![]() |
|
Cslink neschopnostTo u nich nikdo neumí ošéfovat aktivace karet po zaplacení hned? Poprosil bych taky nastartovat kartu 4295643791819 dík. |
Fandax
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 157 |
![]() |
|
RE: Cslink neschopnostNevím, co s tím pořád máte. Mě programy po aktivaci nabíhají do 3 minutek. Stačí jen vlastnit normální stroj a v době aktivace mít přepnuto na ČT2. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Cslink neschopnostJo přes týden v pracovní dny to vcelku jde ale o víkendu ani boha. |
Fandax
![]() |
|
RE: Cslink neschopnostNormální stroj? Jaký je u tebe normální stroj.Já mám vantage 6000 a taky jsem měl problém u programů že mi nešli až prodejce příjímače mě dal do provozu eusport2 mi nešel. Na info tel: nechte zapli program čt1 a do půl hodiny naskočí. 3hodky jsem to měl spuštěné a ani t´uka. Rv Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Cslink neschopnostAj mne sa zdá,že v poslednej dobe sa tie CS-link karty ťažko rozbiehajú.Nie tri minúty,ale aj pol hodiny trvá,pokým sa všetky programy načítajú.A to hovorím o tých istých prijimačoch v ktorých sa to rozbiehalo za pár minút.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
dnešní montáž a aktivace.....po dnešní montáži aktivace do několika minut.....taky nevím, co s tím máte pořád za problémy.....když je frmol, tak dělám 15-20 CSLINKů do měsíce a nebyl nikdy problém....DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Cslink neschopnostV posledních 14 dnech jsem dělal asi 5 instalací, kvůli notoricky známým problémům u skylinku a tomu, že zákazníkům šlo hlavně o neplacené programy, dávám roční cslink. Aktivuju v Openboxu X-800 a taky nemám žádný problém. Jak píše pigfucker programy nabíhají v rozmezí 5-15 minut všechny.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Cslink neschopnosttaky jsem nezaznamenal žádný problém s aktivací,a že by stroje o víkendu nepracovaly jsem si taky nevšimnul! (až na jednu několikadenní vyjímku před několika lety!) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Cslink neschopnostMám SatElitu 2000 HD po prvním zaplacení programů mě to naběhlo do 5 sec pak už se interval jen prodlužoval. |
Fandax
![]() |
|
![]() |