Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Maxim E85 rozšíření příjmu

Dobrý den,
potřeboval bych poradit s rozšířením sat příjmu doma. Mám starší parabolu 60cm (půjde dolů), single LNB na Astru 3 a Arivu HD200.
Naposledy mi z akce zbylo několik konvertorů GI 201 a chci rozšířit sat příjem doma o několik družic. V plánu mám vyměnit parabolu za Maximum E85 Multifocus s pěti pozicemi na LNB a spolu s ní dokoupit diseq přepínač P168 V1 od EMP. Mělo by to chodit. Teoreticky.
Problém mi nastává v tom, že nevím, o jaké družice nejlépe rozšířit příjem, chtěl bych zachovat Astra 3 a k tomu určitě přidat Astru 1. A jaké dál? Kde je programová nabídka nejlepší/nejširší? Pokud to má 5 možných pozic, tak bych je chtěl využít všechny nějakým rozumným způsobem. Navrhnete pět nej družic, které se hodí přijímat? Víc neplánujem.
Dál bych potřeboval pomoct s určením pořadí konvertorů, který kam a v jakém pořadí zhruba, který do ohniska a které na okraje, zbytek si doladím. Single, případně monoblock umím naladit lehce, to není problém, ale pět družic jsem ještě nenastavoval ani u sebe.
Poradíte mi? Uvítal bych i názor Saxona, zdejšího satelitního guru, pokud to bude možné. Děkuji všem a přeji klidné svátky.

malluk
Registrace: 12/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Maxim E85 rozšíření příjmu

Zdravím,
ok, takže 13E doprostředa co kolem toho? Poradíte někdo?

malluk

A co tahle rubriku ABC,

aby jsi věděl jak to "nahoře" aspoň vypadá.Pokud budeš montovat sám,tak hodně "štěstí"..... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

https://www.parabola.cz/clanky/3420/instalace-paraboly-multibeam/

peso006
Registrace: 11/2009

malluk

malluk: to bys mel studovat predevsim sam. protoze jestli pises ze ses z oboru a dokazes placat takovy ptakoviny, tak to nevim co teda v ty praci delas. 340MHz protahnes kabelem z lidlu bezproblemu. opravdu netusim kam na ty ptakoviny chodis, ja si troufnu tvrdit ze do nejaky paty cenovy.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Díky všem, už je jasno, po svátkách objednáme parabolu a pustíme se do toho. I tobě bublajs, sice jsi mi pranic neporadil, ale ať ti všechny HDMI jedou, jak mají. Hezký zbytek roku přeji všem.

malluk
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra