Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)

Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.

Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul).

Známé problémy:

* Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy.
* Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky)

Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor:

https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ .

Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...

Tak tak, mám Diablo modul a také nic

Doktor196
Registrace: 3/2010

Jesli nahodou nebude problem v prekroceni parametru definovanych normou jako zarucene maximum. Pro modul CAM ve slotu je to 58mbit/s a Skylink vysila nyni 59.9mbit/s
Nekde to jde, jinde nemusi prestoze prijmac splnuje co by splnovat mel.

jwcc
Registrace: 9/2010

Aha, takže jestli to z dosavadní diskuse chápu dobře, je zapotřebí alespoň dvoumetrová anténa... páč na mém F8900 s 60-tkou signál prostě není, takže nemá ani co naladit... no, tomu říkám pokrytí... No a to jsem chtěl příští měsíc přejít na Panasonika, abych ušetřil jednu krabici... a koukám, že bych si taky pomohl... jo, na posranýho i - však to znáte...

HonzaA
Registrace: 3/2006

vsetko ide oki ale muzika cs nejde uz par hodin...TV sony VU+

ivanell

A kino cs s doku cs je ted fta nebo kodované?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

muchacho..zítra si ho půjčím a dám vědět!!....
Je pravda že každý modul nespolupracuje s Panasonicem na 100%..ale vyzkouším tutu vyriantu!!
U Samsungu jedou i ty nejlevnější moduly bez problému a nezávisle na SW.

exmat
Registrace: 9/2010

Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...

Mám televizi Panasonic TH-42PX80E bez satelitu a přijímač Ferguson HF8900 HD,bohužel mi nejde přeladit vůbec nic. Mám jen základní nabídku, ale nyní fungují jen programy ČT a samotná Prima, nic jiného nefunguje, ani slovenské programy.Když dám vyhledávání podle nového popisu nenajde mi to vůbec nic. Mám také starou televizi Philips a přijímač Homecast, kde normálně nefungují programy HD a nyní tam taky nic nefunguje. Tak jsem bezradná. Předem díky za pomoc

Alík 1
Registrace: 10/2008

exmat, kdyby jsi měl náhodou nějaký starší FW, tak se dá bezproblémově na ten aktuáln V3.20 aktualizovat přes satelit na Astře 19.2 na TP ORF (podle návodu na str.MASCOMu)

muchacho
Registrace: 2/2010

Já mám MASCOMa Alphacrypt TC s firmware 3,20 a nejede. Teda modul samozřejmě dekóduje vše co má, ale 12109/H/27500/DVB-S2/8PSK ne. Nasazen pochopitelně v Panasonicu 46G15E.

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

Je zajímavé, že ten Travel Chanel jede normálně. Má stejný bitrate jako ostatní jen není kódovaný. Co když je nějaká chybka v kódování SKYLINKu, a proto to nejde na spoustě přístrojích.

Doktor196

Tak jak se teď bavím s kolegou na jiném fóru, tak může být klidně problém v dekódování. Možná CAM, možná samotné karty. Jsou teď přece dva druhy karet. Já mám tu starší bez nápisu Irdeto a to mi nejde

Doktor196

redakce

at skylink pusti ten tr bez kodovani a uvidime,v cem je chyba,myslim,ze den bez kodovani by je nezabylo

swat
Registrace: 9/2009

Já mám IEC satelita do zmněny jelo vše ok po zmněně pouze fta :bigeyes:

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Na mým Humax iCord jede všechno v pohodě (jen HBO nemůžu posoudit, nemám předplaceno) jen se mi během nalědí vůbec nenačetlNovinkaHD

Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm

Dan_zx12r
Registrace: 8/2007

Bez kodovania to funguje. Lebo ten uzasny Travel Chanel HD nie je kodovany a ten jediny ide. Naopak, balik CS nejde ani v SD.
S datovym tokom to nema nic, je to problem dekodovania.

dunaj
Registrace: 8/2009

tak u mně IPBOx 9000, parabola 80cm a 100cm signál nula

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Podle mého názoru bude chyba u SKYLINKU. Slyšel jsem, že jak se k nim hlásí hodně uprchlíků od Digi, tak jak posílají nové kódy na karty, tak se jim to hltí. Třeba s to dnes zahltilo úplně, když jde o takový počet karet. Některé jsou staré, jiné nové. Bude asi problém v dekódování těch karet. Chtělo by to vypnout kódování na jeden den a vidělo by se

Doktor196

Ty tomu daly na (nevhodné slovo). :((

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

chyba REDAKCE ?

v tom clanku co mate v to(nevhodné slovo) mate asi spatny parametry
ja ten TP mam totiz DVB-S2 a ne DVB-S

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

No v kódování je to takřka určitě, ale není to počtem zákazníků a není to asi Skylinkem. Jak jsem psal, u UPC Direct to (ne)dělá to samé.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

já mám Irdeto Cryptoworks MASCOM http://www.t-cz.com/modul-irdeto-cryptoworks-mascom_d5481.html kde najdu v menu FW co tam mám . Před půl rokem mi to přehrávali ale nevím na co v Panasoniku. Tenhle tam má být 3.20 ? Nova tv mi taky nejde V10 Panasonik . Mám znovu si přehrát FW podle návodu co mi Skylink poslal ale nic.
http://www.mascom.cz/sat/_Sat.htm

standa111
Registrace: 11/2009

kubisek

každopádně jsem zvědavý, co z toho vyleze...jen mi mrzí, že mi utíkají peníze a nic nevidím

Doktor196

Na Arivě 200 mi nejde ani jeden ze 3 programů. Přibližně do 15 hodin vše v pohodě. Signál výborný, programy znovu naskenovány, ale údajně kódovány. Už nevím, co dál.

Mikl
Registrace: 10/2006

Uspesne preladene

Prave som uspesne preladil DVB-S2 transponder s novymi parametrami a vsetko ide OK (skusal som programy Nova HD, Nova Sport HD, Eurosport HD, Filmbox HD, HBO HD), sila signalu cca 80%. DM800-HD, parabola 65 cm, karta Cryptoworks.

Hannibal
Registrace: 4/2006

GOLDEN INTERSTAR CRCI 980 hd S UNIVERZÁLNÍ ČTEČKOU CONAX A 2 CI SLOTAMA:
.
všechno jede - jen je rozdrbaný EPG na některých kanálech jako třeba HBO HD rofl :)))

Bororo
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra