Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

BLU DRAGONCARD

Na ebay.co.uk jsou blue dragoncard za 89 liber+ 3libry poštovne k dodaní 2až 3dni.CHtěla bych si tuto kartu pořidit. Máte s tuto kartu nějake skušenosti,poradte.

bridge
Registrace: 6/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně

RE: BLU DRAGONCARD

Já to ani neposlouchal, jsem v práci a sluchátka se mi vytahovat vážně nechtělo. Ale stále jsem se nedozvěděl, co přináší to, mít stovky stanic různé kvality v nejrůznějších jazycích, kterým dotyčný naprosto nerozumí. Tedy kromě určitého majetnického pocitu, co všechno mám naladěno.

mik9
Registrace: 1/2011

a jak jsi přišel na to, že tomu nerozumíme. my tomu rozumíme velice dobře. díky satelitním programům jsme se to naučili

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Aha, takže zde jsou jazykoví talenti, kteří kromě neustálého hledání stanic a toho, jak obejít různá kódování, se ze satelitu naučili turecky, řecky, holandsky a kdo ví jak ještě? :))) Tomu se vážně musím zasmát. Možná pár slov. Já rozhodně patřím co se týká jazykových schopností a jejich naučení se k nadprůměru, zorientuju se samozřejmě ve většině evropských jazyků, ale že by mě bavilo koukat, když tomu nerozumím aspoň na 90 %, to tedy ne. To jen v hodně specifických případech, kdy daný pořad/informace není k dispozici jinak. A proto se ptám, co je tam tak zajímavého a unikátního, že to stojí dokonce i za případné riziko trestního postihu ;)

mik9

tak třeba na těch holandských programech vůbec neexistuje dabing. takže holandská platforma je skoro stejně tak atraktivní pro angličany jako pro holanďany samotný. znalost angličtiny v holandsku je na perfektní úrovni. to samý platí na severských programech nebo na arabských stanicích, jako je MBC paket nebo Dubai Sport.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

@mik9

Nejde o to jestli tomu rozumíš, nebo jestli se na to koukáš, ale jde o to že to chytněš. ;)

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

o to právě vůbec nejde a my ty programy skutečně sledujeme a dobře známe. já tomu fandím a dneska už je jasný, že angličtina se uchytila jako taková nejrozšířenější řeč pro dorozumění se mezinárodně. existujou i absolutně extrémní případy. v Dubai žije MNOHEM víc cizinců ze západu a z Asie, než původního obyvatelstva. dokonce i spousta reklam na MBC je v angličtině. přenosy na Dubai Sport HD jsou komentovaný anglicky, ale nejsou komentovaný arabsky

vortimond

...a prave v tom muze byt ukryto az xx % orgasmu:),dle vkusu kazdeho soudruha.U mne vitezi polevka s jatrovymi knedlicky:).

hdpe
Registrace: 11/2007

svět je úplně někde jinde. že zrovna v poslední době v těch slovanských státech se objevila taková vlna národního uvědomění, to nikoho ve světě netrápí. go dubai! :laughing:
www.youtube.com/watch?v=kZ0OdGHGDUE

vortimond

ja si myslim ,ze jsou na parabole nalepeni nejen CZ a SK fandove sat.prijmu .je tu hodne cizincu a ti mluvi urcite jinym jazykem a pro ne jsou skusenosti a znalosti prijmu techto satelitu a moznosti jakym zpusobem se k nim dostat od heryho jenom vitany. :)

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

Holandské TV znám, párkrát jsem tam byl. Ono to jejich titulkování samozřejmě přispívá k jejich vybavenosti dobrou znalostí AJ. Nejlepší ale bylo, když jsem v americkém filmu, který se měl odehrávat v Rusku, zaslechl na holandské TV najednou policajty, kteří mluvili česky :))) Ovšem pokud jde o filmy, já osobně nevidím důvod je lovit po zahraničních TV - pokud se mi nechce film hledat na netu, řeknu kolegům, kteří jich mají plné disky, a nebudu dělat několik let nic jiného než koukat na filmy. A jiné pořady (sport, vlastní výroba) budou i na té holandské TV v tom jejich chrochtání :))

mik9

satmana: Víš, co se dá chytit věcí? Ale některé by si myslím člověk rád i odpustil :)))

mik9

U mě v práci třeba nechapou na co jsem si pořídil sestavu za cca 16tis.(sat vantage, stab, gibertini), když stejně všechny programy jsou po cizím, prostě to nechapou jak se můžu koukat na film s anglickým dabingem s arabskýma titl.(mbc), když ten stejný film mají s netu v české verzi v avičku za 20min.? Všechno o zvyku ;).

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

satmana: A jsou tam nějaké solidní HD programy? Protože jinak stačí pár minut navíc a máš pro novější filmy i verzi MKV, s čímž nevím, jestli můžeš soupeřit :))

mik9

Za 3600 kč už ji mužete koupit i unás.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

tak znova: pro nás je sledování cizích programů jako cestování do zemí, který jsou nám kolikrát třeba i sympatičtější než ten místní rasově motivovaný a nesnášenlivý chlívek :laughing: tohle rapidshare nemůže nahradit

vortimond

RE:BLUE DRAGONCARD

Ptala jsm se na katu jestli jsi ji někdo koupil z toho ebay a jakou skušenost s tuto kartu ma ,a na muj dotaz skoro mi nikdo neodpověděl i tak děkuji.

bridge
Registrace: 6/2009

bridge

Zkušenosti jsou,psal jsem co vše na ní jde už několikrát,sehnat si však musíš sama,pak lze něco dělat!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

nevidím důvod proč by ti jí neměli poslat, když má prodejce hodnocení 100%. jestli potřebuješ poradit s nakupováním na ebay, tak stačí říct

vortimond

vortimond: To ti nahradí třeba youtube :)) A prstem po mapě (vlastně myší) se dá cestovat třeba na google maps. A když budeš mít vhodný přijímač, můžeš i tohle vše dělat na něm, ani nepotřebuješ PC :)))

mik9

BLUE DRAGONCARD

Jakto ze ti nikdo neodpovedel ??Ja ti odpovedel a to tak nic nekupuj a neobednavej pac ti na to nic nepujde,tak proc by to nekdo skousel a zdeloval skusenosti kdyz to je knicemu... vlk by se nazral a koza zustala cela ..... :lookaround: :lookaround:

satak
Registrace: 1/2006

mik9

youtube jsou moje oblíbený stránky. ale nechápu proč bych neměl sledovat k tomu taky cizí programy jenom proto, že to nějakýmu náckovi příde nevhodný

vortimond

satak

To je snad její věc,zda si ji chce koupit,a co kecáš už půl roku na ní koukám na NOVASPORTY ŘECKO od a jede na tom toho dosti,navíc letošního roku toho jede více,už jsem to tady psal.Pamatuj,že vždy se dá do této karty něco naprogramovat,jeden provider skončí a jsou tam další,kdybych měl zaplatit pouze tu NOVU ŘECKO tak jsem za půl roku už někde finančně jinde s origoš.kart/to je myšlení? :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

@mik9

Nás to sledování baví tak jako Tebe třeba jízda na kole nebo rejpání v zahrádce a ani jsi nám nenapsal co Tě tak hrozně baví jako nás lovení na orbitu,já se teda radši podívám na Badru na nějakej film v originálu než na nově s utlumeným zvukem a nadabovaný nosatejma nevyškolenejma hlasama jejich kamarádíčků a příbuznejch pokud se tedy nejedná třeba o film Lost Highway kde i titulky či dabing moc smysl nedávají

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

skohy: Lovení nemusí být přece jen na orbitu a může bavit, ne? ;) Jinak já dobře pamatuju doby, kdy jsem musel používat různé metody dálkového příjmu, abych chytil rakouské a německé TV a rádiové stanice, protože tady za komančů nic podobného k dispozici nebylo. Ale jelikož dnes je všeho přehršel na různých médiích, už opravdu tuto potřebu nemám, čímž nezpochybňuji tu vaši, jen mě zajímalo, proč ještě dnes různé exotické stanice s exotickými jazyky bez jejich porozumění. O anglických pořadech to nebylo, tam je jasné, že si s tím spousta lidí poradí nebo se aspoň ten jeden jazyk postupně naučí i díky tomu. A pokud je to příjem FTA nebo řádně zaplacený, tomu nelze jako koníčku než fandit. Bohužel se nemůžu ztotožnit s kradením, to není můj styl a já si to buď zaplatím nebo to oželím, i co se týká českých stanic.

mik9

Kdož si bez viny hod kamemem. :laughing:

Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED

Pepik71
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra