Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

ARIVA 200HD

Dobrý večer, chci si pořídit tento přijímač, známý ho měl v ruce a říkal, že třídění programů je zdlouhavé a taky odezva od ovladače je dlouhá. Tak jak jste s ním spokojeni a také jak je aktualizace SW náročná, dík za info.

kanada
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ARIVA 200HD

jedna paní povídala
koukni na abforum dozvíš se úplně vše

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

RE:ARIVA 200HD

Jsou to všechno nesmysly. Třídění programů je možné klidně po deseti, odezva od ovladače? - co to je? aktualizace SW - jeden soubor do flash disku je náročné? No nevím, at mě ukáže za 2600.- Kč lepší příjmač..... :)))

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006

MAM ji a zatim spokojenost to trideni je +- jak pise ale jak to mas hodis si to na usb flasku jako zalohu a kdyz neco tak si to nahrajes a pohoda, ovladac a prepinani mne osobne se zda velmi rychle o proti settoboxu kabelove TV jinak narocna na obsluhu neni kdyz to zmaknu i ja:-)nahravani poradu na disk pohoda neco malo v EMU jede,Obraz po vyladeni TV v pohode na LCD 82 Samsung.Proste jestli se ti nechce vyhazovat moc penez tak si ji klidne vem

tanabe
Registrace: 7/2010

Re:

A co Skylink a frekvence 12109 ?? nemůžeme na Arivě 200 HD vůbec naladit HD programy + Novu HD. Do té doby než došlo ke změně parametrů vše šlaplo na 100%. Od té doby co parametry změnili, tak na Arivě 200HD nic z této frekvence nefunguje. Nebo někomu snad ano ?? I na AB foru většina diskutujících uvádí velké problémy s naladěním této frekvence a nemožnost sledování těchto HD programů včetně NOVA HD....

erkis
Registrace: 10/2008

erkis

Jsi postižený? Bylo tady snad nejmíň stokrát, že nové parametry toho transponderu vyžadují perfektní nastavení paraboly. Jestli to sám neumíš, tak si na to najdi odborníka.

polulin
Registrace: 10/2007

Neviem ako komu,ale mám Skylink a Arivu 200 a všetko beží na 23,5 v pohode, vrátane HD programov. Nezaznamenal som žiadne výpadky ani zmeny. Čo sa týka EMU, ide cca 150 programov od 85E po 30W.

vw1

erkis

Spousta lidí nemá pořádně doštelovanou parabolu nebo nahraný blbý fw. V tom je problém. Já jsem ani nezaregistroval nějakou změnu k horšímu jde mi to stále stejně dobře. Ve čtečce mi jede cyfra+ a v červeném modulu starší karta skylink, měním ještě cslink a TNK.
Používám soft 1.06B7

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Mám 2x Arivu. Ani jedna nemá s frekvencí 12109 problém. Dokonce se při změně nemusela ani přelaďovat, protože FEC volí automaticky. Problém bude u tebe. Asi ne úplně dobře naladěná parabola.

lukas79
Registrace: 3/2008

mne 12109 nedela problem Parabola nastavena podle OKA:-) merak decko v pokojicku a TATI uz tam je obraz:-)

tanabe
Registrace: 7/2010

Pro Erkis : A co Skylink a frekvence 12109 ?? Tato frekvence chodí na Arivě v pohodě jedině, že máš špatně nastavenou parabolu, mám natáčení a od 45 e - 30 w vše šlape jak má. :)))

felda
Registrace: 11/2005

erkis

nechápu co máš na arivě 200 za problém s tp. 12100, žádnej problém tam není a ani parabolu sem nijak pečlivě nešteloval a to ještě mám parabolu natočenou na 19,2 a 23,5 šilhám.

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Za ty prachy je to výborný prijímač,v EMU šlape všetko v pohode,BULSAT autoupdate.Ale ak nemáš motor tak je to na nič kedže Ariva 200 má toho vela v EMU na roznych sat.pozíciách.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

..sice to je smutné, ale ARIVA zatím nahradila DVBT-S v televizi za 22 tisíc a funguje perfektně..takže přemýšlej..za ty prachy

bortak
Registrace: 9/2007

Triedenie programov u Arivy sa zdá byť zdĺhavé pre niekoho,kto to robí napr. u iných prijímačov na PC.Aj ja som mal znova po dlhej dobe Arivu v rukách a mal som taký dojem,ale je to iba vec zvyku.Nakoniec si to nastavíš hodíš na flešku - no problem.
Pri Arive som mal tiež dojem akoby pri pohybe v menu nereagovala tak rýchlo ako iné prijímače.Minulý týždeň som sa znovu hral s Arivou (soft 1.07B1) a išlo to svižne.
Ale nejakú chybu som na nej našiel a nepodarilo sa mi s ňou vysporiadať - čítaj tu:http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=128&t=23843&hilit=Ariva+blocker

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

Rasto

Můžeš mi prosím napsat jak se zálohuje nastavení na flešku a i pak opačně z flešky?

abc
Registrace: 8/2007

tady máš http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=129&t=22088
stahne poslední verze tohoto BUCHAROVA ARIVA projektu jinak v8.a prostuduji všechno,za ti penize je dobrá mašina R^

latino

To abc

Ako pise latino - v Bucharovom projekte v.8 okolo strany 54 .

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

Děkuji pánové.Soubor mám stažený.O víkendu ho detailně prostuduji a vyzkouším některé postupy.

abc
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra