Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)

Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.

Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul).

Známé problémy:

* Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy.
* Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky)

Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor:

https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ .

Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [ 15 ] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686
Odpověď v diskusním vlákně

Este by som chcel vsetkych ubezpecit,

a rovnako aj pana Glisnika, ze ak si niekto mysli, ze dostane nejaku podporu od vyrobcov, je na velkom omyle!
Mam s tym bohate skusenosti s Panasonicom. Oni uz svoje vyrobky predali a viac ich to nezaujima. lebo aj tak uz od nas za ne dalsie peniaze nedostanu. Naproti tomu Skylinku by som este v buducnosti rad zaplatil nejake predplatne, preto logicky ocakavam riesenie od neho.
Jedine, co sa mi zatial v celej retazi Karta-CAM-prijimac podarilo dosiahnut, bol upgrade FW Mascom CAM za ucelom spojazdnenia simulcryptu. A to pritom nebol vobec ich problem, ale zase cisto skylinkacky. Tu je vidiet rozdiel v pristupe v Nemecku a u nas.

dunaj
Registrace: 8/2009

visper

V manuálu k TV Panasonic je uvedeno, že 8PSK zvládají.

Herrer
Registrace: 3/2010

RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...

A co naopak požadovat vrácení peněz za kartu. Taky řešení. Nemůžeš danou službu využít, kvůli který sis jí pořídil.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Můžeš. Sjiným HW. :-/

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Panasonic P42X10Y a Opticum 9500 HD

Zda sa, ze vsetci tu pisu v suvislosti s Panasonicom o probleme so vstavanym modulom. Ja mam vsak prijimac samostatny Opticum 9500 HD a TV Panasonic P42X10Y a takisto mam od vcera problem s Nova HD (obraz sa rozpadava - kostickuje) Tak teraz neviem ci je problem v TV alebo prijimaci. Ma niekto podobny hardware ako ja?

ra100

@visper:
uz to tu padlo x-krat. Samozrejme, ze chyba nie je v modulacii, ked bez kodovania to ide, takze ani v prijimacoch. Chyba je v kodovani. Nech tu Novu pustia FTA a peniaze si pytaju od CME a bude po problemoch. A HD balik si predplatim od Sky.

dunaj

Tomik

Myslím, že Skylink je v této věci snadněji napadnutelný, než výrobci HW. Nikde se neuváděly přesné specifikace a nároky na požadovaný hardware. Takže pokud budeme po právnicku slovíčkařit, tak chyba je jednoznačně na straně Skylinku.

Herrer

Nemáte někdo známeho Bulhara? Docela by mne zajímalo jaké měli problémy oni. Bulsat má TP podobných parametrů, mají tam 2x více programů (19) a kódované je to taky. Datový tok 68 MBits.

visper
Registrace: 5/2008

Tomik

Ked som si ten HW kupoval, tak fungoval. Ak by nefungoval, nekupil by som ho. Fakt nevidim, kde som urobil chybu.

dunaj

@dunaj

jaaj tak tam je problem.. ty si zgrlo doplatit si par euracov za aktivaciu novy HD natrvalo a silou mocou sa snazis presadit free.. Ale jozko, odpusti si 2 vecery krcmu a na novu hd nazberas ;P

Fogovic
Registrace: 8/2010

zajímavost

Našel jsem na stránkách skylinku Všeobecné podmínky, které platí od 1.9.2010 vy jste někdo věděl, že se mění? Je tam napsáno právě o tom, že neručí za fungování ve vlastních přijímačích. Ani v aktualitách o tom nic není. Schválně se podívám na podmínky u své karty. Asi se posychrovali, co kdyby náhodou a ono náhodou jo.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Ako sa u Vas prejavuje, ze Vam nejde Nova HD?

Ako sa u Vas prejavuje, ze Vam nejde Nova HD? Mate uplnu tmu (cierno) na danom kanaly alebo sa Vam rozpadava obraz?

ra100

Prodám satelitní přijímač HUMAX HDCI5000 zn.Skylink NEready

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

tak jsem právě přijel od kámoš, kterému jsem před časem prodal můj Ferguson 8900. Přeladil jsem a ejhle, signál běží normálně. Je v něm stařičký modul ZETA CAM a funguje to. A můj Panák s Diablem nic. Modulem to nebude, to by ZETACAM nezkousl

Doktor196

Okamžitě mi vraťte kožní póry Lucie Borhyové!

Herrer

@dunaj, se stebou nehádám, spíše tě chápu. Ale Skylink pokud dodržel nějaké parametry vysílání, je z toho venku. Navíc mu nahrává skutečnost, že to naprosté většině funguje.
Ale náprava je v jeho zájmu, takže bych neměl obavu, že to nebude řešit. Spíš by mě štvalo, kdybych se kvůli tomu nemohl dívat na něco, co jsem si předplatil. To by mohli nějak kompenzovat a věřím, že to udělají, pokud bude tento výpadek dlouhodobý nebo trvalý.
Četl jsem tu možnost na určitou dobu vypnout kódování u všech programů z tohoto tp, mimo NovyHD a testovat si to dále jen na ní. Divák má v záloze aspoň SDéčkovou.

Můj návrh sdílet tento program s CSlinkem jistě neprojde.. ;)

Tomik535

@Herrer, to bylo super! :laughing:

Tomik535

Herrer

i mě pooooory Borhyové moc chybí :(

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

Panasonic TX P42G15E

Na Skylinku mě řekli že problém je pouze v mé televizi, arogantní paní tvrdí že oni nic.

zapkra
Registrace: 1/2010

MUZIKA CS

Tak ještě trochu poladit obraz Muziky CS zvuk je OK a bude to fungovat bezchybně. Obraz se kouše, ale oni to zmáknou

Achnaton
Registrace: 3/2009

vy ste jak navedený. která firma ručí za fungování karty v nějakém vlastním přijímači? chyba ani nemusí být často u nich, tady někdo pěstuje zvyk: pokud máte jakýkoliv problém, tak za to může skylink

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Má někdo Tofield SBP 2010 ? může potvrdit nefukčnost HD po včerejším zásahu ? Děkuji

Dukan
Registrace: 11/2009

pomoc West916

mne nejdu HD kanaly na Nokie 8003S a Nokie 9600...mohol by si mi to prísť spojazdniť...dakujem

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...

Panasonic TX-32LED8F spolu s topfieldem SBI 2050 a kartou ICE HD jede jako hodiny, žádný problém

Achnaton
Registrace: 3/2009

Tomik535: Dík, ale já jsem v podstatě strašně nešťastnej;-) Já na to HD stejně koukal minimálně, vlastně na to, co všechno si platím, tak celkově koukám dost málo, ale i tak mi HD strašně chybí... Člověk se aspoň mohl občas pokochat.

Herrer
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [ 15 ] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra