![]() |
|
Skylink - výpadek progrmůNejde mi Nova cinema a všechny programy na 11993 MHz,vše ostatní v Multi jede, dokonce i CSfilm. Je to jen u mě? Díky. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůU mne taky tma. Malej zuří kvůli Jim Jam :))) |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůu mě taky černo |
pony
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
Skylink - výpadek progrmů (# 14)A proč se nejdříve nepodíváš, jestli už není vlákno na tento problém založeno?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůjoscer:Asi jsem to špatně nazval, ale i přesto . . . |
m.night
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůnejde ani MTV tak som si prepol na óčko :) |
doubleA
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůSkylink ani se nedivím |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůstanda111: A poradil bys nějakou platformu, které nehrozí, že se něco podělá a nastane výpadek?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůJá se jen směju když něco nejde u DIGI TV a jiné společnosti tak těch kritických připomínek se napíše atd. pravdivých i nepravdivých , ale podobný a posledný dobou ještě horší věci u Skylinku jsou a to je normální nebo lidi mají od EMU DIGI TV očí tak špatný že nic nevidí ? |
standa111
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůstando četl jsem to po tobě třikrát,ale nechápu cos chtěl říct. :)))Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Antošpodle různých příspěvků asi placený propagátor Rumunůzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůStanda píše trochu zvláštně....já to chápu,když je to psáno ve spěchu.Chtělo by to, ale sem tam si to přečíst.Ať to má hlavu i patu.;) Standa není placený propagátor Rumunů.....má DIGI, Skylink a digitální terestriál,ale strašně málo času na sledování TV...raději prý okopává na zahrádce mrkev. Stando zdravím... ;) Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůstačí přečíst pár příspěvků zpátky a je jasno,že skylink vítězí v problémech |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůstačí přečíst pár příspěvků zpátky a je jasno,že skylink vítězí v problémech |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetr...kupodivu u mě žádné problémy u Skylinku nepozoruji.Tak nevím.To,že byly dnes nějaké výpadky? To je myslím jasné proč.Každý alespoň trošku inteligentní si dá 2 a 2 dohromady..nebo snad né? Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
wladystady nejde o to co ,nebo kdo to způsobuje,koncového spotřebitele to nezajímá,skylink má problémy už delší dobu,a nikoho nezajímá ,jestli mu vypadla elektřina,nebo má mrak na uplinku,nebo karty,nebo irtedo ,nebo atd....SKYLINK-Stále denně řešíme problémy |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůale ved sa treba aj trochu od tv odputat a is na tu zahradku a tu mrkvu vybrat z nej :) ... inak ked porovnavam aj ine ako hovorite upc digi ... a podobne napr aj dvb t tak vsade sa najde vypadok ..VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.
|
vladenko
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůTo máš pravdu wladys u mne TV ani být nemusela , ale vidím ji v práci a dělám něco pro Skylink tak ne placený propagátor Rumunů atd. jak tady píší chytrolíni , ale programy na DIGI TV jsou pro mne ne kvalitný , jen některý , ale programově lepší . Když přijdu domů tak raději dělám jak píšeš než TV , ale moje děti 15-23 let ty by čuměli na všechno co se hýbe v TV , donesou si DVD ráno oči krvaví a práce doma nic , koníčky nic , rodiče vše zařídí atd. kam to spějem ?| . podobný je to tady na forum ,Neví co s časem a tak se pouští do věcí co ani nezná nerozumí a pak zde brečí. Jak jsem psal když to bude řeč o DIGI TV na diskuzi tak všichni hurá na něj nemístními připomínky a když to bude o jiný společnosti tak je vše v pořádku za stejnou třeba věc !!!!Každý má právo snad se dívat na co chce , nebo se zeptat na co chce ohledně satelitu zde nebo už né !!!. Plno lidí tomu nerozumí a s mechaniky má špatný zkušenosti nemenuji společnost všude je to stejný záleží jen na přístupu lidí.Dřevák bude zase dřevákem at dělá kde chce. :laughing: |
standa111
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůNevím, ale Skylink zase asi něco šachoval s kódováním a některé přijímače ( i můj staříček Ferguson 6318 ) to hned nesežvejkaly, protože jsem u nefunkčních programů měl odznačený ident CW skylinku...Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek progrmůano předělává se hodně věcí tento týden třeba programy na HD i SD - TO SI POKOUKÁTE.Nova HD, Eurosport HD, NOVA Sport HD, History Channel HD, FILMBOX HD, HBO HD, DokuCS, KinoCS, MuzikaCS, NovinkaHD |
standa111
![]() |
|
![]() |