![]() |
|
Ariva 200 LOOP OUT problémMám teď doma k ozkoušení Arivu 200 a zvažoval jsem jí pořídit k umrtvenému Panasonicu pro placenou HD nabídku. Potíž je v tom, že u ní nějak divně funguje LOOP OUT, tak se chci zeptat, jestli je to chyba nebo vlastnost.Mám arivu připojenou mezi TV Panasonic a LNB, potíž je v tom, že pokud Arivu vypnu do stand-by nebo i na tvrdo vypínačem, tak dojde k tomu, že na Panasonicu naladím pouze high-band ve vertikálu (bez ohledu na to, co bylo před tím naladěno na Arivě). Ostatní ani za boha. Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 LOOP OUT problémpoužívám občas kombinaci Ariva 200 a loop na Openbox-x-800 nemám s tím problémzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Ariva 200 LOOP OUT problémTiež mám za arivou ešte jeden príjimač.Funguje normálne,aj ovládanie motora. ;)Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 LOOP OUT problémSky Star 2 s kombinaci AB IPBox 250 funguje OK tj. vypnu AB IPBox a funguje SS2 OK - i když nevypnu AB IPBox tak ta polarizace a pásmo jak je na něm nastavená jde i na SS2 OK. Ale Sky Star 2 v kombinaci s Ariva 100 - vykazuje anomálie. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
![]() |