Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 transpondér)

Vzhledem k množícím se diskusním vláknům, e-mailům a telefonátům bylo usouzeno, že je potřeba založit a dočasně přišpendlit toto diskusní vlákno, které je určené pro nahlášení problémů s příjmem programů z DVB-S2 transpondéru.

Takže otázka zní: Máte problémy s naladěním, dekódováním či uložením programů z DVB-S2 kapacity Skylink? Pokud ano, uveďte co nejvíce informací, ať se problém rychle vyřeší (přijímač / televizor, model, modul).

Známé problémy:

* Televizory Panasonic mají po změně parametrů problémy.
* Muzika CS má závadu v distribučním signálu (prohozené půlsnímky)

Jak naladit / přeladit Váš set top box / televizor:

https://www.parabola.cz/clanky/4072/skylink-koncem-zari-zmeni-parametry-dvb-s2-transponderu/ .

Díky všem, kdo se průzkumu zúčastní a pomůže v řešení problému.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686
Odpověď v diskusním vlákně

SKYLINK. Testovano na lidech.

co dodat :(

J a
Registrace: 7/2005

RE: Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...

:laughing:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

hd příjem s sebou vždycky přináší vyšší nároky na vzájemnou snášenlivost modulu a přijímače, odladěnost softu a podobný věci. to je normální a je potřeba zkoušet doma různý změny. tady je občas takovej zvyk, jako kdyby hd=problémy. ale není to tak

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

@milanm

Píšu, že jsem TP smazal a přidal. Jenže nic. Před změnou to normálně šlo. Pak se signál ztratil. Tak zkusím doladit parabolu, ale ostatní TP SKY i CS jedou. Signál 89, kvalita 82.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Panasonic TX-L37G15e + Eurocam Cryptoworks SMARDTV(červený) + Skylink.
Balíček HD nemám předplacený.Nova HD ani po znovunaladění nejede.

pete82
Registrace: 9/2010

DIGI TV - NEJLEPŠÍ PLATFORMA U NÁS

digi tv se netrápí s hd vysíláním, nabízí ESP 2 + Digisport s anglickou ligou, v poslední době zpřístupnila i slovenský stanice a přidala české FTV programy, aktuální novinka je objednání instalačních sad (na infolince), které vám přídou v krátké době poštou, takže nemusí nikdo čekat na montáže

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Vantage HD OK

Mimo Musika CS vše běží jak má (ten je momentálně odpojen). Na Vantage jsem naskenoval znovu celý sat a nemám žádný problém s příjmem ani starých ani nových pozic. Problém může být na levnějších, nebo starších HD přijímačích v jejich citlivosti atd. Skylink na vině není

Capoli
Registrace: 9/2009

Jsem šťastným majitelem Panasonic P42V10E( :-) ) a volal jsem do Panasonicu, kde klasicky hází špínu na Skylink a že oni nic... Že to u podobných TV od Sony nebo Samsungu jde, to pro ně není argument... Je mi tak nějak jasný, že moloch typu Panasonicu žádný velký změny neudělá a i týpek na ZC mi tvrdil, že PŘÍPADNÁ úprava firmwaru problém nevyřeší, protože schopnost přijmu vyššího datového toku můžou softwarově navýšit jen minimálně, takže je to asi na Skylinku... Hm, jak má ta telka fantastickej obraz, tak je softwarově mizerná, o zoufalým interface ani nemluvě. Jak už tu někdo napsal, tak třídění programů je fakt za trest.

Ale ke Skylinku... Docela mě zaráží, že si lidi stěžují i na zhoršenou kvalitu signálu a to napříč používanému hardwaru. Takže to celé asi nebude jen o Panasonicu. Docela bych uvítal, kdyby se provider snažil zlepšit ( nebo spíš zahájit ) interakci s klienty ohledně plánovaných změn programové nabídky. V dnešní době přece udělat kvalitní průzkum trhu nemůže být problém, ne? A pak Glisník přijde s tím, že diváci touží po nonstop péčku, kterýho je plnej internet... Nechápu tenhle amatérismus.

Herrer
Registrace: 3/2010

RE:Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran...

TF 7700HSCI,vše naladěno s novími parametry,přehozené stanice automaticky pojmenovány a vše jede jak má.Pak že jsou Topfieldy krámy :laughing:

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Capoli: I na moderních a kvalitních přijímačích hodně zákazníků nadává na sníženou hodnotu kvality signálu, což podle mě není nepodstatný... Uvítal bych kdyby se Skylink soustředil spíš na kvalitu, ne na kvantitu.

Herrer

Pioneer 5090 a 6090 (obě H), moduly TechniSat bez zásahu do instalace OK...

Bloud

jsem zvědav, kdy přijde nějaké vyjádření od SKYLINKU a kde...přece nemůžou ignorovat zákazníky, kteří si platí nemalé peníze a na tv mají tmu

Doktor196

@Bloud, BMW7er bez zásahu do instalace taky vše OK ;)

Tomik535

Co tv Samsung?

S integrovaným sat tunerem, jedou? Potvrdí to někdo? Zatím jsem tady jednoznačnou odpověď nenašel, díky

Tomik535

Tomik535: Podle všeho ano. Sony a Samsung jedou. Plazma roku 2009 Panasonic P42V10E nejede a já jí mám:-)

Herrer

Je to mimo téma, ale chtěl jsem se zeptat... HD nabídka u UPC Direct jede ve Full HD, nebo v 720p, jak jsem před časem někde četl...? Díky za odpověď

Herrer

Skylink reaguje

Dobré ráno,
Předem děkuji vám, kteří jste poskytli konkrétní informace. Naši zákazníci si kupují různé satelitní přijímače a různé dekódovací moduly. Tyto hardwarové komponenty nejsou pod naší kontrolou a za jejich funkčnost nemůžeme ručit.
Některé satelitní přijímače na změnu parametrů reagovaly automaticky a zákazník nemusel přelaďovat. U jiných bylo nutné přeladění příslušné frekvence. Některé přijímače bylo nutno po přeladění odpojit na chvíli od elektrické energie. A mohly nastat i jiné případy, o kterých nevíme.
Z dosavadní komunikace se zákazníky vyplývá, že některé televizory Panasonic se satelitním tunerem prodávané v loňském roce nedovedou nové parametry HD transpondéru zpracovat. Naše zákaznické centrum zaznamenalo prozatím 22 takovýchto stížností. Bohužel dosud získáváme jen velmi kusé informace, takže nejsme schopni vydat obecné doporučení, jak postupovat. Televizor Panasonic, který jsme od výrobce dostali k testování, funguje bezvadně. Domníváme se, že uvedený problém není v kartě Skylink ani v komunikaci karty s dekódovacím modulem. Spíše bude v komunikaci modulu se satelitním tunerem - tedy v modulu nebo v CI rozhraní televizního přijímače.
Abychom mohli našim zákazníkům pomoci, potřebujeme znát přesné údaje o jejich televizoru (model, sériové číslo, verzi software) a jejich CAM modulu (typ, výrobce, verze software). Jedině pak můžeme ve spolupráci s Panasonicem problém lokalizovat a vydat příslušné doporučení.
Sdělte nám, prosím, tyto údaje. Jakkoli se nedomníváme, že problém je ve funkčnosti karty Skylink, pokusíme se Vám pomoci.
S díky za pochopení
Jaromír Glisník, Skylink

jglisnik
Registrace: 8/2007

DIGI TV - OBJEDNEJTE SI SAMOINSTALAČNÍ SADU

NOVINKA digi tv:
Vážení zákazníci,
s ohledem na velké množství nových registrací je nově možné, za účelem urychlení vyřízení objednávky, dohodnout se na SAMOINSTALACI zařízení. Pro bližší informace prosím kontaktujte naši zákaznickou linku.
http://cz.digi.tv/

vortimond

Vantage 7100 ICE T90

Krom odpojene Muzika CS vse z 12110 hraje bez ztraty kyticky. Vsichni moji HD zakaznici maji Vantage a zatim nikdo nevolal. Cca 40 lidi.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

OK, tak sláva. Jdu Skylinku poslat přesné informace. Děsí mě, že je nás tak málo:-) Zase na druhou stranu, asi všichni jsme tady na fóru:-D

Herrer

jglisnik

Děkujeme za Vaší snahu pomoci nám, kteří mají problém se znovunaladěním HD programů SKYLINK.
Mám tv Panasonic TXP-42G15E s aktuálním sw a CAM modul Diablo bez EMU ( určený pro 2 karty ). Travel Chanel funguje, ostatní přestalo.

Doktor196

Vortíku, ale jak to souvisí s tématem, kua :)))

Tomik535

nijak, ale je to dost vtipný :laughing:

vortimond

Panasonic TX_L37D25E

Panasonic TX_L37D25E
SW televizoru:2408-10000
Status1 : 0071-1A03 1000-0000
Status2 : 0029-104-010004
Status3 : 0000-1001 0000-0000
HDAVI Control: 5

Modul :
1,Irdeto CryptoWorks Mascom - applicatin version ALPHACRYPT 3.20(C) Mascom GMBH
2,Technisat MultiCrypt - Curent Version 26.2.5.0.11
3,SCM - SW:1.15.015
4,Irdeto Eurocam Smard TV SW: V4.02.006

Moduly 1-4 bez problému funkční s televizorem Panasonic s výše uvedeným SW na 12109Mhz.
Jestli máte problémy s televizorem Panasonic s vestavěným satelitním tunerem napište prosím zde přesný typ televizoru,jeho SW verzi a typ dekódovacího modulu a jeho SW verzi.

petrpupa
Registrace: 9/2008

doporučení p. Glisníkovi

Bylo by dobré zákazníky odkázat, kam mají směrovat svá data o přístrojích. Např. konkrétní mail apod. Nebo vám stačí to, co píší uživatelé sem? Podle Vašeho vyjádření data v této diskuzi nedostačují. Díky

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 686

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra