![]() |
|
Skylink a slovenské programyMám Skylink kartu (standard), kterou chci zprovoznit a není mi jasná možnost příjmu slovenských programů. Budou mi fungovat slovenské programy v nabídce (Markíza, JOJ, apod.) po aktivaci nebo se to zablokuje, že jsem v čechách. Moc tomu nerozumí, tak se omlouvám za tento dotaz, ale rád bych slovenské programy přijímal a nevím, jetli jsem Skylink kartu koupil správně nebo jsem měl pořídit jinou kartu. Díky všem. |
TeaSTD
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE:Skylink a slovenské programyVšetko ti pojde. len to uz neries...pekny vecer |
JozoM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE:Skylink a slovenské programyKúpil si výborne pôjde ti všetko len to v pohode aktivujVU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
RE: Skylink a slovenské programyDíky. Jen by mě zajímalo, proč na webu píšou, že SK programy nemusí být dostupné z licenčních důvodů, na UPC jsem je měl. |
TeaSTD
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Skylink a slovenské programyTo tam musia mat napisane lebo oficialne sa SK programy v CR a naopak nemozu vysielat, jedine cez test je to neobmedzene.LG 32LH5000 1080p - Kaon CO1300 HDMI - Magio Sat L
|
Eddward
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
RE: Skylink a slovenské programya spravna odpoved je:niektore slovenske programy su v CR vysielane v rezime "Test" a nektere ceske jsou v SR vysilane v rezime "Testu" moznost primania danych programov moze byt kedykolvek zrusena, bez moznosti reklamacie, nakolko vysielanie je podmienene autorskymi pravami, licenciami atd atd, a umoznit ich prijem je mozny len v rezime "Test" v pripade CT4/STV3 moze prist k docasnemu znemozneniu sledovaniu a to v pripade ak ide o "extra" licencovane prenosy nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Skylink a slovenské programyTolikrát se to tu řešilo, tolikrát se o tom psalo, je tu vyhledáváč...a vždycky se zase někdo najde ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skylink a slovenské programyto bolo zatial len pri olympiáde |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: Skylink a slovenské programya teda konkretne: https://www.parabola.cz/zpravicky/9651/skylink-testuje-regionalizaci-programu/jklajban: situacia sa hlavne v ramci slovenskeho eteru po zacati vysielania DigiSport zmenila, a nie je vylucene, ze pri niektorych prenosoch bude musiet CT4 byt pre karty registrovane na uzemie SR docasne odpojena (subjektivna myslienka, MOZE ale NEMUSI, nakolko nie som az taky fanusik futbalu, a neviem na ktoru ligu, ak vobec ma CT zakupene prava) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Skylink a slovenské programypůjde vše,než budeš chtít HD,pak se modli |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
![]() |