Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Podlepení karty-závada nebo běžný jev

Zapojoval jsem přijimač Mascom 1110CRCI s novou kartou CSlink (vylamovací).Po chvílce přijímač vyhazuje hlášku ,kontrola karty prosím vyčkejte, a hned na to Zkontrolujte kartu Vaše karta je neplatná nebo špatně zasunuta.FTA programy fungují.Po zasunutí staré karty Gital jede vše OK.Pokud zasunu novou kartu do Arivy nebo Kaonu tak funguje také OK.Očistil jsem čip karty kontoxem a zkusil kartu podlepit 2 vrstvy samolepicí papír v místě čipu.Už jsem myslel že to pomohlo ale ta první hláška se objevila znova ale ne už tak často.
Tak se ptám:
1. jedná se o závadu karty nebo přijímače
2. je to podlepení dostačující /tloušťka/ nebo je nějaký lepší způsob čím a jak to podlepit
Při goglení jsem narazil jen na obecné doporučení ,podlepit kartu,
Děkuji za odpovědi.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Podlepení karty-závada nebo běžný jev

Chce to snad krok č.2, vložit kartu do jiného stroje a víš mnohem více, ne?

migr
Registrace: 7/2007

tak taky teoreticky záleží jak tam ta karta jde zasunout a jak tam šla zasunout nepodlepená. Měla by jít lehce s odporem, pokud tam šla bez jakéhokoliv odporu, tak je možný že má špatný kontakt. Jinak Mascom s CW čtečkou by měl sežrat bez problémů jakoukoli kartu CSLink a SlyLink :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Jarous...

....chcel by som ťa poprosiť, potreboval by som do tohoto prijímača flash dump...nevedel by si mi ho nejako stiahnuť?? cez jtag kabel....velmi by si mi pomohol R^

Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!

sivko44
Registrace: 10/2006

Podlepení karty

Mam stejný problém s MC1110 a Skylink kartou cryptoworks. -Oboje nové 4 měsíce bez problému a potom co chvilku kontrola karty. Podlepení ani nic jiného nepomohlo. S jakoukoliv jinou kartou ta 1110 chodí a samotná karta v jiných příjmačích taky. Zatím jsem to vyřešil výměnou za jednu z mých skylink karet a doufám že bude pokoj.

uzuutzu
Registrace: 11/2008

sivko44 - Přijimač není můj
uzuutzu - tak jsem to chtěl vyřešit taky ale kupovala se jedna karta CSlink a druhá ICE do ARION AF-5230 VHDCI

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Jarous

zdravím přesně to samé jsem řešil před asi měsícem, je problém s dekodérem cw, pošli to přímo do opravny servis@ludvicek.cz

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Tak jak napsal gunter,vyřešeno reklamací,šlo to do opravy a už to fachá jak má.

Jarous

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra