![]() |
|
DIGI,špatné počasíAhoj všichni,prosím vás to mi jako digi nepůjde vždy když bude venku ošklivo?Tak to se moc na PL v zimě nepodívám,co radíte???????? |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíkamarade, vypada to tak, ze ano, este bud rad, ze nesnezi.......digi je digi, skus nieco ine...skylink, cslink...... |
peko59
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasímas to rozbity. oprav si to . mozna ze se dovis vic, kdyz toho vic povis.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíV zimě je nejlepší pohled z okna na padající sníh. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíProč to cpeš do sekce CS Link, Skylink ??Dolaď si parabolu , popřípadě ti zatejká voda(vlhkost) do F- konektoru AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
@bigjto je snad jedno kam to cpu ne?to mi jako chceš říct,že je chyba na mé straně,tak to asi těžko když to normálně chodí dobře,jen když prší tak je signál tak špatný,že to nejde Rv |
jans
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasítady prsi a normalne to funguje. mas to rozbity a to je nejlepsi opravitDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
jansMáš recht s.e.r. na toAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíblbá kvalita, blbé nastavení a blbé počasí holt Digi..co bys chtěl Rvzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíuctenka od montaznika jiste obsahuje telefon :) tak mu zavolej a reklamuj :) tohle neni normalni stav , protoze at koukam na radar jak chci tak zadnej dest kterej by zpusobil nedostupnost nevidim :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíproto jsem taky od digi odešel když bylo špatné počasí taky to nešlo - sníh atd.. ted mám cslink a jsem nad míru spokojený. ;)Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
@gunterTady to je forum,tady nikdo neporadí,jen každý píše jak je Digi špatný.Montoval jsem si to sám tak se můžu obrátit tak na sebe,proto píšu o pomoc :((( .Ještě abych nezapoměl tak digi vysílá o 50% líp než před 3roky |
jans
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíPokud máš přístup k parabole a vidíš na telku tak si pust signál a kvalitu a zkus rukou doleva doprava nebo nahoru a dolu.určitě se bude kvalita lepšit nebo horšit.Kde to bude lepší poznáš sám.Lépe nastavíš při blbém počasí.Vem si pláštěnku. :))) R^ |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
janso.k.nejvíce potíží způsobí nesprávně nastavený skev! Taky se koukni sem:http://www.dishpointer.com/ a o DiGi nic neříkej měl jsem je taky zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíTak,tak samo montáž,mnohokrát neodborná a špatné počasie,to hlavná príčina,prečo to už pri menšom dáždi nejde.Prijimal Digi TV na 55 cm parabolu a nemával som problémy ani pri väčšom dáždi.Jediná rada-odborne nadstaviť parabolu a LNB.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
jansmáš tam málo otazníků...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasímas zle nastavenu parabolu, lebo ja pozeram digisport a mam tam kvalitu 90 percent momentalne a prsi u nas, nemam problem malokedy to vypadne aj to iba pri silnych burkach a vtedy aj tak vseto vypinam z el. siete |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasícely je to o tom, ze to nekde neni dokonaly. znova revidovat vsecko vcetne kabelaze a zadna lajdacina :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíUž jsem to tady jednou psal! Bohužel, to montuje kde kdo a potom to takhle vypadá. Minulý rok na podzim jsem montoval Digi TV u nás do jednoho Baru na Parabolu od UPC. Majitel nechtěl z estetických důvodů 80cm od Digi i přesto, že jsem mu vysvětlil co to může dělat. Stačilo pár minut a byla tak dobře nastavená, že mu signal jel i při škaredém počasí. Proto říkám, lidi to vraceli kvůli tomu, že to nebylo pořádně seřízené a stačilo trochu pod mrakem a už jim kočkoval obraz a nakonec nejelo nic! Ono dva blbci z vysílačkama nebo mobilem a nebo jeden+zákazník který musí hlásit jestli to už jede není opravdu dobrá volba. Taky jsem už zažil hodně pře-instalací protože nebyla vhodně umístěná, ale to je na dlouho :-/ |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíPokud máš parabolu od DIGI,tak ty nejsou úplně dobré.Mám DIGI kvůli PL a na vlastní parabole pr.85 ,kterou mám od roku 1990.Koupil jsem ji s analogovým přijímačem v Německu.Sleduji signál za špatného počasí.Vše v pořádku.Parabolu od DIGI jsem měl před 3 lety a ta se pořádně nedala seřídit.Tak jsem se teď při návratu k Digi vytáhl starou parabolu a ta je dobrá.Pokud budeš mít stále problémy ,dal bych se cestou vlasní paraboly.Není to tak velká investice. |
mesicek
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíA je vůbec u koho si stěžovat? Určitě je to mrzuté, když nejde sledovat takové pokoukáníčko... :laughing: ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíkvalita signálů DIGI TV je sama o sobě nevalná a pokud se k tomu přidá "montážník" typu "šmoula" bez kvalitního přístroje, tak je na problém zaděláno.....vždycky když vidím ty "odborníky" s ručkovými nebo barevně blikajícími sat-findery, tak je mi zákazníků líto. Ono už samotné optimální nastavení skew může zlepšit BER i o dva řády...DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíKdyž digi vysílá o 50% líp než před 3roky tak musíš mít i o 50% lepší příjem než před 3 roky. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasímoje zkušenost, (ono už ti to všechno napsali jiní tak) shrnutí1.KUP parabolu (případně i LNB INVERTO) 2.otoč LNB v držáku proti hodinám tak aby vývod nebyl dole na 6hod. ale na půl páté!!! 3.dolaď na maximum dle teploměrů na přijímači nebo si pozvi někoho s měřákem!. pěkný DIGI obraz! samozřejmě čistý výhled na družici je základní podmínkou! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíTak tak můžu potvrdit inverto Black ultra 90% signál a není problém ani při dešti samozřejmě při správném nastavení R^ |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
RE: DIGI,špatné počasíja mam ich parabolu a ich twin konvertor a ide to bez problemov, len to chce dobre nastavit |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |