Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jak SkyLink plýtvá

Asi je to pro většinu z Vás nezajímavá informace, ale nedá mi to, abych to sem nešoupnul.

Včera příjdu domů a na stole leží 2 obálky od SkyLink. V každé je dopis + složenka o předplatném na následující měsíc a přiložené propagační letáky.
Mám totiž na jiný datum zaplacený Multi HD a na jiný datum zaplacený CS TV (Kino CS...) Rozdíl je asi 5 dní.

Tak jsem si říkal, že snad to stačilo zaslat v jedný obálce a ušetřit tak nějakou kačku.
No asi mají dost peněz, když tohle neřeší.

Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak SkyLink plýtvá

mně přišly jednou 4 obálky v jeden den. měl jsem zaplacený Multi, HBO, CS TV a HD. je to neuvěřitelný, ale určitě mají nějakou smlouvu s poštou, že to mají za poměrně solidní cenu (protože jsou stálí zákazníci)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Dvě obálky

Taky jsem včera dostal dvě obálky od Skylink - ale jsem na to zvyklý, dostávám je pravidelně. Rozdíl je že mně chodí na dvě různé Skylink karty (ale registrované na jedno jméno, jednu adresu). A když jsem si objednal na některou kartu vyjímečně jinou placenou službu, tak jsem dostal ty obálky i 3 nebo 4.
Fakt je, že na tomto by se asi ušetřit dalo, na druhou stranu předpokládám, že v celkových nákladech skylinku bude poštovné spíše menší položka... :((

vahač
Registrace: 6/2009

skor by som povedal ze v tom maju niekedy bordel... ja mam na seba 7 kariet a napr. magazin neprisiel ani jeden

fajnsmeker
Registrace: 4/2006

Tohle neřeší asi žádná prosperující firma... Já platím jedině kartou a složenky dostávám také... ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

to fajnsmeker

Myslím, že magazín už poštou nerozesílají - naposled jsem ho dostal někdy loni .... ale myslím, že ne poslední loňský

vahač

to PetrT

Ono asi tak ani nejde o ty složenky, jako spíš o ten doprovodný dopis - sdělují že něco končí a že si můžeš objednat znovu to samé (popř. i něco dalšího) :razz:

vahač

Doteď jsem si myslel, že platí spravedlivě 7,50 jako každý občan a pošťačky to roznášejí odpoledne po prac. době, aby se to vyplatilo.

Místo toho, že by dostali nějakou nespravedlivou kapitalistickou množstevní slevu a pošťačky to přihazovaly jen k jakémukoliv dopisu, který vám v aktuálním měsíci domů stejně musí donést.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomik535

:laughing: R^

... BTW dopis už chvíli nestojí 7,50

vahač

@vahač, njn, máš pravdu, tipoval jsem ;) Vzpomínám, zda jsem v tomto tisíciletí už nějaký(mimo doporučených) poslal.

Tomik535

Taky mě při tom tipování mohlo napadnout, že když už ty padesátníky platí jen v mariáši.. ;)

Tomik535

osobní data jsou vždycky největší majetek firem jako Austriasat, Skylink nebo cs link. všechno archivujou a vyhodnocujou kvůli reklamě... slouží to i pro komerční televize (chtějí znát svoje diváky). stejně jako google archivuje všechno co zadáš do vyhledávání. dokonce i zpracovává osobní emaily odeslaný ze schránek na gmail.com a hledá v nich klíčový slova použitelný pro adresnou reklamu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

já jsem jim tam před časem psal, aby mi přestali obálky poštou zasílat. platím vždy kartou. a od té chvíle mi chodí jen emailem.

pejvl2
Registrace: 7/2009

Taková škoda! Nechodíš do sběru? :O

Tomik535

Taky neplatím složenky

... platím z účtu nebo kartou ... a složenky chodí furt. No když je to baví... hážu to do koše (tedy vlastně do tříděného odpadu abych byl přesnější).

Tomik535 :O ony ještě existujou nějaký sběrny??? A když tam donesu 5 kilo papíru, tak jim ještě připlatím, že si ho ode mně vezmou, ne??? :laughing:

vahač

ve Francii a v Německu (kde jsou podobný služby TNTSAT a HD+) to funguje v podstatě anonymně. to je takovej aktuální trend zakazovat těm firmám zaměřeným na celoplošný programy sběr osobních dat

vortimond

@vahač, opravdu nevím, ale nejspíš jo, protože mi kluk říkal, že mají mezi třídama soutěž o nejvíc nasbíraného papíru a on že ještě do školy nic nedonesl..

Vážně jsem tehdy uvažoval jít ten papír někam do sběrny koupit. :)

Tomik535

SkyLink ak tak pozri Csech Link Rv

Vladi
Registrace: 8/2006

tome, tak si prijed ke me :) pridam ti k tomu jeste pytel tetrapaku a plechovek :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

http://www.cslink.cz/cs/cenik/

Vladi
Registrace: 8/2006

Skylink rozhodně neplýtvá

Posílat víc zpráv v jedné obálce a řešit kdy, co, kam a jak, to fakt nejde. Při tom počtu klientů to dělá robot a jakákoliv změna do jedné obálky by byla paradoxně složitější (a na finále tudíž i dražší) než teď.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

@technikTKR

Sorry, asi rozumíš kabelovkám, ale IT asi moc ne. To jestli je shodná adresa pro více karet, jestli se v okruhu cca 10 dní má posílat nějaký dopis, generování obsahu dopisu dle údajů v databází, to je všechno poměrně jednoduché programování. Jde o to, jestli to chtějí řešit nebo nechtějí :8)

.................

kaspi
Registrace: 1/2006

Ty možná rozumíš IT, ale rozhodně nerozumíš správě deseti nebo statisíců klientských účtů. Opravdu věř, že poslání více dopisů je efektivnější a levnější, než to kumulovat. Byť se to na první pohled může laikovi jevit opačně :8)

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

taky tak

taky zlozenka a reklamni prospekty opravdu zbytecne !!! aktivuji obcas ted uz pomoci kreditu dobitim podobne ako cs link ... zbytecne naklady pro vas pane glisniku taky vse skonci v kosi :laughing: :laughing:

WADER
Registrace: 12/2009

Jak plýtvá SKY

No z počátečního nadšení v začátcích HD vysílání sky linku jsem neodolal a zakoupil 1r .předplatné hd balíčku .PO vypršení dané lhůty a opadnutí nadšení jsem znovu už do toho nešel.Pak jsem ještě zkusil na sms zakoupit 2měs. HBO HD.které mě rovněž nenadchlo.Tak že může sky link posílat co chce mě nadšení opadlo.Pokud jde o NOVU a její tzv HD ve formátu 4:3 jsem se za celou dobu díval tak5 min.

MONY
Registrace: 9/2007

Upřímně, jak nakládá SOUKROMÁ společnost s vlastními prostředky mě až tak nezajímá. Spíše mi vadí neekologičnost.

petr121
Registrace: 4/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra