![]() |
|
Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul). Známé problémy: * Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy. * Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky) Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor: https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ . Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Vy co máte problémy s panasoniky, zkusili jste naladit HD transpondér UPC na Thoru? Ten má totiž ještě větší tok a o žádných problémech slyšet nebylo, takže to tím tokem asi není - bude to něčím jiným |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Mám Panasonic TX L42D25E a modul Irdeto Eurocam Smard TV SW: V4.02.006,vše bez problému |
Palo15
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Ohledně Panasonicu..včera jsem přehrával Moduly orginal Mascom na nový FW...dále jsem to kombinoval se starýma kartami i novýma (taktéž jsem strkal do televizoru i nové nezaregistované karty)..a výsledek nic!!!.....Modulů jsem vyzkoušel cca 10 ks s různyma FW a nic!! Problem kompability Panasonic - Skylink :crying: Další zákaznici se mně uzývají že mají mrtvé programy na Panasonicu :crying: Jinak k směrovosti antén :O (když jednou vysměrují anténu a případně doladím konvertor...tak musí vše hrát :) Ale beru to že to dělám s profi měřákem za 80 litrů a ne pišťokem za 200kulí v acki a nebo od oka :bigeyes: ) |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Jestli to nebude tou modulací. Protože se při DVBS2 je obvyklá právě ta původní. Ale nejsem odborník. Takže nevim.Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...@Palo15, tak jsi první, bude to asi ten model, co Paňas poslal Skylinku.. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...A nešlo by opravdu na pár hodin přerušit kodování ?Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 987 |
![]() |
|
Jimmytaké bych byl pro. Zvlášť když to není jen problém samotných Panasoniků, ale i některých přijímačů |
Doktor196
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Však už vypli - bohužel ne kodování ale telefony.Nedá se nikam dovolat, pak že prý jen 22 ohlasů, hm.... |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
Skylink a stale problemy!Ci to bolo pred par dnami s aktualizaciami kariet,teraz zase tieto HD kanaly a co este mozno pride...To ako my sme pokusny kralici a skusaju si to na nas? To si nemozu zobrat daky test transporder od Astry a tam si vsetky buduce zmeny skusat a odladzovat.Raz by sa tak vec stale Premiere,SKy UK,Digital+ by ine divadlo mali od klientov a nie ze Skylink si robi skusky a pokusy a montaznikom vyzvanaju mobili a ludia sa stazuju :fuming: |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Dnes přeladěno na 12,110 ,všechno funguje na Topfieldu 7700HSCI s červeným dekoderem 2.23. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Jak to vidím, tak ti co mají na Panasoniku HDAVI Control 4 mají problém. Na nových Panasonicích to patrně jde, takže pokud Panasonic dodal Skylinku na vyzkoušení nový model, tak jim to jde. Sakra, já ale nemám tu televizi ani rok a už je jen díky nějaké změně parametrů stará? Do té změny chodila jak děcka do školy... |
muchacho
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Stejně by mě zajímalo, jestli i v jiných státech s jinou sat.platformou (SKY DE, Canal+ atd) mají s TV Panasonic problémy, jako máme my při použití SkyLink.Určitě ČR není jediná, kde se používá TV se zabudovaným sat.přijímačem.To by asi v Panasonic měli vědět. Jelikož v Panasonic se tváří, že u nich chyba není, tak se mi spíš jeví problém od SkyLink. Toť můj amaterský názor. :-/ Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 987 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Třeba takový Bulsat má podobný TP, je to taky 8PSK FEC 3/4 a mají tam narváno 19 programů z toho 6 HD. To by vám ty Panasoniky asi vybuchly. Jde vám to na nich? |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Sledujem nemecke fora a s Panasonicom nema problemy nik. Sky fungje bezchybne. |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Já už nevim... S Panasonicem a jeho sat. tunerem byly v našich končinách problémy od začátku. S některými nefunkčními CAM moduly, neúplné EPG apod. Panasonic než se k něčemu rozhoupe a pokud vůbec, tak dřív zešedivíme. Skylink je v tomhle podle mě nevinně. Nicméně i kdyby nás, co nám to nejde mělo být jen deset( a asi nás bude víc než těch avizovaných 22, když raději vypli telefony ), tak slušná firma vydá jasné stanovisko, omluví se, popř. nabídne alternativu( např. dočasné zapůjčení set top boxu ). Ale šlo by to i jednodušeji a jsem přesvědčen, že v civilizované zemi by se po stížnostech okamžitě udělal krok zpět k původnímu rozložení a pak by se teprve začal interně daný problém řešit. Ne za chodu, kdy klienti stále platí za tmu. |
Herrer
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...DM 800 jede po přeladění v pohodě.Parabola 105. |
Eskamoter
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Potřebuju poslat formatovaci zapisy na ICE kartu, co chcipla v Mascom modulu po 20 dnech a neni se kam dovolat, tohle je pristup firmy, ktera si hraje na nejvetsi firmu na trhu ????? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Hlavní problém a říkám to nerad bude nejspíš u Panasonicu, kterej na českej trh z vysoka... |
Herrer
![]() |
|
HerrerAle jak se zmínil "dunaj", tak německé pakety na Panasonicu fungují. |
Doktor196
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Můžete někdo změřit datový tok Bulsatu? 12012 MHz, 8PSK a mají tam narváno 2x víc programů než Skylink. |
visper
![]() |
|
DoktorNevim, fakt se v tom až tak nevyznám... Jen obyčejnej selskej rozum mi napovídá, že pokud COKOLI na tunerech Panasoniců v český kotlině nefunguje na 100%, tak může bejt problém v tom. Novější řady už to mají asi ošetřený. Teda ne že by řada z roku 2009 byla nějak stará. Asi se tam hodně řešilo hlavně NeoPDP a starost o samotnej tuner se specifiky menších trhů byla upozaděna. Ale to fakt spíš spekuluju...;-) |
Herrer
![]() |
|
HerrerTo tady spekulujeme všichni. Možná i SKYLINK. Jsem zvědav, jestli se objeví nějaké řešení. Já být SKYLINKEM, tak to zatím do vyřešení pustím volně. Jinak se může stát, že jim lidi začnou odcházet. Ještě, kdyby to tak byl problém jen PANAONICů, ale nejdou i některé přijímače, takže by kódování měli vypnout, jako to dělají všude v evropě, dokud se to nevyřeší. Nebudu doma čumět do tmy |
Doktor196
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Tak už se snad vytřídily případy kdy to bylo "rukama" (a nebylo jich málo). Tak znovu: co ještě nejde kromě Panasoniků? |
visper
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Jak to pak vyřeší, když vypnou kryptování? Snad by vyhráli, pokud by to dali FTA a nešlo to stejně.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...V úterý jela Nova HD bez problémů, od středy ani ťuk.Hraji si s tím (Topfield 2010) do čtvrtečního oběda a už nevím co s tím dál.Vidím jen dvě možnosti:nakopat přijímač a nebo rozkopat Glisnikovi (nevhodné slovo). |
Jenulka
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 142 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
![]() |