![]() |
|
Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul). Známé problémy: * Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy. * Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky) Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor: https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ . Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
Takto reaguje SkylinkDobrý den, pane XXXXX,Důležité je mít stanice správně naladěné : http://www.skylink.cz/web/structure/16.html Novinky v ladění HD: http://www.skylink.cz/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_88 Zkontrolujte , zda máte správně naladěno, co Vám píší nově naladěné HD programy. www.skylink.cz S pozdravem Věra Sobková na připomínku, že do včerejška mi všchno šlo ! Na připomínku, že jsem ráno "přenastavil" transpondér a že mi jdo jen ty nekódované a z HD, že mi nejde nic ! To je opravdu potom těžké se udržet, aby člověk nebyl sprostý ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
Hannibalani nevíš, jak ti závidím |
Doktor196
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Prijimac Technomate 6800HD, posledny oficialny firmware, cca 1 mes. stary, antena Technisat Multytenne, univerz. citacka, lokalita Manchester, UK, karta Skylink s CW, cca 1/2 rocna. Doteraz ziaden problem, ten nastal po avizovanej zmene na TP 12109, naladil som vsetky HD programy aj CS balik, signal mam stabilny, ziadne kostickovanie ... Moj problem je v tom, ze hocaky program na tomto TP funguje iba po zapnuti prijimaca, pri prepnuti na iny program uz ziaden program z TP 12109 nepobezi (hlaska "kodovany kanal") az do vypnutia a zapnutia receiveru. Programy z ostatnych TP na Astre 3B su v poriadku, Hotbird, Astra 1, Astra2A,B,D, Eurobird 1, HD programy tak isto, iba tento jeden TP. Jednoducho povedane ak chcem pozerat HBO HD, najprv musim prepnut na tento kanal (hlaska "kodovany kanal"), potom musim receiver vypnut a zapnut, HBO HD nabehne, akonahle vsak prepnem na hocaky iny kanal z TP 12109, uz ho mam nepristupny, ani povodne fungujuce HBO HD nepojse. Ak vypnem a zapnem pristroj s programom na inom TP ako 12109, samozrejme prijmam ten program, ale po prepnuti na hocaky program z TP12109 bude tento nedostupny. Skusal som refresh karty, zapisy dosli okamzite, s tymto nikdy neboli problemy, reset receiveru, vymazanie vsetkych programov a transporderov a ich znovunastavenie. Nic nepomohlo. |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...je zvláštní, že EPG na těch problematických kanálech mi stále ukazuje program mezi třináctou a patnáctou hodinou |
Doktor196
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Soudruzi z NDR někde udělali chybu.Můj Panasonic taky hlásí "šifrovaný kanál". Hlavně že vše testují a na vše jsou připravený.... No nevím co si mám o takový společnosti myslet.Hlavně že inkasují peníze a technická podpora je 0. Pan Gislík je určitě v pohodě.Další a další platby mu chodí na účet tak coby se snažil. Jeho vyjádření k našim problémům mě tady nějak chybí.... Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 987 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...muchacho...zapomeň na rady techniků SKYLINKU :sly: ..TEĎKA JSEM PŘEHRAL FW NA 3.2 ...S ASTRY. Přehrál jsem to v sat.přijímači MASCOM 2000HDCI a tam karty jedou v každém modulu jak bič :((( ..Problem nebude asi v modulech!!..No už si připojují externí přijímač Mascom HD...Televize od paňasu za paďocha je :lookaround: :lookaround: P....I...Č...U :bigeyes: |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
JimmyBohužel asi soudruzi z Plzně. Ještě, že tu HD nabídku platím po měsíci.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...zatím si nic neobjednáte ani nezaplatíte - v přihlášení zákazníka je objednání balíčku CS TV mrtvé, totéž ostatní :laughing: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Tak to je v pytli.... Tiše jsem doufal, že to pomůže vyměnit CA modul... Děkuji za vyzkoušení... Teď jen doufat, že Panasonic nějak dotlačí Skylink, aby stlačil ten bitrate těsně pod těch 58 mbps. Tož potěš koště... |
muchacho
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Jinak na TOPFIELDECH 7700 HSCI a MASCOMECH 2000HD jde vše košer i přiladit (jednoduche pro laika) a vše ve starých verzích FW MODULU.Pro Panasonic to bude asi problém!!..U Paňasu se mění buď panel a nebo zakladová deska při servisním úkonu!!! :)) na severní morave je problem sehnat opravnu TV se satelitem!A Panasonic FW nedáva s ruky..jen servisáci :bigeyes: :) ..A kdo má tahat 50kg metr a půl velkou krabici do servisu :bomb: |
exmat
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Vždyť Panasonic (alespoň ten můj) se umí aktualizovat přes net.Ale co já jsem stejně chtěl koupit nějakej sofistikovanější přijímač. Přemejšlim, jestli Arivu 200, Dreamsky DSR 9300 nebo VU+ Solo. Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Dream 800, u Skylinku nenaladím nic z HD programů. Vůbec se to ani nenajde v automatickým hledání. (do včerejška vše OK). U DM500HD je situace lepší, tam se to (asi) najde, ale v seznamu je to pod názvem "N/A" a po zadání kanálu to napíše "Služba nedostupná". Nebylo by lepší to vrátit celý, včetně karet na úroveň před půl rokem ? Jak jste začali vrtat do IRDETO/CW tak to s tím jde jen z kopce. Jak tady již někdo napsal, na delší dobu než 1 měsíc nemám odvahu předplácet. |
Klokan008
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Příjmač Topfield 7700 HSCI, TV LG PQ 6000 127 cm, po přeladění jde vše bez problému mimo HBO to nemám i po opětovném zapnutí satelitu |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...moj PIRATSKY Octagon 1018 no problema, stare hd si "doladil" sam, nove som pridal bez zavahaniaopat raz nieco co z coho je Skylink prekvapeny, ako ked cestarov v zime prepadne sneh |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...kubisek..Oficiální FW ti si nekdo nedá do ruky :) (ale nechcci se hádat)....Většinou FW si berů od přímych dovozců!....Dyť u Paňasu není ani transfer přes USB...a Smasung ho má (ale má horší obraz při 127cm).Nemůžu si udělat ani seting..jinak by byl rád jestli někdo s tím setingem poradí!!Kdo to má neustále ladit :)) |
exmat
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...ještě že jsem si koupil SONY s sat.tunerem, všechny programy HD jdou jak včera a nové se samy naladily, na nic jsem nešahal a vše ide.......TV se stím poprala na jedničku..... :))) |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
@slavo777napiš svuj email.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Mám Freg.8900 vím že problém je v integrovaném sat. tuneru u tel. Panasonic ale můj subjektivní dojem je, že po dnešním přeladění jdou HD programy ještě lépe. Co vy na to?? |
mares3
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...U televize Panasonic Tx L42D25E jede vše jak má i sama mi ráno po zapnutí napsala nalezeny nové programy |
Palo15
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...mam modul Mascom AlphaCrypt TC, Vantage 1100 HD, TV Samsung a nic jsem ani preladovat nemusel. Vse jede v pohode, jako by zadna uprava parametru transponderu nebyla |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...SHARP LE700 + GOLDEN INTERSTAR 980 HD - fantastic combination - poradí si se vším :razz: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Topfield 7700+Tv Philips vše ok. |
jarik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
mares3Já mám taky subjektivní pocit lepšího obrazu. Nechci píchat do vosího hnízda, ale myslím že by mohli klidně ještě datového toku přidat. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...tak DM500 i DM800 vyřešeno, jsem -nevhodné slovo- |
Klokan008
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Panasonic TX-P42GN23, modul IRDETO-EUROCAM CRYPTOWORKS SMARDTV R-2.3, karta skylink Cryptoworks. CT HD, NOVA HD a i vse ostatni jede OK bez nutnosti jakýhkoli úprav. |
petr71
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 120 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
![]() |