Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

parabola 240 cm

Zdravim,potreboval by som sa poradit,mal so stastie a zohnal som si parabolu 24O cm je to stredova parabola,chcem sa opytat ci je to dat na pevno lepsie alebo dat tam motor a aky?Mam tam uchyty na pevno ako aj polarny zaves pripraveny. Doma uz mam jednu 120cm na motore s HD prijmacom,na tu 240cm by som chcel bud anglicanov pozerat na 28,2E mozno este 26E

Radko3003
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: parabola 240 cm

zbytocne ti je taka velikanska parabola ?? ja mam doma 85al a v poho chytam 53e - 30w motor

mentoss
Registrace: 12/2007

240ku tak to je na badr 6 ako stvorene.Urcite by som doporucil 24palcovy tiahlovy motor a popozarat vsetko co obloha da ;)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

mentoss

mrkni sem a uvidíš na co chce tak velkou parabolu https://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/28e2/

snoop69
Registrace: 8/2006

Ja mam 190-ku

Pasatku a motor 36-ku ficim od 83°E do 45°W v c&ku bande ale vsetko mi i tak nejde

Ylva
Registrace: 1/2006

Od německé firmy egis,který umožní i nastavovat elevaci.Rozsah natáčení 350 stupňu.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Radko3003

Závidím...Rozhodne to chce motor...A ešte lepšie druhý na doladenie deklinácie. Ja som si nedávno dal druhý motor na kovosatku,takže sa dá každá družica "doťukať" na maximum... som už ulovil aj astru 1c na 2E,družica je 3 stupne pod orbitom... ;)

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

Marval450

Tu parabolu som dostal od byvaleho zamestnavatela zo zahranicia,bola gratis tak preco to nevyuzit,bol ktomu aj prijmac FortecStar Innovation HD ten som este ani nerozbaloval,takze to skusim s dvoma motormi este mam dovolenku tyzden takze o zabavu mam postarane

Radko3003

A ako si to prepravil?Ja mám na ruke kovosat 140 a neviem to prepraviť(300 km) za normálne peniaze a trepať sa pre to s prívesom sa mi moc nechce...nemá niekto cestu pick-up-om z východu (MI) cez Žilinu?

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450

Marval450

Bratranec chodi na kamione takze to vzal do privesu nastastie siel prazdny naspät,najprv som rozmyslal nad prepravnov sluzbou ale ked povedali cenu tak mi oci vyliezli z jamiek,odkial to potrebujes zobrat a kam

Radko3003

Michalovce -Žilina

marval450

V pondelok pride domov takze ja sa ho opytam,ved chodi tym smerom na Ukrajinu aj Rusko ak budes tu utorok alebo mi napis na stranku Radko3003@azet.sk a nechaj mi tam kontakt a ja sa ti ozvem utorok

Radko3003

Dej ji na motor. Kamarád má 3,8 m bez motoru, točí ručně.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

to marval450

mrkni na www. sapro(Třinec) prodávaj 180ku za babku

tonek
Registrace: 1/2009

tonek

čína.Ja kúpim od teba...možno...stále nie je čas? ;)

marval450

za babku ?

Sapro
To je dobré: "parabola jemně promáčknutá, nemá vliv na funkčnost"
už jenom to, že je segmentová, znamená, že bude mizerná, proto je za babku!

lkfreak
Registrace: 9/2009

lkfreak

to se dělá číst cizí poštu!!!
jinak dík za info
zdar

tonek
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra