![]() |
|
Nova SportZdravím koukám na víkendový program Nova Sport a zjistil jsem že v podstatě nemají co nabídnout.Sice disponují obrazem v HD,ale problém je že kromě tenisu a magazínů nic ke sledování.Podle mě srovnatelné s ČT4. |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Nova SportDobré ráno. Ještěže máme na výběr a platit tuto stanici není třeba. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Nova Sportdobrej ale když chce člověk v ČR Premier League v HD tak má nějakou možnost? |
bojda
![]() |
|
RE: Nova SportPokud se bavíme o legální a oficiální cestě a od poskytovatele oficálně působícím na CZ trhu tak NEMÁ !! |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Nova Sportno akdyž se budeme bavit o neofi cestě? |
bojda
![]() |
|
bojdacesta je pořídit si kartu cyfra+hd multipakietzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Nova SportCo se týče fotbalu,tak jistě Nova sport velmi ztratila. To žádný flastr v podobě ruské,portugalské fotbalové ligy nezalepí.Nicméně myslím,že nabídka sportu je pořád velmi slušná.Dnes ráno motorky,dopoledne tenis,odpol.ten zmíněný flastr a večer americký fotbal.Pro mne je navíc důležitý fundovaný komentář a ten má myslím NS u všech sportů které vysílá.To vše v ucházející technické kvalitě jak SD,tak HD.Rozhodně nejsem divák tv Nova,ale bez Nova sport si to pořád nedovedu představit. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Nova Sportbez Premier League je to na nic, ješte přijdou časem o tenisové Masters a bude to ještě vetší bída. Koukal jsem včera na Digisport a ten obraz, jak nějaká stanice z Íránu, co vysílá jen modlení.. |
Hans
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: Nova Sportten program je teď hrůza, ale nějaký práva na premier league nejsou hlavní problém. tady je prostě zvyk vyrábět tzv. ojeb stanice. sport 1 a sport 2 na tom nejsou o moc líp. a hbo nebo filmboxy taky ne. to může trvat dalších 5 a více let, než se na tom trochu něco změníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Nova Sportvod té doby, co začali vysílat HBO v 16:9, není v HBO SD a HBO HD skoro žádnej rozdíl :laughing: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Nova Sportno to je rozdíl obrovskej. problém je ten program. což je mnohem horší než průměrná kvalita obrazu. absolutně se nedá říct, že by byla špatnáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
@vortimondR^ R^ R^ |
robso
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: Nova Sportfakt sorry, ale golf v ČR určitě nepřitáhne tolik lidí co Premier league. Neříkám, že je golf k ničemu. Ještě že mi funguje malé akvárko, na něm vypadá digisport pěkně :-) |
Hans
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
Nova sportTak jsem si pořídil Digi a obraz na digisportu není tak strašný, jak se všude píše. Kvalita příjmu z Intelsatu 98% a když vzpomenu na Galaxii sport, tak ta byla rozhodně horší, i když to zase není Novasport HD...,ale koukám na PL!! To rozhoduje ! |
Jumi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
Jumi98 procent ??? Není to málo ?? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
Nova sportŽertuješ ?, 100% kvalita signálu je utopie. Obraz z digi i na plátno přes 2 m z anglické PL je ucházejjící.Rozhodně lepší než Sport 1 ze Skylinku. |
Jumi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
![]() |