Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)

Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.

Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul).

Známé problémy:

* Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy.
* Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky)

Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor:

https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ .

Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [ 18 ] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686
Odpověď v diskusním vlákně

redakce

já jsem si všimnul často vašich velice vynikajících znalostí a přehledu, co se týče satelitního příjmu. proto si myslím, že když je to jasný mně (že například televize se zabudovaným satelitním tunerem často není to pravé ořechové) tak že to bylo vždycky jasný i vám

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...

Tak pokud otázky vznikly v diskzi tak příště se zeptejte na toto co je na konkurečním webu i s otevřeným dopisem jistému šefredaktorovi !!!

Reakce na rozhovor s panem kličkou:

Mě by zajímalo kdo se chtěl sloučit a kdo koho chtěl koupit,protože mi to připadá jak kdyby říkal oni se chtěly sloučit a mi jsme je chtěly koupit,nebo aspon mi nic mi muzikanti,ale s hodně špatně naladěnými nástroji.
Co vy nato p.Glisník jsou to trochu silná slova.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Tolik příspěvků a počtu návštěv??? Dali jste si tu sraz všichni předplatitelé HD balíčku???

petr121
Registrace: 4/2008

RE:Topfield SB 2010

Potvrzuji,že u mne taky na Topfieldu SB 2010 Nova HD nejede a po najetí na transpordér 12.109 musím restartovat celý přijímač,protože
nejedou ani žádné sd programy.

sahulap
Registrace: 3/2010

Tak mě napadlo, co by na ten můj Panasonic TX-P46G15E ve verzi Skylink HD NOready řekl autorizovaný servis...? Je to na reklamaci, když se Skylink bije v prsa, že vysílají košer signál a přesto jejich HD kanály v tomto modelu už nejdou? Buď to nějak opraví, nebo po třech pokusech ať navalí prašule, protože mě to s..e jak starou kočku svět...

muchacho
Registrace: 2/2010

Potvrzuji, že u několika lidí kteří vlastní receiver Mascom MC2000 s dekodérem Cryptoworks (dodávané v sadě) po nalazení správných parametrů stále Nova HD nejede..ostatní programy O.K.

Pájík
Registrace: 1/2006

Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...

Za poslední dva dny mi muj panasonic neuvěřitelně blbne.Mimo to zě nejdou ty HD prog.,tak mi dokonce vypadávají i normalní programy Ct1,2, prima.... musím vždy vyndat a nandat modul s kartou. to před tím nikdy nezlobilo!!!! :lookaround: Jak je to u vás s SD prog?
Panasonic Tx p46g15e.

power3
Registrace: 7/2010

RE: Problémy

Tak jsem měl také problémy s naladěním HD programů ve spojení TechniSat digit S8-HD s panasonikem a už je nemám - Přestavěl jsem antenu - hlavně ve vertikálním směru a je po problémech !!!

fanda1308
Registrace: 10/2009

to Power3

TXP42G15E - SD kanály bez problému. Ještě tohle by mě chybělo.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Mě TX-P46G15E jede kromě tady té HD lapálie celkem v pohodě, jen teď, když ho zapnu na ne té nefunkční Nově HD, tak zůstane "Kanál je šifrován" všude. Stačí jen vypnout a zapnout, ale na jiném kanále než na Nově HD...

muchacho
Registrace: 2/2010

"Pane Glisníku, jak Vám dneska chutnala snídaně, když jste si otevřel diskusní místa na stránkách parabola.cz? Můžete to komentovat?"
dost trapné. potom glisník píše:
Nové parametry transpondéru DVB-S2 byly navrženy, implementovány a schváleny Astrou... a redakce se na to konto zeptá:
"Uvažujete o tom, že byste zákazníkům poskytli kompenzaci za způsobené problémy?"

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Vypnul jsem to na barandově a cca po 90 min jsem to zapnul a nic jen slo čt 24 . :fuming: :fuming: :fuming: chci své peníze !!!! Když se něco podělá na autech tak je hned stahují k opravám!!!! Já chci opravit mojí sakra drahou televizi :bomb:

power3

vortimond

jestli mas neco k veci tak to sem konecne napis a nedelej v tom tady bordel, jestli se Tvy problemy tykaji neceho jineho, tak to pisni do noveho vlakna, treba Ti nekdo pomuze

milanm
Registrace: 3/2006

ale tohle je k věci

vortimond

:laughing:

power3

Kvalita obrazu - hrůůůůůůůůůůza

Mě to sice na DVB-S2 kartě jde, ale teď tam běží ordinace a obraz
je naprostá tragédie, rozmazané jak (nevhodné slovo) ... mnohé SDčko je daleko
lepší.

mysak
Registrace: 1/2008

že některý ojedinělý HD přijímače (nebo televize s tunerem) mají problém i s příjmem standardně vysílaných paketů, to se všechno ví. všem je to jasný. i redakci je to jasný. každýmu je to jasný.

vortimond

Tak já mám přístroj comag sl hd100.Včera nešel ani jeden program tak jsem přeladil a nic černo.Ráno jsem zapnul a vše jelo jak má.Ted večer zase černo jde jenom ct24.Milej Skylink at jde do (nevhodné slovo)e.Takovýhle pokusy si maji zkoušet nanečisto.Je to banda amaterů.

svijam
Registrace: 3/2009

svijam

dolaď si parabolu. ten příjem závislej na denní době je dost podezřelej, mírně řečeno

vortimond

Skylink jsem si pořídil začátkem letošního roku na tři místa a)pro novu hd,b)pro skvělý multi balík.Zatím neztrácím hlavu,čekám,že mi opět umožní sledovat novu hd,tajně doufám :-/

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

myslim, ze sa Skylink vazne potapa vyhlaseniami stale hlbsie a hlbsie

redakcia dohodla monitorovanie vlakna, ale Skylink okrem integrovanych sat primacov Panasonic a 1 konkretneho modelu Humax nema info o ziadnych problemoch na inych zariadeniach, su slepi?

A mozno Skylink zoberie UNI citacky na milost, ked s nimi nema problemy

losparabo
Registrace: 2/2007

Zdravim
Jak jsem psal vlastnim Panasonic L37G15E a Nova HD nejede. Dnes musim i pro SD programy vypnout a znovu zapnout TV aby vubec nabehly. Tento problem nastal s zmenou HD programu.
Irdeto Smardtv EuroCAM cryptoworks 4.02.006
Doufam ze Skylink vse uvede do puvodniho stavu resp. zajisti napravu.

chingy
Registrace: 9/2010

jestli se něco potápí pořád víc do hlubin, tak je to tenhle server. není daleko doba, kdy se tady bude obviňovat provider za to, že zákazník má blbě nastavenou parabolu

vortimond

I kdyz nechci reagovat tak musim, me se tato diskuse vubec nelibi, vecnych prispevku bych tady napocital tak max na jednu stranku. Myslite ze tohle Skylinku pomuze? Skylink komunikuje se svymi partnerty velmi intenzivne, z komara se tady dela velbloud. Humax 5000 je cerep, kde HD kanaly UPC nefunguji od pocatku. Co pro to udelalo UPC DTH? U te jedne odflaknute rady Panasonicu to UPC taky nejede a co se stalo? Pak vyjde nova rad techto TV a ejhle ono to jde.

Jedine co me zarazi je ten Topfield 2010, to se musi okamzite proverit, protoze tam jede UPC HD jako vino, jiste s prislusnym spravnym modulem.

A ten nazev vlakna radsi nebudu komentovat, proc tu neni zalozeno vlakno, ze ma take CS Link problemy s Novou a Primou a ze si lide stezuji a nemohou se dovolat na jejich call centrum a a pak volaji prodejcum. Vorti asi vi, proc tomu tady tak je. R^

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Tak jsem doma objevil můj starý modul Zeta Cam a ejhle už to funguje a je to noriginální modul který nám pan Glisník nedoporučuje,zajímavé,že?

svijam
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [ 18 ] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra