, sekce: Skylink |
|
Skylink: Pracujeme na plánu výměny karetmna by zaujimalo za ake karty budu menit tie stare...za ICE ci za ostre irdeto?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114 | |
|
|
Co je toza hysterický zachvat,zklidněte si hormony,furt musíte něco předpovídat,jede vám to-jede,tak čumte a nevymýšlejte ptákoviny,řešit se to bude až to nastane !!! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
RE: Skylink: Pracujeme na plánu výměny karetja by som z toho žiadnu vedu nerobil, tí čo majú staré šunky si kúpia nové, HD-čkove kvalitnejšie a za rovnakú cenu ako kedysi SD čím sa zvýši ich komfort a ke´d už mám nový sat treba aj tv biznis prekvitá a všetci sú spokojní a pokial by pri výmene karty za x euro dostal zákazník multi plus HD na 2 mes.tak neni o čem :8) |
sumec
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 183 |
|
|
RE: Skylink: Pracujeme na plánu výměny karetAd nahrávání a Irdeto -blokování nahrávek, tuto funkci vyžadují majitelé autorských práv, zase tu někteří řvete a nemáte o tom nejmenší znalosti, pěkně to vysvětlil xilt. @Skynett CAID 0D97 je samozřejmě ICE, chce to studovat. Opět jako vždy je tu mnoho povyku pro nic, připadá mi to tu, jako by se tu scházeli převážně nesvéprávní, logicky neuvažující školáci, kteří všechno ví, všude byli a od všeho mají klíče! |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
|
|
ZipZipe, ty bys zase už mohl přestat obhajovat jakýkoliv krok Skylinku, jako kdyby to byl tvůj chlebodárce. Irdeto si může ty svoje fíčurky , jež údajně vyžadují majitelé práv, strčit třeba do prdýlky.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: Skylink: Pracujeme na plánu výměny karetNa této stránce konečně rozumné názory.Až na populina.Tady řvou jen majitelé full karet a ti kteří zdílejí pro půl dědiny :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: Skylink: Pracujeme na plánu výměny kareta takí sa nemusia báť pretože párovanie sa nebude týkať neplatenej ponuky a irdeto zdielanie funguje už teraz na kdejakých šuntoch za 35 éčiek :lookaround: |
sumec
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 183 |
|
|
RE: Skylink: Pracujeme na plánu výměny karetNázev prg.skupinyPlatnost od Platnost do CZ-Neplacene 01/2004 20.03.2006 - CZ-Dopl. Ncinema,Slov.prg. 06.12.2007 - CZ-Dopl.o Nova 09.05.2007 karta koupena za 3000 kč potomm vyměna +doplatky a zase znovu platit - |
mila
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 98 |
|
|
milaTak to prostě chodí, nic není na věky. Já koupil kartu za 4 litry, také jsem platil doplatky, byla mi 2x zdarma vyměněna, nyní bude možná po třetí za nějaký grejcar. Holt, buď se budu dívat na obrazovku, nebo do zdi.@polulin já jsem se bavil obecně, nikoli o Skylinku, to totiž platí téměř pro všechny providery a taktéž tvůrce a vlasníky kódovacích systémů a vztekat se můžeme jak chceme, prostě někdo to tak chce, tak to tak je. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
|
|
RE: Skylink: Pracujeme na plánu výměny karetJak zde nekdo napsal kdo plati baličky mel by mit vymenu zadarmo myslim že už tak platim dost.a pokud budu muset menit přijmac nebo CL slot tak končím. to si radši otočím antenu na C.H. koupim za 500 setbox a koukam. ono mit skylink jenom kuli baličku multi...už to neni co byvalo a pro par dokumentu davat 3tis. skoro .... no nechme se prekvapit s čim přijdou... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
|
|
RE: Skylink: Pracujeme na plánu výměny kareteste je aj cslink..snad to tito nesprasia ako skylink ak ano..idem na optiku..iptv..akurat ma odradzaju mesacne platby..ale inak to ma len vyhody resp. vyjde to zajedno akurat nebudem musiet riesit tanier natacanie a pripadne poruchy zariadeniskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE: Skylink: Pracujeme na plánu výměny karetono skylink uz koncom minuleho roka rozbiehal videopozicovnu..myslite ze by do toho sli keby nemali perspektivu ze pvr nam zatrhnu? kto by si poziciaval filmy od nich kebyze ma funkcne PVR? trend je jasny..okliestit zakaznika povedat mu ze je to pre jeho dobro a este ho aj zinkasovat..maju pravdu..vacsina ludi ma miesto mozgu piliny tak si to mozu dovolit.. :))) Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE: Skylink: Pracujeme na plánu výměny karetTuleň,ty jsi prostě Pištok.Stejné názory a vyhrabaný až na půdu. RvDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
@Cipkdo tady řve? Jen se tady píše na skle-pokud sis teda všimnul.A to s tím nahráváním na HDD.Vypadá to že si to vymyslel ty,když to tak obhajuješ-je to pěkná CIPOVINA.Asi nechápeš jednu věc-něco si koupíš a stejně to nemůžeš sledovat! Mne nezajímají nějaké pitomé autorské práva,které jsou o hovNě a jen proto,aby si někdo pořádně přiživil bez práce.Tak jako to bylo kdysi s CD.Album stál kolem 600Kč a proč? Grůpa,která to naspívala dostala jen zlomek z toho,za který se album prodalo.Bylo tam spoutu "pijavic",které sosali z cizího prospěchu....Tedˇ už je to trošku jiné.CD jsou na ůstupu a hudbu si můžeš koupit i na netu a bez "pijavic"... :sly:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 972 |
|
|
RE:Já nevím ale můj názor je že pokud jednou skylink uvedl že se v základu už nic nebude platit tak by to pánové měli hezky dodržet jinak nejen že je to klamavá reklama pokud tomu tak nebude ale bude to i právně napadnutelné navíc nevím zaco by chtěli mít další peníze ,už tak je to přeplacené těmi 2 litry vždyt u DVB-T je tu už dnes větší nabídka než u skylinku a není to zpoplatněné vůbec přitom investice s tím spojené vyjdou zhruba na stejno ba naopak troufám si říct že při dnešních cenách pronájmu transpodérů je DVB-T provoz dražší.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 290 |
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|