Quantcast

CS Link naděluje dárky k předplatnému

| redakce | tisk

Objednejte si nyní předplatné programového balíčku u platformy CS Link a získejte dárek dle svého výběru. Můžete si vybrat z této nabídky - DVD od kanálu HBO, hudební CD, poukázka na elektroniku v hodnotě 100 Kč nebo poukázka na 150 Kč na módní obuv a již brzy i další zajímavé ceny.

Dárek získá každý zákazník, který si objedná 6 a více měsíční předplatné některého z těchto balíčků - TOTAL, MÝCH 6, SPORT, DOKUMENTY, FILM a MIX a zároveň objednávku obratem uhradí, tak abychom platbu obdrželi na účet nejpozději do 5 dní od uzavření objednávky. Objednávejte v zákaznické zóně, kde současně získáte i údaje k platbě. Po úhradě předplatného si zažádejte o dárek tímto způsobem:

1. Kontaktujte CS Link přes kontaktní formulář „napište nám“ na www.cslink.cz.

2. Zvolte možnost „Jsem zákazník“.

3. Do políčka „kód“ uveďte kód vybraného dárku (seznam najdete na stránkách www.cslink.cz). Kód je nutné napsat ve správném tvaru, jinak nebude možné vaši žádost identifikovat a tím pádem odeslat dárek.

4. Do políčka „dotaz“ napište název objednaného balíčku, datum úhrady, vaše jméno a adresu, kam chcete dárek zaslat. Všechny tyto údaje jsou důležité, aby si provozovatel mohl ověřit vaší platbu a zaslat vám požadovaný dárek.

Dárky budou odeslány v nejkratším možném termínu. Akce platí do odvolání.

zdroj: CS Link





Reklama




Vybrané články