![]() |
|
Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul). Známé problémy: * Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy. * Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky) Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor: https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ . Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [ 23 ] 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
vortimondkdyž se něco prodává, tak by to snad mělo fungovat ne...tady je štěstí, že jsme v Česku a Slovensku a že si dokážeme se spoustou věcí poradit. Ale také si necháme věčně s.át na hlavu. Chtěl bych vidět němčoura, kterému nejde jeho paket, za jeho peníze, jak píše maily na všechny strany jako idiot. Prostě si koupil přístroj a výrobce garantoval určitou funkčnost a když to nejde, tak to vrátí a hotovo. Když je to jednou v prodeji tak to musí fungovat! |
Doktor196
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...doktorano to je druha vec co aj mne vadi - my si tu v nasich koncinach nechame s**t na hlavu a ak sa niekto ozve, tak este dostane vyhubovane, ze zdrzuje a nedrzi hubu a krok, pripadne ze dava klacky pod nohy firmam v podnikani |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...přesně tak, ale za to může VÝROBCE rozhodně né SKYLINK. skylink nevysílá nic nestandardně. proto je tohle téma hnus od toho názvu až po celej obsah, kterej je plnej urážek a nepochopeníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...vortimond: přestaň už s tím ! "tohle je obrovská blamáž ne pro skylink, ale pro tenhle server. tady se řeší spousta problémů u přijímačů, který normálně fungujou. a u těch pár co nefungujou za to nemůže skylink, ale výrobce" ......jak vysvětlíš, že přijímač funguje bez problémů, pak Skylink "něco" udělá a ono to přestane fungovat ! To je snad chyba výrobce ? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...vortiprizanj sa ty si dnes pil asi svatenu vodu, ze spominas urazky, hnus a nepodhopenie |
losparabo
![]() |
|
alda10na 100% spatne serizenou parabolou |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Já bych měl řešení. HD balíček si platí málo lidí, většině jde jen o Novu HD. Kdyby se Skylink domluvil s CSlinkem na společné Nově na 12070, tak by 90% problémů odpadlo. A na 12109 by se uvolnilo místo pro další HD program. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...@Visper, neopisoval jsi? ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
losparabomna DM ani Octagon nevzrusuje,skor VANTAGE 8000 a ponovom uz aj VT1,prípadne drahsie modely TopfielduDreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...@Visper, mě se ten nápad totiž taky líbil:https://www.parabola.cz/forum/topic-53839/8/ Je jen zajímavé kolik lidí pomlouvá Novu, že v HD nic nevysílá a přitom je o ní takový zájem.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Marian21"trebalo si kupit kvalitne prijimace a nie sunty za 100 eciek a teraz sa tu vyplakavat..."ty si tiez odbornik s odstupom casu, daj este nieco, nech sa zasmejeme vsetci ti, ktori maju podobny problem. Ak ten Humax za 200 eur je srot, preco sa to nikde na oficialnej stranke skylinku nepisalo, nepise, ze sa to neodporuca kupovat? Tvoja reakcia je nieco, ako keby si mal nove auto na benzin, ale od zajtra by si mohol tankovat iba naftu. A ja ti sem napisem, ze naco si kupoval take auto, teraz tu neplac. |
travis75
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...a preco normalne prijmace problem nemaju?Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
![]() |
|
@gorefanskus definovat teda, co je normalny a co nenormalny prijimac z Tvojho pohladu ? a na zaklade coho to tak rozdelujes... vdaka |
travis75
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Ty vole, přemejšlim, jestli budu mít dřív osypky z vortimonda, gorefana, z mýho Panasonicu a nebo ze Skylinku. Podle všeho ale budu tak jako tak druhej, protože pan vortimond už musí bejt obsypanej celej. A to prosím zásluhou tématu, který se ho vlastně vůbec, ale opravdu vůbec netýká... |
Herrer
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
travis75mimo linuxu (ktorý neriešim)toho moc na vyber nie je:VANTAGE,TECHNISAT,TOPFIELD. Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
![]() |
|
VisperTvoj posledny prispevok je zaroven tvoj prvy rozumny. Akurat ze to za nas nikto nespravi, ale kupime si pekne kartu CS link na Novu HD a namiesto HD balicku budeme chodit na vychadzky do prirody, co je nielen zdravsie, ale aj lacnejsie.Ved uprimne: co z toho bolo zaujimave? Snad Eurosport, pokial nehraju gulecnik. |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...gorefana nepisali tu ludia ze maju problemy s Technistami a ak sa nemylim aj Vantage? podla coho si kategorizoval do kategorie NORMALNE pristroje si sa kukol do oblakov? ale ty vidis len seba, lebo ludia si kupili sroty, linux neriesis, takze dobre je to co si myslis ty |
losparabo
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Komu to nejde na dreamu,stačí dát novej setting.Mám DM 800 a po přehrání jede OK. |
Maxim
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
Robert 500HDpíšeš blbosti, 500HD jede |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Jeden dotaz tak trochu mimo téma... Když už se rozhodnu zakoupit ke své "postižené" Panasonic TV HD set top box, bude kvalita obrazu zachována, jako když jsem využíval interní tuner? Ptám se proto, že pokud jsem zkoušel k TV s DVB-T tunerem připojit externí přijímač ( i když jeden z nejlevnějších ), tak kvalita obrazu znatelně poklesla... Předem děkuju za odpovědi a případné tipy na opravdu kvalitní HD set top box s parametry zaručujícími delší životnost, než do dalšího možného zásahu providera:-) |
Herrer
![]() |
|
panakzdravim,- Panasonic TX-P50V10E - CAM Mascom Irdeto cryptoworks ALPHACRYPT 3.20 - karta SL od stredy mi nejde zakladna ponuka, vsetky stanice vyhlasuje za sifrovane (okrem FTA-ta3,z1 atd). reautorizacia karty cez web nepomohla, na SL sa mi podarilo dovolat az po dni, operator kazal TV vypnut, vysunut kartu, zasunut kartu, zapnut TV na ct1 a ze posle flashku na kartu. nechal som ho bezat par hodin avsak nic sa nestalo. na emaily ziadna reakcia. momentalne som bez akehokolvek obrazu. sluzba zaplatena, obraz nie je. povazujem to za velky trapas. ak z vas niekto vie, co mam robit a ako to riesit, dajte vediet. |
tominonr
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Vypozoroval jsem na svem Panasonicu ..42G15 zajimavou vec pri prepinani DiSEqC1.0 na miniDiSEq se NovaHD chvilkama chyta !!! :bigeyes:Mozna prepnuti zpomaluje datovy tok... Zde je video: http://www.youtube.com/watch?v=NX7C77K-GlQ co vy na to ? :) |
pupik67
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
HerrerToho se právě také obávám. Tuner v Panáku je sladěný s přístrojem, ale musím říct, že jsem zkoušel připojit přes HDMI Fergusona 8900 a ten obraz nebyl takový, jako z tv tuneru. Byl takový zastřený, nebo mázlý. Nebyl tak ostrý jako z tuneru tv |
Doktor196
![]() |
|
DoktorDíky. No neudělal jsi mi radost... |
Herrer
![]() |
|
HerrerJá vím, pokud se Panasonic se Skylinkem nedomluví, tak to budu muset řešit také. Mám zaplaceno MULTI HD+HBO HD do března 2011 a chci na to koukat. |
Doktor196
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [ 23 ] 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
![]() |