![]() |
|
CSLINKChtěl bych si koupit cslink kartu.Hlavně kvůli Eurosport2-Bundesliga.Má někdo s tím zkušenosti?Poraďte prosím. |
pifl
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: CSLINKTO je otazka:-) kup kartu a jedes |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE:CSLINKAle ano,já jen chtěl vědět jaká je kvalita,jestli je alespoň slušný obraz. |
pifl
![]() |
|
RE: CSLINKEurosport2 má i Skylink a ten má navíc HD kanály,proč dělat krok zpět??????????Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
@cb21:bigeyes: :bigeyes: Že by jiný chleba? ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE:CSLINKNení to ani měsíc,co mi ze Skylinku sdělili,že o zařazení Eurosportu2-Bundesliga neuvažují. |
pifl
![]() |
|
cb 21co se děje ??? |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: CSLINKale u cs linku si můžeš koupit jen jeden program(skylink jen a pouze v rámci balíčku,(kup si co chceš a dostaneš i trapnosti,co tě nezajímají),to není krok zpět, ale kupředu,o HD bych nemluvil,je to HD skylink a to je v úrovni SD zahraničí,skylink jen hrabe o oblbuje,HD vypadá jinak R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 389 |
![]() |
|
pierrepetrpřesně tak jde v podstatě o fotbal a BundesLigu, proč platit něco jiného, na co nekoukámzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: CSLINKVelkou výhodou cslinku je možnost aktivace programů i po jednotlivých dnech. Ještě kdyby přidali nějaké placené HD programy, tak u nás nemaj konkurenci. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 938 |
![]() |
|
RE: CSLINKJá se jen divím, jak někdo tak vehementně obhajuje a tlačí jen, jen a jen CS Link a to chabými argumenty a pokud nejsou ani chabé argumenty tak haní to co jeho oblíbenec nemá (HD). To některým dělá dobře, že mají jen 6 programů za 250kč, když za stejné prachy má konkurence těch programů 25 a každý z rodiny si najde své? Nebo to jste takoví "????", že všechno pro sebe a pro zbytek rodiny nic?@pifl pokud chceš kvalitu, za rozumný peníz běž do Skylinku, EUSP2 tam také je. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: CSLINKtomik535,pite178: vysvětlení je prosté.Firma vyhazuje zkušené a zaběhlé pracovníky,kteří si za dva roky vybudovali důvěru obchodníků a nechává si jen ty,co věci vůbec nerozumí.Navíc se mnou jednala firma protiprávně.Nicméně nakonec dohoda v muj prospěch padla,ale padla i spolupráce s firmou.Poté,jak se ukázalo vedení,jak jednají,neměl jsem zájem dále spolupracovat na pozici nižší,nežli jsem byl.Stručně řečeno neni to,co to bývalo a také dle zkušeností mých i ostatních ,to rozhodně nepujde nahoru....spíše směrem dolu.Zjistil jsem a mile mne překvapilo vedení ve Skylinku,který má zcela jiné uvažování a postupy se zaměstnanci.Jak se ted mám a co dělám,ti pite sdělím v poště.To je vše k tomuto....více to zde nechci rozebírat,v poště to možné je.Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: CSLINK@cb21: takze ted od tebe budeme slyset jen chvalu na Skylink jo? :)))Myslim si, ze stejne to bude porad na zakaznikovi, jak si co prostuduje a podle toho si vybere co mu vice vyhovuje. Kazdopadne prace je vec jina, tak nehlede na firmu at se ti tam dari a snad to i jednou preberes po panu Glisnikovi ;) Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: CSLINKfaust: jj:-))))) thank youDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: CSLINKnikdo tady neplive na jednu ,nebo druhou platformu,každý svéprávný jedinec si sám může vybrat jestli renault ,nebo peugeot,obojí je z jedné země |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 389 |
![]() |
|
RE: CSLINKpierre: ...mluvil by si takto,kdyby na tebe"jedna"platforma" plivala?? jednala protiprávně a sebrala ti vše ,co jsi dlouho budoval????Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
![]() |