrý pocit ve sprše, tak mu to neberme ;) |
davidkriz
![]() |
|
RE: cena montáží sat.... dobry pocit, ze utekl a nedostal za to nakladacku ... super fotky R^ |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.Chápu, že někdy se ideální umístění hledá těžce, protože v místě instalace prostě žádné takové není, ale tohle je fakt brutal. Pominu tu parabolu za 220 bez dph, na kterou spadne 10deka sněhu jen jednou než se ten plast zlomí, ale dělat to takto u nás, při prvním sněžení mohu měnit tel. číslo.Ale co bych chtěl za večeři s ženou bez vína ve čtvrté cenové, za kterou mě ještě žena navíc pošle k šípku. Snad ještě nedržet záruku? Vždyť času mám o svátcích dost, tak proč bych ho pro ten pocit ve sprše neobětoval.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: cena montáží sat....brutální jsou taky ty vnitřní kabely (asi RG6U nebo něco obdobného) tažené různě po fasádách, šikmo přes hrany atd...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
to Milda 1967Jestli ještě někoho sháníš na montáž,můžeme se domluvit |
jkavon
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.To jsem si tedy opravdu nemyslel, že jste takoví trubci. Uvědomte si, že pár mých referencí (starých notabene pár let) je dělaných na vesnici. Vždy diskutuji před zahájení instalace se zákazníkem, kam parabolu umístit. Snažím se zákazníka přesvědčit často i na jiné místo, ale občas to prostě jinam dát nelze!!Je to samozřejmě také dané tím, aby neměl kilometry kabelu, ale aby byla anténa co nejblíže k televizoru popřípadě k bodu, kudy se dá táhnout kabel vnitřkem s co nejlepší trasou k televizi. Zatím jsem neměl jedinou reklamaci způsobenou nevhodným umístěním paraboly - jak si myslíte (osobně si to tedy nemyslím ani u jednoho případu, ale chápu vás - nemůžete vědět souvislosti, proč je anténa zrovna tam, protože jste při jednání se zákazníkem nebyli)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.Myslím, že samotné umístění byla až druhotná "komentovaná" záležitost u všech. Otázka kabelu bude asi ta hlavní, a tam opravdu nevím, jaký "argument" si vycucáte z prstu... asi jen pořád ten samý "instalaci za 500".Za to co je v těch "referencích" jste odpovědný Vy sám, co jste si tam dal, to tam máte, my k tomu legendu nevíme. Ale "reference" typu "anténa nad slepičím kurníkem" jsou fakt úsměvné :) A za tu parabolu před pojistkovou skříní a v tak těsné blízkosti přípojného vedení, bych Vám dal pokutu! To není argument, že "domluva se zákazníkem", když to nesplňuje základní bezpečnostní předpisy, tak zodpovědný člověk, který má ke svému oboru vztah a nedělá ho jen jako prodej rohlíků, by takovou montáž odmítl. |
davidkriz
![]() |
|
RE: cena montáží sat.Už vás David vidím, jak odmítáte instalaci, protože je tam el.skříň a jinam to dát nejde. To mi zase neříkejte. Anténu vždy umisťuji tam, aby byl dobrý výhled k družici (vysoké stromy či stavby na fotkách nejsou vidět)a také tam, kam to chce zákazník (často si vymejšlí místa - aby to neviděli sousedi, aby to netrčelo do ulice, aby to tolik nesplývalo s fasádou, aby byl kabel co nejkratší - prostě z 50% případů vyhraje argument zákazníka, protože on si instalaci objednal. Toto si musíte také uvědomit, že vesnické montáže jsou jedna velká báseň R^ :8) (myšleno ironicky)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.Tak to aspon nedavej do referencí :))) :))) :)))Ja vim, že někdy je to fakt boj, ale třeba to vedení kabelů, to je děsné. Znáš takovou tu věc jako jsou příchytky ? Nebo to je už nadstandard (miumo těch 500Kč) ? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
Dejf"Už vás David vidím, jak odmítáte instalaci, protože je tam el.skříň a jinam to dát nejde. "jste mimo... a hlavně Vám to nepatří do pracek, na nákup/prodej nemáte co instalovat paraboly a ještě do takové blízkosti 230/400V! O vyhl.50 jste v životě neslyšel! Zajímalo by mne, co na to živnostenský odbor v místě Vašeho působení. Ale asi nic, když drtivou většinu takovýchto "instalací" jistě nezdaňujete, ale strkáte peníze do kapsy. A jako člen místní kliky politické strany to máte jistě podchyceno. Bože chraň nás od takovýchto "řemeslníků"! :zombie: |
davidkriz
![]() |
|
RE: cena montáží sat.Hmmm, ty fotky jsou fakt hustý...nejlepší je tato: http://www.digitalnichodsko.cz/fotoalbum/priklady-instalace-satelitni-paraboly/nevolice.jpg.-.html - od pantáty vedou dráty do žárovky nade vraty... nejlepší fotka za poslední dobu. R^ On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.všiml si někdo že ti solidní (teda aspoň podle mě) vůbec nenapsali cenu ? Protože dobře ví že je mnoho faktorů co to ovlivňuje...Dejf: nevykládej že u té skříně to nešlo dát jinam.... |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.no u na v Trutnove to montovali za 500kč cca 2 roky zpet ted to muze byt 800kč ale dat 2litry :) sorry moc... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
to jkavonjojo ještě sháním nějaký kontakt na tebe? |
milda1967
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: cena montáží sat.Ty legendy mě taky pobavily.. :))) ;)Ale abys to nechápal špatně, když se podívám na ty ceny za samotnou montáž(pominu ten tvůj litr na kompletu), tak mi to při 20ti prac. dnech vychází na 80 kompletů měsíčně(tj. 4/den po 1,5h + přesun), aby si tvůj technik vydělal aspoň na min. plat. Pokud tedy nepředpokládám, že jezdí na kole s prodlužkou, pípákem a Fermkou a žebřík půjčuje u sousedů. Tzn. platí odvody, leasing auta, jeho provozní náklady, technické vybavení či občasná školení. Samozřejmě pracuje v každém počasí a není nikdy nemocný.. Docela zajímavá představa pro někoho, kdo obor vystudoval, má nějakou praxi a je dále schopen se vzdělávat. Snad se ti to později nesesype všechno naráz, za ty prachy toho musíš mít jistě neúrekoum. Ať se daří. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: cena montáží sat.Havlíčkův Brod práce 500kč bez dokladu.parabola na fasádě-svod cca 2m příchytky na kabel-vrtání zdi-lištování v bytě cca 8m.materiál včetně koaxu 240 kč.celkem 740 kč...dal jsem pětku dýžo bo by mě pomluvil :)) :))) |
juro.07
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
to milda1967j.kavon@tiscali.cz |
jkavon
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
Tonek, sám jsi vtipPočítej se mnouHomecast S200CI, Topfield 20xx a jiný stb máš nastavený cirka do půl minuty, k čemu myslíš, že se používá USB? Za další, pokud používáš profi nářadí typu HILTI, ráčnové klíče s ráčnou, jak dlouho podle tebe může trvat samotná práce????? :O |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
to:davidkrizZdravímTy odkazy co přidal uživatel davidkriz ohledně instalací jsou fakt katastrofa. Pokud mu (p.Rácz) ještě někdo nedal po tlamě tak se divím.Takovouhle prasárnu jsem ještě neviděl. Hlavně že má pěkné auto ... ten pán Rácz s okolí domažlic.Jsem montážní firma a s tímto by mě každý normální člověk vyhodil.Z fotek je vidět že mu jde jen o vyinkasovaní peněz a ne o žádnou kvalitní instalaci.U mě má zákazník cenu kompletu (LNB Single nebo Monoblock,Parab.80,přijímač,CSlink 1ROK,kabel koax.10m,scart kabel 1,5m s instalací bez držáku na zeď za 2800 s DPH není jen připočítáno cestovné.Práce mám pořád dost a nemám žádnou reklamu mám dobrého dodavatele a cena za instalaci samotná je 1000 Kč a piořád vydělávám... :)) |
pepinocz79
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 45 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 83 | |
![]() |
|
![]() |