, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
DIGI SPORTChci se zeptat, oplatí se to objednat? Jaka je kvalita přenosůPremier League, jestli se to oplatí? Jsem kupoval minule Skylink, nebudu platit Multi balik za 7EUR, budu platit 10EUR za Digi, no jestli se dá na to koukat :lookaround:. Může někdo poradit? Nebo kde se PL dá koukat pořád,ne stále ladit kanály na jiných družicích. :))) Dík. |
Patrick72
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 26 |
|
|
RE: DIGI SPORTobrazova kvalita DIGI Sport je asi najlepsia z ponuky programov pre CZ/SK , bitrate sa pohybuje od 3 do 4 mbit/s |
lapiduch1
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 7 |
|
|
RE: DIGI SPORTPokud máš natáčení s patřičným rozsahem,umíš pracovat s BISS,tak nějak vždy něco budeš mít! R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: DIGI SPORTJe to podobná kvalita jako sky ,takže za ty prachy se to vyplatí R^ |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
|
|
DigisportUrčitě, Digi je jediná alternativa u nás kde můžeš sledovat všechny TOP fotbalové soutěže pohromadě. Obrazová i zvuková kvalita Digisportu je velmi dobrá, dokonce lepší než u sportovních programů na jiných platformách (UPC, CSLink, SkyLink) i když míšové typu PetraT apod tu budou psát, že je to mazanice aniž to někdy viděli. Oni totiž nemohou přenést přes srdce, že on může koukat akorát tak na sice krásný HD kvalitní, ale jen ho..o, kdežto my na veškerý fotbal v jen o něco horší kvalitě. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 912 |
|
|
RE: DIGI SPORTNo Digi má najhoršiu kvalitu akú som kedy videl. Mal som možnosť vidieť Digi Sport na plazme ale to bola úplná hrôza kockoval a bol celý nekvalitný ale samozrejme keď á niekto televízor s uhlopriečkou 30cm tak to je tá najlepšia voľba Ale pre ľudí z plazmou to vôbec nepripadá do úvahy zahraničné prograramy ktoré sú v EMU vysielajú tiež PL a omnoho lepšj kvalite ako DIGI SPORT a ten zvuk ak nanho povie niekto že je kvalitný tak ten asi nepočul nič iné |
Razor1996
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 17 |
|
|
RE: DIGI SPORT2FI711010: Napsals to báječně, jen si ještě zapomněl zmínit, že ten přijímají digi šrot nesmí přes práh mého domu! Jinak věř, že Cyfra+ je OK a včerejší HD přenosy LM byly také parádní... A dnes je např. i Arsenál na ITV HD... Takže si to hezky užívej s digi a mysli na to, že TV má člověk sledovat jen občas a ve volných chvílích může mít i jiné zájmy... Díky tomu, i kdyby byl jen jeden HD přenos týdně, tak není problém vybrat si a to ostatní s přehledem přehlížet... ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
@PetrTAno Tvůj postoj známe už jsi nám ho sdělil to stačí už...A píšeš že člověk muže mít i jiné zájmy než koukat na TV. Jsem přesvědčen že Tvůj životní zájem a zábava je zevlovat celý den u PC a jak někdo napíše cokoliv ohledně Digi TV tak hneeed hoooodně rychle psát jak je to hrooozný,strááášný a nesmí ti to přes práááh domu. Takže zkus si najít opravdu jiný zájem uleví se ti a možná ani pilulky od lékaře nebudeš muset brát. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: DIGI SPORTurcite ma digisport lepsiu kvalitu ako sport1 a sport5 v SL |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 714 |
|
|
RE: DIGI SPORTAle to Digi TV je opravdu hnuj. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: DIGI SPORT2pat: Proč sem pořád taháte ty lékaře? Opravdu je potřebujete? Věř mi, že jsem v naprosté pohodě. A u počítače jsem přes den proto, protože vyvíjím HW a SW aplikace pro mikroprocesorové řídící jednotky... A při doušku kávy (nebo jiného nápoje) mi to nedá, kouknout co je nového nejen na parabole... :8)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
HiFiOKno tak ked toje hnoj tak skús pohnojit stím humno možno budeš mať dobrú úrodu ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
JupiKéž by to bylo možné. A není hnuj jako hnuj. ;) |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: DIGI SPORTPokud ti jde hlavně o DigiSport, tak se to vyplatí. Co se týče sportovních stanic v češtině a slovenštině, tak je kvalitou mezi prvními.Ostatní programy už žádná sláva nejsou. Řekl bych to asi tak, že DigiSport je nejmladší dítě, které Digi TV má. A jak to bývá většinou i v životě, o nějmladší dětátko pečují nejlépe... ;) |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
|
|
RE: DIGI SPORTNedávno jsem viděl z DigiTV 2 fotbaly za sebou. Jeden byl na Digisportu, druhý na Sport 1. Sledováno na stejné TV - 55cm CRT u nás v hospodě. To co vysílají na Sport 1 je NESLEDOVATELNÉ i na tom CRT !!! To co bylo na DigiSportu bylo na to CRT v pohodě - žádné kostičky, fakt to šlo, jak někdo píše výše mezi programy co vysílá Digi, je DigiSport možná obrazově nejlepší.Druhou věcí , ale je jak to vypadá na větších uhlopříčkách a to nehodlám ověřovat - přece nebudu tahat do hospody svoji plazmu :laughing: A taky pozor - nikde se nedá seznat program DigiSportu, abys věděl CO VLASTNĚ VYSÍLAJÍ. Tož asi tak. Každý z nás si může vybrat a je to jeho věc, co si zvolí a jak s tím potom bude spokojený. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
|
|
RE: DIGI SPORTJo, lidé si pořídí ploché zobrazovače obrovských úhlopříček a až potom zjišťují, že je na nich obraz jakýsi nekvalitní. Při současném stavu se hodí stále dívat na skleňenku. Bohužel. Ale chápu, že vývoj jde nezadržitelně dopředu. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
RE: DIGI SPORTJá mám 32 palců LCD 2009 Panasonik s vestevěným satelitem a mohu si na TV rozdělit obrazovku na dvě půlky na jednej kde mám Skylink a na druhý Digi tv . Na plno programech v první chvíli když se dají vedle sebe se nepozná od jaké společnosti je to až důkladně se na to podívám tak rozdíl je tam . Beru samořejmě SD . A nevím stále kde berete ty vaše kostičky zdali vám nesedí čáp na anténě cha cha . Souhlasím s vámi na Skylinku sport1 , sport 5 , a plno jiných stanic jsou doopravdy mazanice, ale nikdo nás nenutí na to koukat nebo platit takže bez komantáře. Taky se musím smát že jedině HD na ostatní se nedá koukat . Ano je to hezký pokoukání ale tak za 5 let , ale ty 3 stanice český dabovaný se ani nevyplatí platit ostatní mi nezajímají. Co je mi platný HD když tam nic nedávají to radči JÁ se podívám na pěkný film na SD i třeba na DIGI TV. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
Petr TTak se věnujte kávě a vývoji HW a SW a pracujte jak máte a nechte Digi na pokoji.Vždyt se stále s připomínkami proti nim až ztrapnujete a opakujete ani vtipné to už není.Oni po vás nic nechtějí tak nechte na pokoji i je.Věnujte se dál o to usilovnějí vývoji HW a SW a nechte výpadky proti Digi ležet bude mít více času při kávě přemýšlet a třeba budete o to uspěšnější a uděláte ještě karieru.... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: DIGI SPORTKluci nechte toho, to je jedno,každý ma svůj nazor.Je mi jasne HD je HD, to jsem koukal v Itálií,na obrazovce 2X2 metry. Ale ja se ptam,jestli se to da koukat na normalnim TV. Ostatní programy mě nezajímaj, chci se zeptat jestli se da koukat na přenosi z PL na normalní TV. Když to budu chtit koukat HD tak se nebudu tady vyptavat.ok ;) |
Patrick72
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 26 |
|
|
..nejhorší je Sport1 na 23,5Eco se týče obrazové kvality.Fotbalový přenos Barcelony s Herculesem jsem vydržel sledovat jenom kvůli překvapivému vývoji zápasu.Jak píše šibal,i 55cm CRT je pro tento program nevhodný přijímač.Obrazově fotbalový fajnšmekři,kteří jsou odkázáni pouze na služby CS/SKY link mají smůlu.Myslím,že Sport1,2 má skvělou sportovní nabídku i po vypadnutí italské serie A, ale v obrazové kvalitě s DIGI sport jasně prohrává.Doufám,že ne na vždy. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 243 |
|
|
DigisportKvalita Digisportu je celkem uspokojivá,takže premier league a serie A se dají v pohodě sledovat i na velké plazmě.Což se o programu sport 1 ve skylinku nedá říct ani s přimhouřením obou očí... |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 257 |
|
|
RE: DIGI SPORTPrávě ted sedím u známého záznam Juve Sampdoria Lcd Sharp obraz rozhodně lepší než Sport 1 v Cs l..Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 925 Galerie: jackino |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|