![]() |
|
Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul). Známé problémy: * Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy. * Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky) Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor: https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ . Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Mě to nechodí.Nova hd jen kostičky.Přijímač Humax HDCI5OOO.Přeladěno správně.Celý přijímač to tak rozhodí,že aby mohl fungovat,musí se restartovat a nově přeladěné kanály už nechodit1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Každá seriozní firma při nějakých problémech vrátí vše do původního stavu nebo vypne kodovaní do vyřešení problému. Skylink vypl akorát telefony .Začíná to připomínat jednu rumunskou platformu. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Investoval jsem nemálo peněz,připlatil si balíčky a teď koukám,ze Skylink Hd jsou jen kostičky.Vrátit do původního stavu!!!!!!NUTNÉ1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...PANÍ VĚRO SOBKOVÁ ZE SPOLEČNOSTI SKYLINK.Přeladěno máme správně.Humax HDCI5000 zakoupený i s vaší přístupovou kartou relativně nedávno,na konci stránky i ke shlédnutí dekodovací modul,zde odkaz http://www.videotech.cz/hdtv-prijimace/humax-hd-ci-5000 Prosím o vyřešení problému,protože prodejce tvrdí,že problém je jednoznačně na straně Skylinku 1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...GLOBO HD S1 kockuje obraz+stale hlada signal :(( HD programi mi nejdu |
romaxo1
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Kaony opět bez závad. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Ještě dodatek k předchozímu příspěvku,,signál 95procent,jemný100.Tady problém také nebude.1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...@keff: mam rovnaky prijimac (Humax HDCI-5000) a uplne rovnaky problem |
travis75
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Existuje na svete satelitná platforma, ktorá keď pridá dva stanice do svojej ponuky (píšem o pozícii 23.5E) rozbombarduje TP a nasere zákaznikov?4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
PowerCam ProPo zmene nejde tento transporer dekodovat pomocou CAM modulu PowerCAM Pro (V4). Problem je pravdepodobne v tom vysokom datovom toku, s ktorym si modul neporadi...ale kym sme na to prisli... |
iwik
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Chyba je na straně Skylinku, opět se ukázalo, že největší problémy mají certifikované čtečky a moduly, kdežto UNI to zvládly v pohodě.Skylink by měl začít na sobě pracovat, kvůli těm sra.čkám co přidaly způsobit takovéto problémy a strčit hlavu do písku a dělat z lidi de.bi.lky, to je opravdu něco. |
J a
![]() |
|
@Crescenzione, to možné ve světě opravdu není. To je možné jenom u nás.Nejrychlejší co mohl skylink udělat je, že vypne kodování. Místo toho vypne telefony, takže se nedá nikam dovolat. Prodej karet CSlink docela stoupá a se zařazením ESP2 znovu stoupne. |
J a
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...travis75,,,,,to jsem rád,můj mail ebody@seznam.cz kdyby jsi něco zjistil,až se to rozbouří a začne řešit znám v Teplicích jednu firmu co už přes rok montuje na HD jen Humax 5000,zkusím tam k nim zajet jestli něco vědí.1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...takže můj postřeh:signál bezezměny.... OK TV Sony W5800.....OK - bez nutnosti zásahu Mascom MC 5301....OK - nutné znovu naladit HD-BOX 9100..... OK - bez nutnosti zásahu Tady jde vidět, jak takovej Panasonic těží jenom ze značky, každej si myslí, že když si koupí Panasonic, tak má to nejlepší na světě, ale opak je bohůžel pravdou. :lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...TV plasma LG, sat Opticum 9600HD. Nic nebylo třeba přepínat.Vše jede bez zásahu.Obraz super...u mě spokojenost.Nicméně chování Skylinku se mi absolutně nelíbí! :fuming: Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Jen doufám,že ty problémy nevyřeší snížením datového toku...to by byla nejhorší varianta.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Vždyť ten TP je přeplácenej tak jak tak, kvalita šla dolů, tak teď již je to stejně jedno. |
J a
![]() |
|
wladysno předpokládám že ta tvoje televize LG nemá sat. tuner, takže je to celkem fuk co máš za televizi a na sat. příjem to nemá žádnej vliv :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...eemil,,,,,štastný jsi člověk,funguješ,,,ono je to těžké,něco si kupuješ v dobré víře,ať se to jmenuje Sony nebo Mascom,,,koupím si klidně ETU,když budu vědět že mi na pár let vydrží,,když Skylink nepodporuje vlastní přijímače a nedává je za nákupku,tak teď měl by respektovat rozmanitost trhu a přijímačů a přizpůsobit tomu své vysílání a frekvence,jestli tenhle problém neopraví nebo nevrátí zpět,přišli minimálně o jednoho platícího zákazníka1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...Pro SKYLINK,,,na Nova HD mi hrají dva programy najednou,kostičkují do sebe,,,satelitní přijímač popsán v přechozím příspěvku1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
keffa na jinej fw to taky nešlape??? pak nezbejvá než doufat že bude rychle vydanej novej fw kterej problém vyřeší :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemiliSmutný,mám to tři měsíce a tohle je pro ty co teď nefungují a platí si smutné i přístup Skylinku,teď měli by tam být snad všichni na nohou klidně xy dnů a nocí a řešit dokud nebude to všem fungovat,zavést nonstop linku,,,myslím že spoustě lidí nejde to jen slabším signálem,dalším přehmatem v ladění,na Humaxu ale je problém větší.Utekl jsem od Upc jen pro tu jejich přiblblou smlouvu,teď bude k mání předplacená karta na rok bez smlouvy,mají šanci dostat mě zpátky,já prostě HD chci a Skylink mi ho teď nedává Rv1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
keffskylink by měl v této pro ně nelehké situaci,otevřít online diskuzi na svých stránkách a řešit okamžitě stížnosti,takto jen jejich problémy z.a.s.í.r.a.j.í. fóra a nic se nevyřeší |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 388 |
![]() |
|
pierrepetrno ti jo,to je tak jeden příspěvek na tři měsíce :laughing:,,,to jsou vážně naložený stránky,ale píše a říká se tam,VŽDYŤ JE TO TAK JEDNODUCÉ :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
neuveritelné.......A to sa tu pred nedávnom rozoberalo, aké je UPC neschopné pri prechode na novú družicu...Teraz sa spraví malá zmena parametrov a 80-percent klientov je v p....li. ...vypnúť kódovanie, aby nebol klient, nas...ý. Veď si za to klient zaplatil, tak prečo sa to nerieši operatívne. Klient nezaplatí, tak je vypnutý. Klient platí a má ho...o..... |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 227 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686 | |
![]() |
|
![]() |