Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

@davidkriz

milej pane nevím proč tam napadáte DIGI tv?když je někdo neschopnej tak si nebude umět zařídit ani "skvělej"Skylink.Možná že to je trochu bledá závist,že?Jinak digi jsem měl když začínali a mám ho ted po pár letech a myslím,že rozdíl v kvalitě určitě udělaly.sleduji na plazmě 106cm.Pěkně zdravím ;P :zombie: :dead:

jans
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: @davidkriz

Digi TV a jeho technickou úroven nemusí nikdo záměrně napadat, ta už je napadena fatálně dlouho, podobně jako hřebeny Šumavy od Kůrovce.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

navsteva ocniho to jisti :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

spam-davidkriz pise docela pravdu

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

jans

"Možná že to je trochu bledá závist,že?"

Ehm, jako závist na co??? Asi jste se praštil do hlavy nebo jste hodně jednoduchý :-D Nechápu proč bych měl někomu závidět trabanta :D Kor když za něho dává z vlastní blbosti suma sumárum tolik, za co by za rok a půl mohl mít Mercedes :D
:laughing: :laughing: :laughing:
Toto jsem nepochopil :D

Skylink si nemusí zařizovat, zavolá nějakému montážníkoví, ten mu dodá komplet i s kartou a namontuje. Vysolí za to jednorázově tolik, co za rok nebo rok a půl s Digi-odpadem.
To je ta současná stupidita lidí, kteří radši pravidelně platí za to, co můžou mít za méně, ale oni to radši přeplatí i několikanásobně, protože 260 je přece méně něž třeba 4000. Stupidita současných ovcí, je to všude a se vším, viz ta Reta.
Nijak nepropaguju Skylink, jen nechápu blbosti lidí, kteří ač si ho můžou dát, raději si pořídí Digi-odpad, "protože psali že je instalace zdarma" :D

Chápu, že je pro Vás Digi modla, ale jsou i lidé, kteří vymytý mozek nemají. Ano, je jich menšina a chápu že Vás asi obklopují ti, co jsou na tom podobně jako Vy. Konec kabaretu :laughing: :laughing: :laughing:

davidkriz
Registrace: 8/2009

Digi TV má digitální jen ten název, jinak je to obyčejný analog. Mají přijímače naladěné na 23,5 a z jejich analogových výstupů to vedou do uplinku. Jinak by se nemohl objevit letterbox třeba na ČT1. Lidem na skleněnkách to asi nevadí, ale pouštět to do plazmy je poněkud úchylné.

visper
Registrace: 5/2008

DIGI-TV

Nikomu tuto platformu nedoporučuji. Pokud by někdo chtěl montáž, provedu ji, ale bez jakékoliv záruky. S DIGI-TV nechci mít nic společného....asi tak nějak.

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

visper

"sleduji na plazmě 106cm"

Asi to bude nějaký typ sebemrkačství, sebepoškozování, nebo něco podobného v psychické rovině, kdy se člověk snaží záměrně týrat sám sebe a přesvědčovat se zároveň o opaku ;)

davidkriz

Tak dlouho už jsem se nezasmál...

Dave
Registrace: 3/2005

davidkriz

klud...

neviem preco posudzujete inych ludi? myslite ze mate patent na rozum? .. ano? nevsimol som si...

nech sa dari, ahoj ;)

ps: inak toto vlakno je vhodne na uzamknutie, ale aby zase pan wwe nemal zly den, tak ho necham este trochu otvorene, v podstate by som sa aj vsadil, ze niekto si vykoleduje clenstvo na black liste

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

re :

Já bych tedy neurážel ani Davida,ani analog.Co toho jejich sportu týká,tak jsem se zařídil...alespoň narozdíl od místní konkurence stoupám na ceně.Budu muset opět kontaktovat Guntera...

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

alfasex

sorry, ale ja jsem ani nezacal, ani nenazval tema jeho jmenem. Patent nemám, ale hodlám reagovat stejným způsobem, jako on nastartoval na mne.
V klidu jsem, já nemám důvod se rozčilovat kvuli takovým nesmyslům :D Právě naopak, směju se tu jeho hlouposti. Napomínat ale mne, když jsem v pozici osočeného, to je teda fajn... :-/ Pokud tu hrozí ban za to, že se bráním, tak je to trošku na hlavu postavené.

davidkriz

"To je ta současná stupidita lidí, kteří radši pravidelně platí za"

"Stupidita současných ovcí"

... myslim ze je pravom kazdeho abonovat co chce, a za kolko chce, to ze mate vy iny nazor neznamena ze tito ludia su "stupidni" ...

nic viac nic menej

slovny ping-pong zo zakladatelom tohto threadu si kludne robte, ale neosocujte ludi, ktori si dobrovolne nieco abonuju

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Na co tu jsou admini???

petr121
Registrace: 4/2008

Kvalitou obrazu plnoformátových stanic Skylink převyšuje nad DIGI TV.Pokud se jedná o ostatní stanice, vysílají v podobné...horší...kvalitě.

petr121
Registrace: 4/2008

plasma 106cm

Právě že plasma ( i dykž 106cm -no) , ale kdyby to Digi sledoval ještě navíc na stejně velké LCD, tak to byl teprve obrázek ;P :zombie: :dead:

šibal

Jan bych to tak jednoznacne nevyhodne nevidel.Spousta lidi je s kvalitou vysilani DIGI spokojena.S ohledem na nizky pravidelny poplatek maji k dispozici to, co jim postacuje bez pocatecni investice. Casto maji jeste CRT Tv, pripadne neco placateho, vetsinou základnich parametru. Tim se Digi nezastavam, jen bych chtel upozornit na to, ze jde o produkt, ktery ma v soucasne situaci stale sve kupce. Kdo dle meho nazoru ztraci kontakt s realitou je UPC.

Bloud
Registrace: 2/2006

pokial by islo DigiTV kartu strcit do svojho pristroja, tak na platene programy by to bola vcelku dobra alternativa...skylink ich v lepsej kvalite nema...a su tam veci, ktore nema nikto: PL na digisporte a lokalizovane discovery kanaly

radolaco
Registrace: 2/2010

davidkriz

a konecne, podla mna, trafil klinec po hlavicke radolaco, ja si abonujem digi hlavne kvoli sportu a dokumentarnym programom (okrem 2x digi mam aj 2x skylink ale iba zakladne neplatene programy) zatial mam CRT televizor na ktorom mi kvalita digi staci, keby som chcel mat nejaky ten sport a dokumenty zo SL musim mesacne platit tusim 9€ a uz je to skoro ako v digi a este nemam tolko programov, davidkriz vazim si Vas za vase prispevky hlavne na inom fore (pre istotu to tu nebudem menovat) ale nemyslim si, ze som nejaka "stupidna soucasna ovce", to by som od Vas necakal, ved zijeme v demokracii a kazdy si moze vybrat sat poskytovatela podla toho ako mu to vyhovuje !!!

mjamriska
Registrace: 4/2003

pokud mas crt tak ti to samozrejme vyhovuje. Ale az tv vymenis za plazmu tak budes ty sam pouzivat sprostej slovnik pri hodnoceni kvality vysilani digi.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra