![]() |
|
Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul). Známé problémy: * Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy. * Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky) Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor: https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ . Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [ 19 ] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...vortiku milejMne ide vsetko, mam zasr*ny piratsky kram typu linux s poondenou UNI citackou piratskym 2 tunerom Ale ty tu nevidis pomerne velke percento stazovatelov? Chces od stola tvrdit, ze vsetci maju zle nastavene paraboly? Ak ano tak je to vizitka monterov ... Aprooo zastav, nie som zastancom ESP2 a kedze mam T90 s 28-23-19-16-13-9-5-1-5, ak by som velmi chcel nemam problem s ESP2, Sport 2, Hustler a podobne Mne ide ako vzdy o princip. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Parabolu mám nastavenou dobře 90%. Doted i origo modul irdeto. |
svijam
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
Nova HD ve Skylinku nejde...Nastavil jsem příjímač Topfield 7710,dle zaslané obálky od Skylinku a Nova HD mi nejde vůbec...Ví nekdo jak na to ? Dekuju. |
havran73
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...007 ! Mě taky jel do úterka Skylink HD "jako víno" na Topfieldu SBP 2010 !Ráno jsem si mailoval s technikem Skylinku, ptal se jaký mám modul, tak jsem mu ho poslal ofocený a od té doby ticho po pěšině ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Tak to je sila...ked podriadeny pyskuje do sefa :laughing: 007 vs. redakce a nazov vlaknaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
007Jééééé,tak jsi jim to předem měl napsat,že na tech střepech to fungovat nebude,když dobrá máš zkušenosti,mohli na skylinku předem už to vědět,že narazí do zdi1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@keff007 si nevsimej, averze OMKA na Humax ma svuj duvod.Taky se podivej, jake oni maji strepy v nabidce. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...milej vortikuvidim tu mnohych, ktori maju problem. Ty si trufnes od stola blafnut, ze to je u vsetkych sposobene zle nastavenou parabolou? Gratujem! Apropo mne to ide. Bez zmeny kvality. Ale mam piratsky linuxovy 2 tunerovy fuj zdielaci 2 tuner s fuj UNI citackou. A nepotrebujem ESP2, mam prijem od 28E po 5E, takze ak by som chcel to ESP2, i ked nie v HD, si viem zabezpecit. Mne ide o pricip. Inym to nejde. Vcera islo, dnes nie. V zaujme svojich klietov tento problem musi SL riesit, resp zdovodnit, preco to nie je prolem Skylinku. Comu z toho co som napisal nerozumies? |
losparabo
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...upsospravedlnujem sa za double post, ale ten prvy sa mi neukazal |
losparabo
![]() |
|
@losparaboDík, napsal jsi to moc pekne s tema FUJ UNI :) nejhezčí část dne. Aspoň jsem za zasmál. Mě taky jedou všechny FUJ UNI čtečky OK. |
J a
![]() |
|
comag SL90hd + SmardTV Eurocam Cryptoworkskaput. Přesně jak spousta lidí tady. Když ho zapnu na kódovaných HD kanálech, tak zůstane "Zakódováno" všude. Stačí jen vypnout a zapnout, ale na jiném TP a kanály jedou (mimo těch kódovaných HD kanálů z 12,109/H) Shit :zombie: |
BLAZ
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Zdravim,prosim vas muze mi nekdo vysvetlit co mam kde zapnout?(pilot on)nechce se me rozbehnout transporder 12109H,mam showbox 300,dekuju za vysvetleni |
stoun
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
@stounBobo a čo na tom (šou) Boxe chceš naladiť...???? ani za 50 rokov sa ti to nepodarí...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 524 |
![]() |
|
@stoutna Showboxe 300 na 12109 nic nenaladis, nemas tuner, ktory to zvladne, potrebuje HD tuner a mpeg4m (DVBS2) |
losparabo
![]() |
|
stounLaicky povedane,na naladenie potrebujes HD prijimac,co ten tvoj nie jeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
losparaboaha,takze mam smulu na CS balik,diky za odpoved R^ |
stoun
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...@losparabo:pekne napisane, presne toto si myslim, ze tu niektorym unika, o princip. Ak sa vedelo dopredu o moznych HW problemoch, preco sa o tom na stranke Skylinku nikdy nepisalo? Boli iba avizovane zmeny, nic viac. Ja som zatial trpezlivy clovek, sice uz mam predplateny multi HD na 10/2010, ale ak si Skylink bude mysliet, ze chyba je u mna, nech sa paci: budem zasadovy a odo mna uz ani cent neuvidia. To si radsej zaobstaram tie spominane FUJ-FUJ vecicky. |
travis75
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...tak to máš asi smůlu. skylink už oznámil v tom článku, že zpátky tu modulaci měnit nebude. což je jedině dobře. jediná možnost jak zajistit aby kterákoliv HD nabídka fungovala bez problémů na úplně VŠECH hdtv přijímačích, je vysílat ty programy v DVB-S (nejspíš asi po třech na jednom transpondéru)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Tak,že vy všici kterym to nefunguje si kupte nové přijímače |
svijam
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...a nejdřív si zkontrolujte, jestli nemáte náhodou SD přijímač (několik případů) nebo dokonce Nokii v normě D2MAC s dekodérem Eurocrypt (jeden případ)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...nebudu kupovat tři nové přijímače :laughing: ,jsou přeci mnohem levnější alternativy R^1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Vidím to také tak - CSlink pro neplacenou nabídku a jinak UPC. To dodává svoje přístroje, cena je nyní velmi přijatelná, kvalita rovněž a bude klid. |
J a
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...přesně! pronajmi si od UPC mediabox a máš klidVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Skylink furt něco mění a přelaďuje já si skoro vždy poradím ikdyž mě to s..e,ale co lidi kteři se vtom nevyznají.Ti musí šílet a Skylink proklínat. |
svijam
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...mám Humax 5500 a prestali mi fuhgovat HD programy...už dva dni sa s tým trápim...už tri paraboly som vymenil,sedem konventorov a kupil scart za 3 eurá a stále mi to trojholnikuje...kde mám chybu?...kto mi poradí?AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 524 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [ 19 ] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
![]() |