![]() |
|
DVB-T PolskoZdravím všechnya chtěl bych se zeptat těch, kteří bydlí nedaleko hranic s Polskem, jestli už u našich sousedů jede DVB-T. Na různých stránkách se píšou pouze samé ... že by mělo být spuštěno (MUX1 09,10/2010), ale nikde jsem nenašel, jestli už něco jede doopravdy. Nechce se mě jen tak cvičně instalovat anténu na střechu, když se třeba ještě ani nerozjeli. |
Petan
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: DVB-T PolskoOna je polská hranice hodně dlouhá. Co kdybys uvedl která její část tě zajímá? |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: DVB-T Polskotady je plan pl-digitalizace -minimalne jeste rok pockat |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: DVB-T Polskohttp://www.polskacyfrowa.org/index.php?id=6 |
*beda*
![]() |
|
RE: DVB-T Polskomají v tom pěkný chaos termín-odvolání-soud a furt dokola, pokud si koupíš TNK na 5měsíců full v satsklepu a zároveň si ju nabiješ na 2roky, snad se to vyřeší. Celá sranda i s poštou Tě vyjde na cca 2.500,-Ká a koukáš..zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: DVB-T Polskotaky uz sem oni premyslel -jak je to stou registraci ,koukal sem na to a chtej tam "Wpisz ostatnie cztery cyfry numeru konta, który znajdował się w zestawie startowym:" https://ssl.telewizjanakarte.pl/aktywacja_przez_internet.php nevis co to je? |
*beda*
![]() |
|
*beda*napiš mi na maila 1.karlos@seznam.cz já Ti to vysvětlímzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
Téma: DVB-T PolskoA kdo by se na ty Juzky dival nemaji ani jeden film dobovany nechtěl bych to ani za stovku. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE:No je vidět chalani že nevíte co s prachama ja bych za to raději koupil Arivu 200 a zatím si vystačil s Bulsatem zadara ,po roce opět zadara polský muxDM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: DVB-T Polskos několika "Juzky" jsem mluvil na toto témavypadá to asi tak že lobby satelitních platforem doslova brzdí digitalizaci terestiálu v PL jen poznatek jako součást mozaiky o podnět do diskuze ??? jako cesty života a peněz jinak emtech ať se dívá na co chce i zadara nikoho nikam neposílám , nejsem proti nikomu ale sere mě lidská hloupost,nenávist a urážky. všem přeji více smyslu pro humor ahoj |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |