![]() |
|
Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul). Známé problémy: * Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy. * Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky) Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor: https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ . Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [ 28 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
dnesšní updatované info od PanasonicuSpolečnost Panasonic vyvinula software, který vyřeší potíže způsobené změnou technických parametrů satelitního vysílání.Nový software, který vyřeší potíže majitelů televizorů Panasonic s příjmem HD programů prostřednictvím satelitní služby Skylink, byl předán k nezávislému testování. To probíhá odděleně na několika místech, aby byla zaručena bezporuchovost vyvinutého řešení. Jeho odladění se očekává během jediného týdne. Jakmile se tak stane, budou všichni, kdo svoje potíže ohlásili e-mailem či telefonicky společnosti Skylink nebo Panasonic, kontaktováni. Pracovníci Panasonic callcentra s každým z nich individuálně dohodnou, kdy a jak dojde k přehrání původního software právě u jejich televizoru. Společnost Skylink nebude klientům, kterých se tato situace týká, účtovat příjem HD vysílání v době, kdy je kvůli pozměněným parametrům sledovat nemohli. Pokud jste zaznamenali podobné obtíže u vašeho televizoru a zatím jste to nenahlásili, učiňte tak v nejbližších dnech. |
Herrer
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
HerrerDíky za info i za ostatní, když se nedáme, tak firmy nemohou dělat mrtvého brouka |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
VANTAGE HD 1100Ahoj.Hned od prvního dne po změně jsem byl bez NOVA HD.Vyzkoušel jsem všechno možný.včera jsem se naštval vylezl k parabole jemňouce jsem s ní hnul a už to funguje.Ach jo.Tak snad to někomu pomůže.Mám VANTAGE HD 1100 |
patlen78
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
VANTAGE HD 1100Ahoj.Hned od prvního dne po změně jsem byl bez NOVA HD.Vyzkoušel jsem všechno možný.včera jsem se naštval(CCA. TÝDEN CO TO JE ? ) vylezl k parabole jemňouce jsem s ní hnul a už to funguje.Ach jo.Tak snad to někomu pomůže.Mám VANTAGE HD 1100 |
patlen78
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Neboj, odhaduji, že tento problém byl nejčetnější.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Panasonic TX 37LV10Mam uvedeny typ TV kupeny v roku 2009 a tiez mam problem s naladenim HD programov na Skylinku. Z firmy Panasonic mi poslali zatial iba text ktory uverejnili na vsetkych weboch kde tvrdia ze za par hodin uverejnia riesenie. Uz prebehlo par dni ale nic sa nedeje. |
cudro
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...pro cudroProsím ted se to testuje tak mi to napsali a koncem příštího týdne 15.9.2010 nebo začátek dalšího týdne 18-19.9. 2010 by to měli servizáci nahrávat do TV .Nevím ale jakým spůsobem .Zdali budou jezdit po domácnostech nebo se to bude vozit k nim do panasonicu servis. Snad doma normální člověk k tomu se nedoatane ani přes internet tak nevím. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Panové dohrávaní FW vidím bledě :O ...Kdyź servis dostává od Hypermaketů cca 200 korun za prácí a opravu!Že příjde borec v Mercedesu od panasonicu a dohraje Vám na místě bydliště FW!když je pravda že firmám v subdodávce za přehrátí FW dají 300,-bez dph!!tak Jak pak bude vypadad ta spolupráce!Jsou to jen mé doměnky!ale tak nějak to funguje ;) |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Vyjádření společnosti Panasonic ke změně technických parametrů satelitního vysíláníObnoveno: 7.10.2010 Společnost Panasonic vyvinula software, který vyřeší potíže způsobené změnou technických parametrů satelitního vysílání. Nový software, který vyřeší potíže majitelů televizorů Panasonic s příjmem HD programů prostřednictvím satelitní služby Skylink, byl předán k nezávislému testování. To probíhá odděleně na několika místech, aby byla zaručena bezporuchovost vyvinutého řešení. Jeho odladění se očekává během jediného týdne. Jakmile se tak stane, budou všichni, kdo svoje potíže ohlásili e-mailem či telefonicky společnosti Skylink nebo Panasonic, kontaktováni. Pracovníci Panasonic callcentra s každým z nich individuálně dohodnou, kdy a jak dojde k přehrání původního software právě u jejich televizoru. Společnost Skylink nebude klientům, kterých se tato situace týká, účtovat příjem HD vysílání v době, kdy je kvůli pozměněným parametrům sledovat nemohli. Pokud jste zaznamenali podobné obtíže u vašeho televizoru a zatím jste to nenahlásili, kontaktujte nás v nejbližších dnech. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
kdo to ještě nevíhttp://www.skylink.cz/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_93 |
pavouk65
![]() |
|
už jsem to psal i jinde, tak sorryZkuste i vy napsat, jak jste na tom po instalaci nového FW od Panasonicu.Mám plazmu TX-P42V10E z roku 2009 a CAM červený Eurocam Cryptoworks Irdeto SmardTv v. 4.02.006. Po aktualizaci FW mi jede vše OK, ale pozoruji sníženou kvalitu právě HD programů. Já jsem na tom relativně dobře, neboť nový FW 2.016 od Panasonicu byl testován právě na tomto CAM (pouze). Na diskusích na TV Freak si přečtěte, jak dopadli někteří jiní po aktualizaci FW: kostičkování a výpadky obrazu, a to jak HD, tak SD stanic. Nastavení parabol mají OK (signál a kvalita na nejvyšších úrovních) a přes to jim to blbne. Vypadá to, že nový FW je nestabilní a patrně si nerozumí nejen s některými moduly CAM, ale i s HW některých TV. Panasonic se přitom tváří (a odpovídá), že závada je jen na straně zákazníka a že je sám, kdo si stěžuje. Jejich chování se vůbec neslučuje s profesionalitou obdobných firem, které nabízejí "špičkové" výrobky. Patrně může Panasonic čekat nejen řadu stížností, ale také řadu pokusů o reklamace přístrojů, doufejme, že úspěšných. A to pomíjím ty všechny další nedostatky, které zákazník, kupující si ne zrovna drahý TV od Panasonic, zjistí až po montáži a zapojení (nefunkční EPG pro DVB-S v nastavení CZ a další). Hold něco ušili horkou jehlou, ale výsledek je značně nejistý. |
pavouk65
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [ 28 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
![]() |