Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Link:Balíček FILM na 6m. zdarma? Popravdě ne.

Nenechte se nachytat, balíček FILM získáte sice zdarma na dalších šest měsíců, pokud si objednáte FILM na 6 měsíců plus jiný balíček. Ale vůbec na tom neušetříte.
Fígl je v tom, že ten druhý balíček v rámci akční nabídky, např. Mých6 stojí dvojnásobně více než za normální cenu. Takže tady je schovaný poplatek za FILM na dalších měsíců.

Takže tato věta je naprosto lživá! Touto nabídkou klient ušetří 1860, což je cena předplatného balíčku FILM na šest měsíců, které získá zákazník na uvedené období zdarma.

dakri
Registrace: 10/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS Link:Balíček FILM na 6m. zdarma? Poprav...

No právě to počítám a taky v tom mám hokej. Když to objednám "bez akce" tak mě to na objednávkové stránce nabízí třeba 279 Kč za total + 233 Kč za FILM, což je 512Kč. Ale přitom o tabulku níž kde je akce za ten stejný balíček chtějí 620,-
Tak nevím.

Klokan008
Registrace: 6/2010

No neviem o com pises. Balik Mojich 6+Film na 6 mesiacov mi vychadza 111EUR. K tomu dostanem +6 mesiacov Film. Takze?

fajnsmeker
Registrace: 4/2006

@dakri

Informace není lživá. V cenách je již totiž zahrnuto předplatné balíčku FILM (HBO, HBO2, Cinemax).

Máte to vysvětleno nad tabulkou po přihlášení na stránkách cslink.cz

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

@redakce

Proč tedy není cena balíčku třeba total s filmem za 512 Kč (jako je tomu při samostatném "bezakcovém" objednání na 6 měsíců) ale je 620 Kč ? Jako ono tím půlročním zdarma filmem nakonec výhodněji vyjde, ale příjde mě to nějaký divný. Prostě je akce na banány, normálně stojí 20 Kč za kilo, ale teď když si jich vezmete 6 kilo tak dostanete kilo zadarmo, akorát vám těch 6 kilo budeme počítat za 25 Kč za kilo :-)

Klokan008

Ještě jinak ... chci si stejnou nabídku pořídit bez akce. Zaplatím Total na 6 měsíců (279x6=1674,-Kč) a pak na rok FILM (218x12=2616,- Kč), tj. dohromady 1674+2616=4290,-
No a teď si to stejné vezmu v akci, tj.Total na 6 měsíců + FILM na 6 měsíců + FILM 6 měsíců zadara, balíček stojí 620,- x 6 = 3720. Takže ve skutečnosti ušetřím, ale jen 570,- Kč :))) :)))

Klokan008

@Klokan008

Síce podľa tvojich výpočtov ušetríš len 570,-Kč, ale oni ti to v CS linku upscalujú do úspory 1860,-Kč. Podobnú technológiu používajú pri exkluzívnej Prima HD. Neviem čo na tom ešte nechápeš. :))) :))) :)))

bobsk
Registrace: 3/2007

bobsk

:))) no hlavně nechápu jako "vláknotvůrce" tu větu "Touto nabídkou klient ušetří 1860, což je cena předplatného balíčku FILM na šest měsíců", když cena předplatného FILM na 6 měsíců je 233x6=1398,- Kč. Já proti akcím jinak nic nemám, právě jsem na to málem skočil, protože mě zítra akorát předplatné na FILM končí.

Klokan008

@bobsk

:))) R^ To s tím upscalingem sedí R^ :laughing:
Jen oblbují lidi (ať už s Primou nebo s tím předplatným)

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

Jeto podvod vtabulke akčná ponuka film to predražili jak svina. :8) Rv

fsat
Registrace: 2/2006

@redakce

ano, je to tam napsané, ale tím pádem přeci nemůžou být programy HBO na dalších 6 měsíců zdarma. Na takový marketingový tah rozhodně nenaletím.

dakri

Ešte jedna možnosť by tam bola. Tie akciové ceny sú odvodené od nových cenníkových cien balíkov, ktoré začnú platiť onedlho po avizovaných zmenách. :))) :))) :)))

bobsk
Registrace: 3/2007

Zacinam byt z toho nervozni,snad to nedopadne jako dnes po 20cate hodine:)

hdpe
Registrace: 11/2007

@Klokan008 + omluva pro redakci

Už jsem to asi pochopil. :-). Myslel jsem, že musím zaškrtnout FILM nahoře a dole plus doplnkovy balicek. A ono vlastně stačí, když zaškrtnu v tabulce Akční nabídka FILM (film+doplnkovy balicek).

Klokan008 a já jsme to prostě špatně pochopili. Jsme blbci, stane se. Omlouvám se. :-)

dakri

sedliacky rozum

moj dedo na taketo ponuky vravieval ze co vyzera velmi prespekulovane tak to aj velmi prespekulovane je!
(v negativnom slova zmysle - a preto ma ist od toho sedliak prec). Ale tak moj dedo si vedel spocitat vsetko "len" sedliackym rozumom! R^

Este pre pobavenie SMS z predvcera:
"Gratulujeme! Vyhraj auto PINI za 1 SMS. Posli PINI na 666, hras o kredity a tiez hotovost 20.000 EUR. Cena: 2 EUR. www.vyhrajpini.fk Posli teraz PINI na 666"

- k comu mi gratuluju?? Vyhraj.. oznamovacia veta, ziadny suvis s prvou. Dalsia co mam urobit - nic spolocne s druhou len ze ked nieco posles nieco hras o kredity - vot da fak? a tiez nie O hotovost -- haha to nie je gramaticka chyba, to je zamer - ak by si raz narokoval ze ale ja som mal hrat O NNieco - nikto to nikdy netvrdil!

krikri
Registrace: 3/2010

dakri

no vidíš
jak hovoril ludek sobota
zemne blbce neudeláte já už blbec sem ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

ale pořád to dělá rozdíl nějakých pět stovek navíc. :))) :)))

dakri

@dakri

Nevím co jsi pochopil nebo ne, systém tabulek jsem pochopil, mačká se jen dole, já osobně jsem chtěl TOTAL + FILM a to tam mám za 620. Pochopím to pokud bude někdo rozporovat ten můj výpočet o pár příspěvků hore. Do té doby si dovoluji tvrdit že žádná úspora 1800 Kč není, ale je jen těch 500

Klokan008

Nic se nedeje,aspon vse bylo podrobeno rozboru i s omluvou.Zrovna mi zvonili u dveri jacisik soudruzi,jestli nechci levnejsi kilowathodinu:),jak od CEZU.Bylo to naozaj "prespekulovane" a pusobilo to na mne jak cerveny hadr na rohateho byka:)

hdpe

ale je to dobře

chybka je jen v ceně uvedené v zákaznickém centru.

Podívejte se do ceníku.

Např. ten zmiňovaný TOTAL na 6 měsíců je za 310.-

FILM na 6 měsíců je za 310.-

Tedy dohromady TOTAL+FILM za 620, přesně jak je uvedeno a 6 měsíců FILM je k tomu zdarma, tedy žádný podvod.

Alespoň já tak ceník chápu zcela jasně.

aclay
Registrace: 3/2009

kombinace film+Mých6 - uspora 750 Kč.

tak jsem si to propočítal, už správně,
Film 12 měsíců = 2610Kč
Mých6 6 měsíců = 1380Kč.
Cena celkem: 3990 Kč.

Akční nabídka:
Film+Mých6 = 3240 Kč.

Úspora 750 Kč.

Tak nevím, kde je ta úspora 1860 Kč?

dakri

hdpe, oni jsou i jiní býci než rohatí? :)))

HiFiOK
Registrace: 12/2006

actay

ale stejně ta úspora nemůže být 1860 Kč.

dakri

Ciste teoreticky by to mohl byt vodni buvol,ktery pred nehodou (a ztratou obou rohu) mel najeto mene nez 100 mil a jeste k tomu bez povinneho ruceni:).Znalecky posudek pry signoval p.Huml,ale nevim co je na tom pravdy:)

hdpe

dakri

Zapomínáš v tom svém výpočtu na to, že balík FILM je v ceníku již s odečtenou slevou 25%, která stále platí ;)

S herym do zlodějského nebe

dkdkdk

...mimochodem. Přišly někomu ty avízované dárky?? https://www.parabola.cz/zpravicky/13082/cs-link-nadeluje-darky-k-predplatnemu/ Nějak jsem nezaregistroval, že by se tu kdokoliv pochlubil :-/

S herym do zlodějského nebe

dkdkdk
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra