![]() |
|
Penthouse HDZdravím, mám na 2 mesiace zaplatené MULTI HD, už od 20.12.2010, čiže do 20.2.2011, ide mi len o princíp, daný kanál ma vôbec netrápi, len som bol zvedavý v akej kvalite to vysiela, náhodou som ráno vstával pred šiestou, presnejšie bolo cca. 5:25 a kanál nešiel, nechápem prečo, vypisuje, že je kódovaný, zvyšok ponuky ide normálne...Ďakujem |
street
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Penthouse HDbolo tu písané že zatial nejde🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Penthouse HDAhaa, to akože fakt? OK, tak potom chápem tú tmu... :)))Vďaka |
street
![]() |
|
RE: Penthouse HDAle mne šel co jsem přepnul po pul noci jaký byl stav ráno nevím ale mám taky zaplaceno na 2měsíce multi HD. ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
Penthouse HDKanál Penthouse HD 1 samozřejmě jede zcela bez problémů.Kupte si pořádné stroje,karty,moduly a nemusíte tady brečet,že vám nic nejede.Vše jede jak má.NOVĚ CANAL DIGITAL ESPANˇA 19 E.--BEZ OFIC.KARTY-- ;) |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
RE: Penthouse HDJaky mas prijimac? Me zezacatku PenthouseHD nesel protoze moje ctecka si neumi rict o pin. V Cryptovorks ctecce sem pin na karte vypnul a od te doby bez problemu. |
lala
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Penthouse HDEste moment, ten Penthouse HD, ktory ma Skylink v balicku vysiela predsa na 23.5 nie? Mna zaujima ten, nic ine, ostatne mi vsetko chodi...mam prijimac Vantage HD 6000, doteraz som s nim nemal najmensi problem... |
street
![]() |
|
streetSatelit - Astra 23,5°EKmitočet - 11 739 MHz, DVB-S2, QPSK Polarizácia - Vertikálna FEC - 5/6 Symbolová rýchlosť - 27 500 kS/s 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Penthouse HDJá jsem samozřejmě také myslel PENTHOUSE HD ve skylinku na 23,5 E.Ale dostal jsem tedˇ od známých italů kartu,která otvírá CANAL DIGITAL ESPANˇA na 19 E.Fachčí to už 14 dnů a otvírá to kompletní nabídku.O víkendu komplení kolo la ligy v HD. R^ |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
RE: Penthouse HDPENTHOUSE HD (nerad bych se mýlil) patří v té dvouměsíční ochutnávce k těm programům, které ti dali jako odměnu zdarma na jeden měsíc za to, že jsi si ten zbytek předplatil na dva měsíce. Takže se domnívám, že ti už ani nepůjde, protože pro ty co ho mají zaplacený jede. PENTHOUSE HD patří do jiného balíčku. |
F123
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: Penthouse HDV tej akcii, ktora platila do 23.12.10, bolo, že ak si na 2 mesiace aktivujete balik MultiHD, tak ziskavate navyse na jeden mesiac HBO HD + Cinemax a myslim ze tam este bolo aj Hustler TV na 19.2...ale Penthouse HD je sucast balika HD, takze by som ho mal mat stale funkcny...alebo sa mylim? |
street
![]() |
|
RE: Penthouse HDA este navyse na 1 mesiac tam boli aj kanaly CS... |
street
![]() |
|
RE: Penthouse HDNie je sučasťou balíka HD. Však si pozri zápisy na karte a uvidíš odkedy-dokedy.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: Penthouse HDOK a súčasťou ktorého balíka teda je? Práve som bol na stránke Skylink a Penthouse HD je súčasťou balíka "HD", takže neviem o čom hovoríš...Programy za ktoré sa platí zvlášť sú tam krásne vypísané... |
street
![]() |
|
RE: Penthouse HDMáš pravdu street,mal by Ty íst mám klon vantage a ide v pohode v noci som skúšal nahrávat HD stanice na ext.Hdd a išiel aj on. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Penthouse HDJá přidám svoje zkušenosti, vše co se tady řešilo proti skylinku sem vyzkoušel. Pokud máš novou kartu a máš předplaceno na 2 měsíce, tak jediný Hustler nejde pak ještě ten kanál pro buzny, ten sem nezkoušel. :-D Penthouse HD jde v předplacených 2 měsících u nové karty, zároveň jde i na kartách NEXT, jak se tady psalo, že nejde. A jak na Irdeto tak Ice kartách Penthouse HD jde bez problémů po půlnoci do 6 hodin, chce to je opravdu prověřený přijímač a modul. :-P |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Penthouse HDhmm, Vy mě zkoušíte hoši - to je jak ruská ruleta :O - teď nevím jestli by mi to na mém Goldenu 980HD s univerzál čtečkou Conax jelo - zatím přechroupala úplně všechno bez nějakého cam modulu a blabla. ale ty p.r.a.s.e.č.i.n.k.y na Penthouse si nejsem jistej -dám pár piv a uvidím, že bych měsíc prubnul HD balík za ty love :razz: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Penthouse HDKeď nevieš o čom hovorím,tak si pozri v info karty dátumy,dokedy máš oprávnenia.Na Penthouse HD ti musel prísť samostatný zápis.Tak si to pozri,ináč to bude diskusia o nesmrteľnosti chrústov. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
Rastoje jedno, ze ma Penthouse HD zvlast zapis...patri do HD balika, preto by mu mal ist...bodka |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Penthouse HDPenthouse HD končí v 5,v 5.25 už tma |
pony
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
Re Penthouse HDPřesně mě to dělalo to samé.Zavolal jsem na linku Skylinku a ti mi poslali zápis na kartu a odblokovali, od té doby jede bez problémů. |
zapkra
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Penthouse HDNo, jak se tady radí mít pořádný přijímač a modul, tak to je rada fakt nad zlato. Já mám Technisat HD8SX + modul Technisat Tecnicrypt (což jsou snad slušný výrobky) a Penthouse HD mi také nejde právě kvůli modulu, který neumí vypnout rodičkovskou kontrolu nebo ji alespoň nastavit na 18+ (je tam maximálně 16+ ... nebo jsem trotl a neumím to nastavit). |
carrot
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Penthouse HDMně to také nejde s Showbox Vitaminem HD z výše uvedeného důvodu. Vypnout rodičovskou kontrolu, nebo jinak nastavit také tento přístroj neumí. Umí však mnoho jiných věcí, které, zejména certifikované přístroje Skylinkem, neumí a ani nikdy umět nebudou. |
tondak
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD - ako rozchodiť :)Prijímač Ferguson HF 8900HD, karta ICE vložená v UNI, registrovaná, zápis odoslaný aj na Penthouse HD, všetky HD v pohode, erotika v HD mínus 100 bodov :) Refresh na ICE - výsledok žiadny :)Kartu treba vložiť do originálneho CAM modulu CryptoWorks a previesť následujúce kroky: 1. Main menu of CryptoWorks CI module 2. Smart card management 3. Modify maturity rating 4. Vybrať PG a nastaviť heslo Po prepnutí na program Penthouse HD nás prístroj vyzve na zadanie hesla. Zadáme, pozeráme. V UNI čítačke, ktorá dokáže 8 systémov: 1. SC - Mediaguard 2. Via - Viaccess 3. Ird - Irdeto 4. Nds - Videoguard 5. Co - Conax 6. CW - CryptoWorks 7. PV - PowerVu 8. NG - Nagravision - táto možnosť nie je. Preto, pokiaľ chceme erotiku v HD kvalite, karta musí byť vložená jedine V CAM module :) Opatrenie Skylinku, aby šli na odbyt :D DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
![]() |