![]() |
|
pro Saxon-anényzdravím,přečetl jsem si pár Vašich článků o dvb-t, při testech používáte širokopásmovku EmmeEsse, zajímalo by mě, zda má lepší zisk na spodní části UHF pásma (30.-40.k) než kratší colorka standart od Vatenu ev. z Chlumce. Děkuji za odpověď zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: pro Saxon-anényPri testech pouzivam nejvic LP45 od Fracarro a LX 44 od Emme, LX 44 je na spodku UHF pasma horsi i nez LP, Colorka bude urcite na spodku vykonnejsi. Pokud vam jde jen o 4pasmo, pak kouknete na pasmovky od Alcadu. Ja to nyni nemam po ruce, ale kolega Ja to jiste vysype z rukavu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
o.k.děkuji, omrknu a uvidím, primárně jde především o kanály 30.-60.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: pro Saxon-anényColorky jsou na začátku pásma tupé taky, na konci pásma srovnatelné s klasickou TVAxxxxNa začátek pásma se mě nejvíc osvědčily pásmové antény od Alcadu (z toho, co je běžně dostupné), klasická Color má max. zisku kolem k40, na vrchu už slabota. Každá anténa s takovýmto rozsahem kanálů bude mít zisk v poměrně velkém rozmezí, myslím, že se nedá vyrobit anténa s vyrovnaným ziskem v téměř celém pásmu UHF. V tomto případě zatím vedou síta od Vališe (Vaten) |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
J arovněž děkuji za odpověďzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
![]() |