![]() |
|
RE:CS Link JOJ,JOJ Plus změnahttps://www.parabola.cz/clanky/4121/cs-link-zmena-parametru-prijmu-tv-joj-a-joj-plus/ jen tak dál,pokračujte ve sdílení stanic se Skylinkem :)O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
Vortimond medialnim magnatemNezbyde ti nic jináho, než přijmout místo šéfa některé ze společností a ukázat jim, jak vypadá opravdová konkurence. Je s podivem, že někdo může být tak zblblý poučkami o konkurenci. |
skydedek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
vortia to tě čeká ještě v nejbližší době nemilé překvapení v Directu,už jednají s BBC HD,ANIMAL PLANET HD,EUROSPORT HD,EUROSPORT 2 HD i další :laughing: |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
TO:garrrryProč nemilé překvapení ?,všechny tyhle programy sleduje Vorti stejně jako já přes Polsat Cyfrowy už přes 3 měsíce,tak jim držte palce ať máte taky na co koukat :laughing: :laughing: :laughing:Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: RE:CS Link JOJ,JOJ Plus změnaNechápu jak může být někdo tak zblblý do nějakéj platformy měl jsem digičko stálo to zaprd tak jsem si dal cslink pokud mě nebude vyhovovat nabídka téhle plat. tak si dám jinou a né za každou cenu stále chválit skylink který co se týče sport.prog. stojí stejně za prd. R^Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
Něco pro zasmání,i tak se to dá podat !!!2. 11. 2010 - Chtěli bychom vám oznámit plánovaný přesun slovenských programů TV JOJ a TV JOJ Plus na jinou frekvenci. Od dnešního dne jsou již oba programy vysílány na nové frekvenci 11797 MHz a zároveň budou dostupné až do středy 3. 11. i na té původní.Od čtvrtka 4. 11. budou zákazníci, kteří mají v nabídce TV JOJ a TV JOJ Plus, upozorněni na přesun programů na svých obrazovkách. Většina satelitních přijímačů nebude vyžadovat žádné přeladění, pouze se programy objeví na jiných pozicích v menu satelitního přijímače s názvem TV JOJ a TV JOJ Plus. Současně bychom vás chtěli informovat o chystaném přidání nového programu - sportovního Eurosportu 2, které proběhne v nadcházejících dnech, kdy vám poskytneme i více informací. Nové technické parametry pro naladění programů TV JOJ a TV JOJ Plus: satelit: Astra 3B pozice: 23,5 stupně východně frekvence: 11797 MHz polarizace: horizontální symbolová rychlost: 27500 FEC: 3/4 Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
habrtechnický dotaz?Nevysílají na té frekvenci už delší dobu?? :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
To AnubisTak já jedu od minulého týdne SKY ITALIA,registrovanou na můj nový italský objev z Bergama. R^ :laughing: R^ Mám i Direct.Psal jsem vortimu,protože on je velkým příznivcem UPC. :laughing: :laughing: :laughing: Mimochodem sky italia super R^ |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |