Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

3sat

Nezapomeňte naladit. Teď Rolling Stones a v 10.00 Scorpions atd. až do zítřejšího rána. 3sat 11,954/H* 27500 3/4. Přeji super silvestra. George R^

Každý z nás má právo na svůj názor.

George
Registrace: 4/2003
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 3sat

díky R^ R^

T90+DM800

koky
Registrace: 10/2006

za co mu děkuješ? za to že je líný b l b, který spamuje?
Tohle je z dneška:
https://www.parabola.cz/forum/topic-57408/
a někdy před nedávnem to tu bylo taky Rv :fuming:

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

Jackal (nevhodné slovo)

Hovada se najdou i na silvestra. Rv

Každý z nás má právo na svůj názor.

George
Registrace: 4/2003

Jackal

příteli dej si teplou vanu a uklidni se.
každý neni jak ty a otvírá každý příspěvek a tenhle zrovna pod názvem silvestr 2010/2011 nic z názvu neznačí.
pro mě tonebyl spam chachare.....

T90+DM800

koky

Já se držel Georgeho podpisu a vyjádřil jsem svůj názor. A pokud jsem hovado, tak nechápu, proč bych se měl kdy vůbec přetvařovat - jen protože je nějaký den? - takové falešníky taky nesnáším, stejně tak jako b l b y, kteří zasírají fórum stále dokola.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

a kdyby ten b l b použil vyhledávač a napsal tam 3SAT, tak by mu to vyjelo jako první příspěvek (teď je druhý, protože si tuá musel honit brko). A koky, kdyby Tě to tak zajímalo, tak bys snad mohl ten vyhledávač použít taky, ne?

Jackal

@Jackal

Nemusí to být jen tak nějakej den, prostě kouknem na dobrou muziku nic víc nic míň ;)

slapet
Registrace: 11/2007

Jackal

hochu bereš to z té blbé strany.vyhledávač znám ale nechápu když nakouknu na parabolu proč bych měl hned vyhledávat 3sat to bych pak mohl strávit celý den a zkoušet ARD,PRO7,ZDF AL KAIDA a já nevím co jenom abych něco našel.
Takhle jsem otevřel parabolu vidím 3sat tak to přepnu a koukám mimochodem --super.A proč ten dotyčný když jsme u toho a nebo admin neopravil název příspěvku silvestr2010/2011-3sat....to by bylo už o něčem jiném.
George já ti děkuji R^

T90+DM800

koky

@slapet

Ale jen koukej, dobrou muziku mám taky rád. Já reagoval na b l b a, který napsal, že hovada se najdou i na silvestra. Nesnáším líné b l b y (a to kdykoliv) a ještě víc nesnáším ty, kteří se přetvařují, že milují celý svět jen proto, že je Silvestr, Štědrý den apod. Takže jestli jsem hovado, tak jím budu celý rok čtyřiadvacet hodin denně :)))

Jackal

@koky: hochu, z blbé strany to bereš Ty: jak jsem napsal, pokud tě to zajímá, tak si to určitě vyhledáš. A když ne - tak raději bez komentáře.
Ještě by se tu mohl objevit další exot, který by nové téma nazval "3sat Silvestr 2010" - protože byl líný otevřít téma "Silvestr 2010/2011" (nemohl přece vědět, že je tam program na 3sat) a taky neotevřel téma "3sat", protože nemohl tušit, že tam bude program na Silvestra.
A spoustu dalších mu poděkuje Rv

Jackal

tyhle odborné diskuse miluju! :ogre:
ale jsem prosím stejné hovado jako Jackal R^

tonek
Registrace: 1/2009

@tonek

R^ vítej v klubu :)))

Jackal

Jackal

no právě v tomhle foru se nedá vyznat proto ani téma silvest 2010/2011 neotvírám protože tam tuším spam typu všechno nej.
sakra kde je ten někdo at už to konečně smaže jinak všem happy

T90+DM800

koky

však to nečti !
nebo spálime knihovny že tam je to co se ti nelíbí?

tonek

@koky - tušils špatně a protože jsi byl líný, takl jsi děkoval až spamerovi :))) :)))

Jackal

tonek

právě už umím číst pár dní tak se trénuji
ale aby to nebyl spam tak něco sze starší doby
https://www.parabola.cz/clanky/4146/dotovane-satelitni-komplety-a-dotovane-sety-zajimava-novinka-na-nasem-trhu/

T90+DM800

koky

jackal

příteli když někdo tuší špatně neznamená ještě že je líný a já líný určitě nejsem :)))

T90+DM800

koky

koky - já nenapsal, že jsi líný, protože jsi tušil špatně, čti znovu a pomalu: tušils špatně a protože jsi byl líný, tak jsi děkoval až spamerovi.
Pro nechápavé odboduji:
1. tušil jsi špatně
2. navíc jsi byl líný (vyhledávač - výmluvy, nemám tolik času apod. - je mně z nich na blití - něco chci vědět, věnuji tomu čas)
3. proto jsi děkoval až spamerovi

Jackal

krásný rozbor... nejsi ty češtinář?? R^

T90+DM800

koky

samozrejme ze George prispevok je spam, a este si dovoli napisat ze ho.. se najdou i na silvestra

tooooz, to ma pravdu, ale s tym ze to mieri sam na seba :razz:

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@koky

Nejsem, ale mám rád češtinu R^ :)))

Jackal

všem

tak jsme se pobavily a jdem na oběd..fertik

T90+DM800

koky

To už končíme? Škoda ... :))) Dobrou chuť

Jackal

to Jackal

neboj půlnoc je daleko :laughing: :))) :)) :) ;) :((( :(( :( :O :8) :-/ :lookaround: R^ Rv :bomb: ;P :zombie: :scared: :ogre: :sly: :bigeyes: :razz: :crying:

tonek

všem

kjuci na markíze jdou Pelíšky to se běžte dívat....klasika

T90+DM800

koky
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra