Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink: Pracujeme na plánu výměny karet

mna by zaujimalo za ake karty budu menit tie stare...za ICE ci za ostre irdeto?

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114
Odpověď v diskusním vlákně

čemu se všichni naráz

tak divíte??? Psalo se to tady nedávno,že to s Cryptowork-em tak dopadne.Potřebují nahrabat money za právě onu výměnu karet.On to vždy byl,je a bude pěkný kšeft! CS link "zatím" karty měnit nemusí a nepotřebuje,bo má Crypto V.6 na rozdíl od prolomených V.4- V.5.... tak asi tak nějak.

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

RE: Skylink: Pracujeme na plánu výměny karet

Mám čs.link a pokud nebude výmněna zdarma tak končim.Jak se píše výš pouze poštovné zaplatim.V nejhoršim případě terestrální příjem.

koax
Registrace: 2/2008

No bude to zaujimavé v blízkej budúcnosti a bude sa to týkať väčšiny zákaznikov Skylink.Pokoj budú mať aspoň na nejaké tie roky,aspoň si myslím iba tí čo majú prijimač s Irdetom s píslušnou kartou a tých je strašne málo.Hoci si myslim,že ani to Irdeto nemá ružovú budúcnosť,no proste systémy sa vymýšlajú preto,aby hackeri nespali.No ešte k tým Skylink kartám,bude toho hodne,strašne hodne a bude to stať pekné milióny,tak preto tá spoluúčasť zákaznikov.Okolo 1300000 kariet a z toho iba malá menšina ICE,alebo čisté Irdeto.A CS link bude musieť následovať,lebo aj tam sa dejú všelijaké veci.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

co sa hrozby emu tyka, tak je nutne vymenit najstarsie 285 xxx xxx, kde to uz nijak nejde oblbnut, kedze boli menene vsetky op keys prov 04, 08

1976 su z pohladu emu uplne v pohode a pri 3436 staci prehodit ecm na 84 02 05 01 a 84 02 09 01 tak ako v inom vlakne spominal fogovic

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

neni to tak dlouho +-5 mesicu co jsem daval +-2 tisice za kartu skylink a uz bych si mel chystat dalsi love za vymenu?

tanabe
Registrace: 7/2010

jj a navyse je pri starych V3 285 rovnaky problem s presahom ako pri upc V5, takze tu uz len vymena

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Mě jako zákazníka a abonenta služeb přeci nezajímají problémy s prolomením jejich systému. Nemíním nést jakékoliv náklady na jejich neschopnosti. Jestli změní systém kódování, tak si budu muset minimálně zakoupit do slotu nový IRD dekodér a spolufifnancovat ještě novou kartu teda nemíním. Potom odcházím jinam a udělám Gl......vi pápá. A věřím, že nebudu sám.Vydělávat na mě nikdo takhle nebude!

fafejt
Registrace: 12/2008

Mám 2 Cl sloty, takže CSlink (již prodaný) asi půjde pořád, takže SKYLINK asi vyměním za jiný

fafejt
Registrace: 12/2008

A kam chcete odejít, že se tak směle ptám???

petr121
Registrace: 4/2008

ano ktosi sa popritom este nabali.

To je ako ked sa zdvihne DPH o 1%,tak to vdaka obchodnikom je vzdy cca 5% zdrazenie.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

párovat sa neskor bude..to myslim pripustili aj na skylinku..ze o tom premyslaju...len potom nechapem ako mozu certifikovat prijimace ktore maju len irdeto ready citacku bez funkcie secure silicon..to kto si teraz kupi bude o nejaky cas konfrontovany s tym ze ten pristroj mu nepojde na platene baliky..tak mozno pojde sparovat kartu s CI modulom..ale co tie prijimacek tore su teraz odporucane a ci modul vobec nemaju..resp. sachtu na nu..

tulen

tulen

potom J and T zarobi znova a opat......

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

no ale to si snad nedovolia..to by prisli o kopec klientov ..uvidime..ale je to velmi divne...

tulen

zaruka

No nevim, ale dle meho nazoru karty CW treba zakoupene 12/2010 budou muset vymenit zdarma pred uplynutim zarucni doby ( nebo ty reklamace neustoji). Tak minimalne do te doby by mel system CW jit...jestli ne, karty v zaruce vymena zdarma

aquaflex
Registrace: 12/2007

Cs link taky planuje přechod z CW jinam?

jinak je to alternaviva za skylink a defakto podobná nabidka programu.

Ja používam skylink cca 6-7let a jsem spokojen ale je fakt že už se muselo (ja teda ne platim si multi) zaplatit za prijem novy, stv....což jsem čekal že daji zadarmo do zakladu.

Ted si zaplatit přechod na jine kodovani...muj Humax podporuje jenCW takze menit modul!?
ja financovat nic nechci a nebudu když jsem si pořizoval satelit tak jsem chtel hlavne Nava sport a angl.premier lig.
Ta tam uz ted neni a nova sport pro me ztratila atraktivitu.

fotbal jsem se naučil sledovat na netu takze satelit nepotřebuji a platit pro par dokumentu satelit když by přišlo spolufinancovani od skylinku...
Dam DVB-T a mam někde 9 programu taky.

tompr
Registrace: 1/2006

Stačí si přečíst "Všeobecné obchodní podmínky", se kterými musel před aktivací karty každý souhlasit.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Většina lidí je stádo tupých ovcí, tak proč by si to nemohli dovolit? :fuming:

HiFiOK
Registrace: 12/2006

polovica stýchto ludi čo sa stažujú aj tak neprestane skylink kupovať takže škoda rečí ;)

🇸🇰

Jupi

Jupi:

Nikdo, ne polovina - každý akorát bude blbě hučet a stejně zaplatí :laughing:

technikTKR

tak tak
;)

🇸🇰

Jupi

Na všechno jsem doplácel i u Gitalky a nyní....
Podruhé už ne. To raději settopbox.

HiFiOK

tulen
Ano párovat se bude , ale už za peníze pro Skylink ( někde jsem to četl ) . Jinak není jen výměna karet , ale plno starých přístrojů se vyhodí , dále vyhodí se plno modulů atd. , protože to na nich nepůjde ani změnou SW. Je asi pravdou , že do roku 2015 to ještě asi půjde . Chudáci lidi až skončí podpora vysílání .
At je DIGI TV jakákoliv ale tam proběhla výměna zadarmo ale u Skylinku už ted chtějí peníze kdo chce kartu vyměnit.
Hlavně jak jste psali když jste utíkali od DIGI TV - jedině Skylink cha cha. SD u Skylinku tak 50% lepší než u DIGI TV a 50% horší než DIGI TV kvalita programů . Náklady u Skylinku ale velké , každou chvíli něco platit , nahrávat SW , měnit atd. .HD nekomentuji není tam na co koukat kromě eurosportu. Já mám oboje Skylink + balíček a DIGI TV tak mohu posoudit oboje má svoje kouzlo Rv

standa111
Registrace: 11/2009

HiFI

aj ja som doplácal aj u cslinku aj hd stroj a tusom
a plačem ne ked všetko funguje prečo by som aj ;)

🇸🇰

Jupi

HiFiOK:

Který za pár let budeš měnit za T2, takže opět zaplatíš :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

technikTKR

Otázka je kolik zaplatím.

HiFiOK
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra