![]() |
|
Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul). Známé problémy: * Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy. * Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky) Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor: https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ . Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [ 26 ] 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Tomiku musel by si to vidět. Takhle se tu akorát můžeme dohadovat. A to je zbytečné. Hezký den |
Doktor196
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
Problém s dekodovaním u TechnisatuOO7 primač Technisat hd8s aj cam modul Irdeto eurocam cryptoworks smardtv som kupoval u Sortec elektronic no kedže oni cam moduly Technisat nepredávajú tak mi doporučili práve irdeto eurocam.Pripomínam že do zmeny parametrov transpordera 12109 všetko fungovalo bez problémov. |
sagvan
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
Tomik535Tomiku, ještě se chci zeptat, tobě Ferda 8900 předpokldám také jede vpohodě. Co říkáš na Arivu 200? To bych zatím mohl použít, než to Panasonic rozchodí |
Doktor196
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Teď nevím, zda dřív to rozchodí Paňas nobo zdechne Ariva :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
TomikTy ne, že nevěříš, ty prostě nechceš věřit a to je rozdíl!;-) Aspoň jsme ti my, momentálně nešťastní Panasoňáci nasadili pořádnýho brouka do hlavy:-D Chápej, pro nás je teď každá radost cenná a teď nás tedy těší, že až nám to někdy možná zprovozní, tak budem mít zas o třídu lepší obraz než tvůj Fergie:-) |
Herrer
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
DoktorTeď vážně, mě by opravdu dost zajímalo, jak to je... Pokud máš možnost ještě toho Fergusona vyzkoušet, tak to zkus s tím Tomikovým návodem a pak dej prosím vědět. Já jsem dokonce i připraven do toho jít, pokud bude obraz ve stejný kvalitě, nebo snad dokonce v lepší, což je asi blbost:-D |
Herrer
![]() |
|
HerrerJá vůl ho před měsícem prodal kámošovi, takže už ho nemám možnost vyzkoušet. Ale jemu normálně fachčí komplet všechno na starý ZETACAM.Už uvažuji i o VANTAGE 6000 a když to Paňáci nezprovozní jdu do něj |
Doktor196
![]() |
|
sagvanVazeni, dovolujem si spomenut tento clanok:http://racz.blog.(nevhodné slovo).cz/2010/10/01/pozor-na-cervene-moduly/ ak sa to zcenzuruje, tak hladajte v googli: Pozor na červené moduly cize vsetci nestastnici s Modulom SmarDTV este maju sancu! |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
dunajVdaka za web teraz aspom viem kde je problém. |
sagvan
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
dunajdunaj..o těch červených modulech to napsal totální (nevhodné slovo) :)) ..Ale ty to určitě víš :)) ....Právě tyto muduly cca před rokem dobře spolupracovaly s Panasonikem a určitě bubou i spolupracovat!!Pokud se problém vyřeší :(( ....Jinak je to o obsazení trhu!!Kecy o modulech :((Dneska dělám s Mascomackýma..je na to podpora i na přístroje :O ..A univerzalní čtečky nechávam fajšmekrům ...Na kšesf to není..při montáží cca 100 satelitů za rok (záruky a tak) Jinak v Topfildech běží červené moduly bez problému i s novým kmitočtem!..jen FW je na (nevhodné slovo) (myslím tím 7700 HD)..někdy se resetnou do továrního režimu :fuming: |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
exmatuz to viem, lebo na inom fore som cital, ze cerveny ide. Myslel som, ze ked ma ten chlapik obchod, ze ma aj nejake relevantne info, ale asi nema, iba rad pise blogy. A mozno naozaj s niecim nechodia, kto vie v tejto dzungli... |
dunaj
![]() |
|
dunazdá se mně že to je borec s Ostravy a prodáva nelicencované přistroje ..Fergusony ,Airva.atd.. :)) ..Ale kdo se má dneska v tom bordelu vyznat!!!Když velkoobchody na Ostravsku mají 3.internetové obchody..POD JINÝMA JMÉNY..a prodávaji koncovým zakazníkům za ceny ...velkoodběratelů :fuming: OMLUVTE ODBOČENÍ OD TEMATU ;)ALE PANASONIC PLAZMA NEJLEPŠÍ OBRAZ CO JSEM VIDĚL = PIONEER za 120litrů (starší výroby).Externí přísroj je evidentně horší obraz!!Jak psal kolega výše! |
exmat
![]() |
|
vyresen problem s naladenim 12109 na DM800HDahojpri pokusech o manuelni naladeni na 12109 jsem mel od stredy TMU...pritom vsechny ostatni stanice na 23.5 jely v pohode(i CT HD, BravaHD) - signal byl 54% a zhruba 6dbi... reseni: stacilo jemne doladit parabolu - nastesti mam motor takze jsem nemusl na strechu - po malinkem otoceni stoupla sila signalu na 75% a 12dbi - pak jsem proskenoval ten transponder znovu a naslo to vsechny stanice... znamena to, ze nove nastaveni SKYLINKU zpusobilo to, ze je ted prijem zavisly na naprosto presne serizene parabole... snad to nekomu pomuze... |
lyky
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...TX-P50V10E PanasonicEšte raz sa vrátim ku kvalite obrazu zo vstavaného tunera. Vlastním túto plazmu necelý rok, a viackrát sme porovnávali vstavaný a externý tuner, všetci sa zhodli,že vstavaný tuner dáva ostrejší a menej zahmlený obraz, možno je to vynechaním konverzií na HDMI a optimálnym prispôsobením. Obraz na tel. novinách HD NOVA, alebo BRAVA HDTV je ukážkou rádového pokroku v kvalite obrazu (vravím ,že obraz bol 100 rokov za opicami- zvukom ) Teraz pozerám externý tuner, menej technickej nežnej polovičke už tretí deň vysvetlujem, že musí používať dva diaľkové ovládače , ak si chce zapnúť HISTORY HD atď. Som skeptický k vyriešeniu problému či už z jednej, alebo druhej strany. Teda aspoň, ak niekto odskúša externý príjmač , ktorý bude rovnocenný,ocením radu a bežím ho kúpiť. Zas na druhej strane musím uznať, že aj SONY BBRAVIA ( v inej miestnosti ) so vstavaným sat. nemá žiadne problémy. |
pakov
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
pakovto je právě to, tuner v Panasonicu má opravdu perfektní obraz a externí box je přesně jak říkáš zamhlený...zkoušel jsem Fergusona 8900 a předtím než byly HD programy, tak Goldena a bylo to zamhleté, nikoli ostré |
Doktor196
![]() |
|
mascom 2100 usbPokles kvality z 65% na 15%, programy nepoužitelné:-(. Asi přejdu jinam. Co s hd programy, když se na ne nemůžu koukat? |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...taky mohu potvrdit . Dneska jsem byl u syna který jsi koupil nový Ferguson ARIVA TT HD PVR propojený s TV HDMI - doma televize panasonic s vestavěným satelitem cena 35000 kč půl roka stará ( nejde mu HD a bude se s panasonikem nebo Skylik soudit musí se jen poradit s právníkem ) když rozdělí televizi na dvě půlky a stejné programy na nich na jedné straně orig. z pananasoniku SD programy a na druhé půlce TV Ferguson ARIVA tak je ostřejší obraz z půlky kde vysílá SD Panasonic .Chce to doopravdy vidět taky jsem tomu nevěřil .Není to takový rozdíl , ale je tam. R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111Proč se soudit s Panasonikem :) ..Televizor se dá vrátit!!Ochrana lhůta na 3.závady byla 6.měsíců a teďka je asi cca.1.rok!!....(Něják to nesledují)..ale pokud se problém nevyřeší tak budu ten svůj krám reklamovat :lookaround: Doufám že Panasonik nemá nějákou klauzuli že Panasonik v ČR nemusí fungovat na 100% :fuming:Jinak nové Panasoniky fungují (serie asi tohoto roku 2010) a bez problému ;P |
exmat
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Nova samý HD kostičky :fuming:1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
exmatžádný ochraný lhůty nejsou,záruka 24 měsíců,nebo par 616,do půl roku závada a má se za to ,že byla vada v době koupě,ale tady je diskutabilní,jestli je to vada,nebo vlastnost,vada by byla pokud ti to šlo od nákupu a pak při stejných parametrech příjmu přestalo,což není vada,parametry jsou jiné,prostě to neumí,pokud je v technických datech psáno,že to má umět,je to vada |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 388 |
![]() |
|
DVB-S v CZ lokaciiZahada Panasonicu spociva v tom, ze na nalepke vzadu je DVB-S vyclenene pre Nemecko, Svajciarsko a Rakusko. Nejakym zazrakom sa ale moznost aktivacie DVB-S ocitla aj v ceskej lokacii cez DVB-T menu aj ked bez plnohodnotneho EPG. Asi sa treba opytat chlapcov z Plzne...TV sa samozrejme predavali u nas ako "satelitne", takze Panasonic by sa k tomu mal postavit chlapsky. Otazka je, ci to pojde spravit softverovo, lebo ta doska na ktorej je CI obsahuje od analogoveho tuneru, cez vstupy-vystupy az po SD kartu a Ethernet uplne vsetko okrem DVB-S tuneru. Takze tu by som menil dost nerad... |
dunaj
![]() |
|
dunajahoj kamo, nezkoušel jsi náhodou nastavit krajinu třeba na Německo, vždyť Německé programy mají nejvyšší datové toky a něříkej mi, že mají ten samý problém jako my a nejdou jim Panasonici...třeba to v nastavení Německo změní svoje parametry...možná blbost, ale za pokus to stojí |
Doktor196
![]() |
|
DoktorTohle nefunguje, zkoušel jsem hned první den. |
Herrer
![]() |
|
ReklamaceUž jsem psal do Panashopu, kde jsem telku kupoval, ale v uznání reklamace příliš nedoufám. Spíš by mě zajímalo, jaké info mají přímo od Panasonicu, když je to jako ten autorizovanej prodejce... Myslim, že to dopadne tak, že nevinní budou jak Skylink, tak i Panasonic a nám zůstanou jen oči pro pláč a snad i jakási naděje, že to výrobce TV někdy dá do kupy. |
Herrer
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...přišel mi omluvný mail od SKYLINKU, že si mohu pozastavit, nebo zrušit do vyřešení problému HD služby....spíš uvažuji, že si koupím nějaký levný přijímač, ale s dobrým obrazem, na který se dá koukat...těžko říct, jak dlouho bude trvat, než Panasonic něco udělá a jestli vůbec něco... |
Doktor196
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [ 26 ] 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
![]() |