Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

fergusson ariva problém...

Zdravím všechny,
především jsem zde nový a v problematice satelitů laik.
Mám arivu 200 a zaplacený roční balíček od firmy skylink (jedná se o balíček multiHD). Nahraná je poslední verze od lososa jedná se o verzi V1.07B1p. Noa a dostáváme se k jádru problému, donedávna mi vše šlo, ale po změně parametrů HD programů mi nefungujou(hlásí není signál) programy: kino CS, doku CS, filmbox HD, nova sport HD, history HD, travelchanel HD, eurosport HD. Přitom ostatní programy fungujou v pořádku jak normální tak HD. Děkuji za každou vaši radu...

tak jsem asi přišel v čem je jádro problému a to je změna modulace FEC a pilotu od 29.9.2010 tak jsem transpodér na frekvenci 12 109 MHz smazal a znovu nastavil, ale pokaždé mi to na 12 109 MHz nenajde žádný program... Když dám transpodér na frekvenci 12 109 MHz tak mám sílu na 45 % a kvalitu na 10% a zbytek transpodéru funguje neví někdo kde je problém? Respektivě kde to na arivě naladit?

coudy
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: fergusson ariva problém...

To mě pak vysvětli, proč to dělají jen ty tři SD kanály a zbytek v HD jede jak víno...?

muchacho
Registrace: 2/2010

Tak to podle ohlasů vypadá, že má ariva problém zpracovat TP 12109. Mám obavy, jestli to vůbec někdy nějaký novější firmware vyřeší :(

hanz1
Registrace: 7/2007

Mám anténu Emme Esse 80ku a na 23.5E šilhám,střed mám na 13E.Signál na Arivě je na 90/70 a vše jede tak asi to nastavéní antény moc vliv mít nebude.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

též Ariva a vše v poho HD i SD

Dukan
Registrace: 11/2009

Ja vám verím...ani bulsat sa vám neseká,že? :laughing:

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

kdo nevěří at tam běží , přijď se kouknout , mě stačí Skylink HD ;)

Dukan
Registrace: 11/2009

coudy

jsem z Poruby a Arivu 200hd mám, žádný problém jsem nezaznamenal "kvalita" je 85% jinak jsem nastavoval měřákem, soft mám 13_1.06B7 pokud bysis nevěděl rady, můžu pomoct-preventivně bych vystřelil ten fw. Mi se neosvědčil-měl jsem potíž na cyfře+

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Už jsem to tu někde jednou psal,taky jsem měl Arivu 200 a kartu UPC.Vše mi krásně fungovalo jen týden(SD i HD)a pak najednou přestaly fungovat HD programy(SD fungovali),tak jsem šel přijímač reklamovat a zjistili že HD programy nejdou ani u nich v obchodě.Vrátili mi peníze a já si koupil Technisat Digit HD8-sx a vše jde.Takže problem byl v ARIVĚ 200.

peky6
Registrace: 9/2007

šetřílkové pláčou

pierrepetr
Registrace: 5/2006

mal som podobny problem na frekvenci 12525 v 27500 kupil som nove lnb a je to OK

peterxxxx
Registrace: 9/2010

Včera som trošku laboroval -12109 mi hral aj pri kvalite 30-40%(odtočil som parabolu motorom...)Keď sa signál stratil,na ostatných TP stále dosť silný signál...A k tomu sekaniu-jedná sa len o 3programy CS v mpeg4...prejavuje sa to nepravidelne napr: 5-10 min to ide v pohode a potom v jednej minúte sa to zaštvorčekuje aj 5-8 krát. niekedy je to sotva badateľné,niekedy je to skoro celá obrazovka ako na bulsate...FW 1.07B1P

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

spis placou ty, co maji problem mezi zidli a pristrojem.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Musel jsem jsem taky na této frekvenci jemně doladit parabolu,od té doby tato frekvence jede na Arivě 200 BEZ záseku.Bulsat jsem taky zkoušel,ale tam na HD programech záseky jsou,ale není to jenom problém u Arivy.Používám poslední soft s patch,soft je stabilní bez problémů a třeba NewCamd bez jakýchkoliv záseků.Jsem s Arivou spokojen :) ;)

IPBox 99HD, Skylink ICE. OSCAM y-mod.

jirkaol
Registrace: 2/2009

a nevite jak na arive (sice 100, ale to bude podobny) rozchodit SKY UK? Ariva ignoruje CAID 0963 :(

jan11
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra