![]() |
|
HBO HD (Skylink) - native HD farebne pruhyHBO HD (Skylink) prave vysiela farebne pruhy, asi v native hD :-) |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: HBO HD (Skylink) - native HD farebne pruhyuz ide normalny program - Imperium |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
HBO HD (Skylink) - native HD farebne pruhyNič nové pod slnkom, bežne týmto spôsobom obohacuje programovú ponuku :) Naštvať ma vie akurát, keď to spraví uprostred filmu, prípadne dokumentu na History HD. Ich odpoveď: "Nik si nesťažuje (Len VY) - tak je to v poriadku!"DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: HBO HD (Skylink) - native HD farebne pruhytak neplať ten hnůj |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: HBO HD (Skylink) - native HD farebne pruhyuz sa stalo.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: HBO HD (Skylink) - native HD farebne pruhyTřeba History HD sleduji velmi často, ale ještě jsem neměl tu čest ty pruhy vidět. A vlastně ani na HBO HD (mám nahráno 20 filmů a nebylo to v žádném). Zvláštní, protože Maneto o tom píše jako o častém jevu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscernaprosty suhlas podla mna to cele zavisi aj od masinky a nie hadzat to na skylink bolo by dobre uviest na akej masinke mozno sa pobavime:laughing: :laughing: mne sa to nestalo tiez ani raz ale samo nekupil som si srot!!!! |
pykaso
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: HBO HD (Skylink) - native HD farebne pruhyPresne ako hovoríš "pykaso" ...Je veľa ľudí čo si kúpi prvý prijímač čo zbadajú, iba sa max. spýtajú či to je "HD" a hotovo... Potom sa niet čo čudovať, že to blbne, nieje stabilné atď... Ja mám HBO HD dlhodobo predplatené i celou ostatnou ponukou Skylink a som spokojný... ;-) Žiaden spomínaný problém nemám... |
street
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: HBO HD (Skylink) - native HD farebne pruhyhttp://www.ipbox.sk/si pozrite tento shop a ponuku hd žeby prezradily novinky ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
HBO HD (Skylink) - native HD farebne pruhyJa som tak tiez nezbadal ziadne pruhy ani na HBO HD a ani na history HDOpticum HD x403p
|
Lukas21
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
PENTHAUSE HD v promo akci SKYLINKJde někomu v Česku PENTHAUSE HD v promo akci SKYLINK.děkuji |
Bohunka1
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: HBO HD (Skylink) - native HD farebne pruhypenthouse hd nikdy v promo nesiel a ani aktualne nejdeskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
PENTHAUSE HD v promo akci SKYLINKnejde, potvrdili to i na infolince |
machmin
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
![]() |