, sekce: DVB-S přijímače |
|
Koupě přijmače DVB-S pro Skylink a parab.MultyteneDobrý den všem, koupil jsem si parabolu Technisat Multytenne Twin a potřeboval bych poradit s nejvhodnějším výběrem přijímačů pro tuto parabolu, budou pro 2 klasické CRT TV, takže o HD mi nejde.Karty se chystám kupovat SkyLink neomezené, což je myslím nejlepší volba. Přijímač bych chtěl něco kolem 2000Kč, čím méně tím lépe, ale zase bych rád kdyby něco uměl a chvíli vydržel a také a to hlavně měl podporu příjmu ze 4 různých satelitů, který právě tato parabola podporuje. Předem díky za každou radu ;) |
Arcanium
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 25 |
|
|
re :Tato anténa je na 28,23,19,13 ,myslím,že zádné SD stroje,neotevřou z těchto družic nic "navíc".Přístroje samotné těžko říci,asi Optibox,Showbox,perspektivní budoucnost to nemá,ale pro nenáročné chataře,chalupáře je dávám i já.Jinak ta anténa je pěkně předražená a neumožňuje nic jiného,ale třeba jsi nemohl dát větší.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
RE: Koupě přijmače DVB-S pro Skylink a parab.M...Kup si Showboxe S300, muze pouzit jedinou kartu pro oba prijimace. Muzes i pohodlne nahravat na externi disk primo do mpegu. Je to asi strop, co muzes v teto cenove hladine poridit.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
Re:lubbikKoupil jsem ji za 2000Kč, což není zase tak zlá cena, a chtěl jsem malou parabolu, protože na tu stranu kde mám výhled na astru, nic velkého dát nemůžu. |
Arcanium
|
|
Re:SaxonDíky za typ, s tím showboxem, ale celkem by mě zajímalo jak to funguje s tou jednou kartou, to jsou ty přístroje pak mezi sebou nějak propojené? |
Arcanium
|
|
RE: Koupě přijmače DVB-S pro Skylink a parab.M...První co jsem tak uvažoval z přijímačů byly: Technisat Digit MF4-Se a nebo Topfield TF 6000CR, z toho teda není nic dobrého? |
Arcanium
|
|
RE: Koupě přijmače DVB-S pro Skylink a parab.M...multiroom se Showboxy , to je to co potrebujes jsem zahledl na olmi.cz |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
RE: Koupě přijmače DVB-S pro Skylink a parab.M...Showbox stojí téměř stejně jak 6000CR má navíc PVR VFD a typnul bych že i poruchovost je podstatně nižší |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
|
|
RE: Koupě přijmače DVB-S pro Skylink a parab.M...Zdravim za 2000 se daji sehant i HDcka Ferguson Ariva 100E, karta postacuje jedna (NEWCAMD). Tu parabolu jsem daval jen jednou dobre se to montuje je to mrnave :DZe CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
|
|
re :Tak produkci Technisatu už nějaký čas nesleduji,ale ta anténa stávala snad ke čtyřce.Showbox bude jistě správná volba,mám jednu kombo 700,dělá je i Sax,tak si jich asi také ještě krabici vezmu.Určitě se vyhni 6000cr,jejich poruchovost je obrovská.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
RE: Koupě přijmače DVB-S pro Skylink a parab.M...A jaký typ toho ShowBoxu, bude do 2000Kč nejlepší, pro propojení mezi sebou a použití jen jedné karty SkyLink? |
Arcanium
|
|
RE: Koupě přijmače DVB-S pro Skylink a parab.M...ohledne vseho podstatneho kolem Showboxe se poptej, ci pohledej na www.openboxforum.cz , mas tam vse dulezite podrobne popsano a jiste ti tam radi poradi.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Koupě přijmače DVB-S pro Skylink a parab.M...Technisat DIGIT MF4 je dodáván přímo s přednstavením pro tuto anténu..jen dodám, že vyžaduje přesné nastavení a problém působí i kapky deště na lnb (to je na celé anténě nejdražší-pokud odejde, můžeš celý komplet hodit prakticky do koše)...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|