![]() |
|
Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul). Známé problémy: * Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy. * Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky) Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor: https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ . Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
DoktorJá s tebou souhlasím. Jenže jak je vidět, tak tu zákony trhu regulérně fungují jen směrem od zákazníka, protože když ten cokoli nedodrží, tak všelijaký odpojování/blokování/zamykání jim jde velmi rychle. A to není jen záležitost Skylinku, ale i všemožných mobilních operátorů a tak. Celý je to postavený, jak někde na trhu v arabsky mluvených zemích. Nezapomenu, jak jsem se kdysi pod pohrůžkou vypovězení smlouvy domluvil s UPC na razantně vylepšené nabídce, když jsem zjistil, co a za kolik nabízejí novým zákazníkům. Kdybych se neozval ( neměl internet ), tak bych platil sedm stovek za základní nabídku dodnes a netušil, že je to vlastně zlodějina. O přívětivosti T.Mobile bych mohl taky vyprávět, ale to už je na samostatný téma... Nevim, mě se tyhle postupy prostě nelíbí. |
Herrer
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...*arabsky mluvících |
Herrer
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...1 nedělá to jen u panasoniků , ale i plno jiným lidem co mají klasický satelity od 4000 do 10000 kč atd. - TO ASI NĚCO NAPOVÍDÁ.2. německý HD normálně jede i na panasoniku - vše jede normálně kromě Skylink HDkteré do tedka jelo taky normálně 3. Technik Skylinku mi řekl, že jsou s datovým tokem nad normou než má být a že se na tom pracuje .Pokaždý dávají jinou odpověd a ted nakonec i tel. nejdou - je to jako u Digi tvv začátcích |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...O tom datovém toku nad normu mě včera říkal i tecnik od Panasoniku. Hranice je udajně na 58 mbps. |
muchacho
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
Standa111Tak tohle je první konkrétní vysvětlení od Skylinku... Přesně to mi říkali i včera na ZC Panasonicu a mě se to nezdálo. Doufám, že toho "evidentně neloajálního" technika nepošlou na neplacenou dovolenou...:-) |
Herrer
![]() |
|
datovej tokNechci šířit paniku, ale obávám se, že jestli je norma opravdu těch 58 mbps, tak to nám s Panasonicama moc nehelfne i kdyby to Skylink nějak stáhnul. Chlapík od Panasonicu mlel něco o 55 mbps a že by TEORETICKY mohli úpravou firmwaru dosáhnout možná k navýšení na cca 57 mbps. A vydání novýho firmware je u Panasonicu záležitost, která rozhodně nebude vázána na nespokojenost pár zoufalců... |
Herrer
![]() |
|
datový tok na Bulsatuvispere: podle kingofsatu má TP bulsatu 11012V DVB-S2 (8PSK) SR:30000 FEC:3/4 datový tok 68.0 MbpsAle i UPC 11843V transpodér na Thoru má parametry DVB-S2 (8PSK) SR:30000 FEC:3/4 a má tok 69.3 Mbps a podle tohoto serveru mám přes66Mega http://www.linowsat.de/cgi-bin/lsat.cgi?3590-11843-V-710-0-0 Takže pouhou hodnotou toku to není. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Mě technik od Panasoniku říkal, že do těch 58 mbps to televize zvládnou, tak nevím... |
muchacho
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...jenulko, mám tenýž přijímač a jsem taky namydlenej ! Ráno si se mnou vyměnil jakýsi technik pár mailů, chtěl vědět, jaký mám CI modul a tím to skončilo ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...neřešte pořád jen Panasonik, nejde to i na jiných přístrojích, tak to chyba v Panasoniku nebude ! |
Tondach
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Asi by to chtělo na hodinku vypnout kódování a hned by se vidělo jestli je to problém tuneru nebo modulu (nebo komunikace přístroj - modul). |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Sat přijímače Humax HD,drahé mašinky a neběží,programy se tam mlátí do sebe.V Teplicích už mi volalo deset lidí s Humaxema,smutný je že i já ho mám taky :laughing:1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Tak teď napsali mi ze Skylinku--Dobrý den, v našem systému jsou všechny služby spuštěny a funkční. Na vaši kartujsem poslal reaktivační zápisy. :laughing: Dobrý,nééé????No a samozřejmě Nova HD jen kostičky. 1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
To KeffAle aspoň nějaká snaha je vidět. Snad se to nějak vyřeší, jinak jsem nucet to řešit změnou poskytovatele.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 987 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...keff: Tak co nadáváš, když ti všechno funguje?;-))) |
Herrer
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Humax iCord porad KO!!!!! Prepnu na HD a musim restartovat pristroj protoze se prestanou dekodovat i ostatni kanaly SD atd. Uz me to zacina pekne s..t. :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: |
Johny76
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...to Johny76: přesně to mi dělá i na Topfieldu, jakmile zajedu na ten "proklatej" transpondér, přestane fungovat karta ! |
Tondach
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Vantage 7100 bez problemu.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...PRO SKYLINK Pět zákazníků co jsem nainstaloval,přijímač zde http://www.videotech.cz/hdtv-prijimace/humax-hd-ci-5000 ,dekodovací modul zde http://www.videotech.cz/satelitni-technika-dvb-s/cam-cryptoworks-dekodovaci-modul ,na nově HD hrají dva programy v sobě1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Teď dělám pokusy, AzboxHD a HF8900HD v obou bílé karty CRW v uničtečkách fungují skvěle. Ale když dám kartu do modulu T-REX, tak funguje dokud nepřepnu některý program z freq. 12109, modul okamžitě zkolabuje a restartuje se. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...@Johny76 a Tondach: mam presne ten isty problem s Humaxom |
travis75
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
Skylink lže.Tvrdí, že mají všechno v pořádku a NORMU NESLPŇUJÍ PŘIJÍMAČE. Prodejci a dovozci prý na možné problémy byly UPOZORNĚNÍ a měli si to možnost vyzkoušet dopředu !! |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
TondachNa Humaxech to samé,nakonec přestane fungovat dekodování,karta1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Jo a pozor - ohledně HUMAXu se na Skylink s uvedenými problémy NIKDO NEOBRÁTIL (myšleno dovozce), řeší prý jen Panasonic.Skylink lže jako když tiskne !!!!! |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...To jsem zvědavý jestli pak bude: Náš ústav se vám mými ústy co nejsrdečněji omlouvá za toto politování hodné nedopatření, k jakému dochází maximálně jednou za deset let. :laughing: :laughing: |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
![]() |