![]() |
|
Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul). Známé problémy: * Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy. * Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky) Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor: https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ . Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...AzboxHD, Ferguson HF8900HD vše OK. Tondach a ostatní co vám to nejde, německé HD vám jdou? Ty jsou taky 8PSK. Prvděpodobně vaše stroje nezvládají vyšší celkový datový tok transpondéru. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...visper: jdou ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Technisat OK.Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)Do změny na 12109 H všechny HD programy byly ok i na 60 cm parabole , nyní ani nelze naladit, musel jsem použít parabolu 105 cm, naladilo se, ale kostičkuje, nelze koukat, paraboly zkontrolovány měřákem - tento transpondér je velice slabý , Skylink by měl co nejdříve s tím něco udělat ,aby nepřišel časem o zákazníky |
amc
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...visper: ještě dodatek, když to dosud šlo a platíme to, tak, proč se dělají změny jen pro "některé stroje" ? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...TV Sony NX805, nic jsem neladil a dnes jdou programy v HD jak včera i muzikaCS i kinoCS, akurát na nově HD mi to u zpráv zakostičkovalo,tak nevím na čí straně je problém.... |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Já mám 80 parabolu a ukazuje mi to kvalitu stejnou jako předtím. |
visper
![]() |
|
Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)Panasonic TX-P42S10E a Octagon 918HD vše no problémo. R^ |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...jo a kvalita signálu na HD programech klesla o 30% oproti včerejšku....... |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...ČT HD i Nova HD - OK - Technisat, vemte scanem 23,5°E a mělo by to najet. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...To je prověrka přijímačů, transpondér vyhoněný na hranici možností. Slabší stroje odpadnou. Ale mě nenadávejte, já jsem to nevymyslel. Já bych z toho TP vyhodil ty SD programy a byl by klid. |
visper
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Dobrý den, mám plasmu Panasonic TX-P46G15E, CA modul Irdeto Cryptoworks Eurocam SmardTV červený a kartu Skylink. Po dnešní úpravě parametrů mi nejdou HD kanály, jak je zde psáno, resp. Nova HD, protože mám jen balíček Grátis. Měl jsem možnost mluvit s techniky jak Panasonicu, tak Skylinku. Podle Panasoniku Skylink navýšil datový tok u HD kanálů nad normu, tj. více, než 58MB/s a to prý Panasoniky hardwarově nezvládnou. Údajně už jednají se Skylinkem o nápravě o snížení bitrate pod tuto hranici, ale bude prý asi běh na dlouhou trať, snad měsíc...No, a u Skylinku mě zas technik, který údajně testoval vestavěné sat.přijímače Panasoniků, přesvědčoval, že problém je v mém CA modulu, mám si koupit nový modul Irdeto Cryptoworks MASCOM s verzí FW v3.20 a s tím by to mělo vše fungovat. Tož nevím..... Jestli je tu prosím někdo, kdo má v Panasoniku tento modul i s tímto FW, ať písne, jestli to chodí... |
muchacho
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Už vidím jak to dopadne. Aby uspokojili všechny, tak sníží datový tok a budem hledět na mazanice. Tudy cesta nevede, raději ubrat programy. |
visper
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Mám to uplně stejně složené jako ty.Po prvotních problémech s ca modulem (musel jsem koupit 3 než jsem to rozběhal)jsem byl velmi spokojený ale ted po necelém roce co jí mám je to tu znova .To si dělaj srandu.At si ty novinky strčej do..... |
power3
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)mi místo čt1 hd hraje čt2.jinak vše o.k.topfield 2050,televizor samsung. |
kufic
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Potvrzuji F8900HD vše OK. I musica CS. Ale nemám čas na to koukat déle.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Mám tv Panasonic plus Technisat Digit HD8-S vše v pohodě |
arderman
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Topfield 2010, televizor Sony KDL 40X 2000, modul Cryptoworks SCM. Naladěno bez problémů s novými parametry, nejede však Nova HD,včera všechny české a slovenské programy včetně Nova HD jely bez problémů. |
Jenulka
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Comag SL 100 HD, modul Irdeto-Eurokam.Nejde nova HD, píše to, že je to zakódovaný. Nevím zda to nezvládá modul a nebo přístroj? |
erapaci
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...mam prijimac Humax HDCI-5000 a po zmenach parametrov mam problem s prijmom programov z 12109 MHz. Funguje mi iba Travel HD, nejdu mi ani povodne, ani 2 nove programy. Z ostatnych tp mi HD programy idu, ako CT HD, Discovery HD, atd... |
travis75
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Danajskej /dacanskej/ dar od Skylinku:-/ |
Herrer
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Tak já myslel, že problém máme jen my, co jsme investovali do all in one od Panasonicu a ono ne. Jsem zvědav, jak to vyřeší a jestli vůbec. Měli by každopádně sebou hodit, bo přece jenom platíme, že... Ale co, hlavně, že jde Fisting a Hunting:-) |
Herrer
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Tak má Skylink na výběr 3 možnosti:1) Odepsat zákazníky kterým to nejde. 2) Snížit datový tok (a někteří utečeme) 3) Ubrat programy nebo koupit další TP Kterou možnost asi zvolí? |
visper
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Panasonic TX-P42G15E + modul Eurocam Cryptoworks SMARDTV.Modulace 8PSK prostě očividně nefachá. Ani u UPC Direct, ani u SkyLinku. Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Zajímavé, že německé HD programy 8PSK na panasonicku fachají |
Doktor196
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 131 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
![]() |