Quantcast

Spuštění nového věrnostního programu pro prodejce CS Link

| redakce | tisk

Media Vision, provozovatel české a slovenské digitální satelitní televize CS Link , informuje o spuštění nového atraktivního věrnostního programu pro prodejce a montážníky CS Link, kteří jsou tímto způsobem odměňováni za prodej a registraci dekódovacích karet CS Link a aktivaci placených programů.

Věrnostní program je založen na sbírání bodů za prodej neomezených karet CS Link koncovým uživatelům, registraci neomezených karet CS Link a aktivaci 6 a více měsíčního předplatného. K automatickému načtení bodů stačí jediné - prodej/registraci/aktivaci programů provést přes servisní web CS Link, který je online dostupný po přihlášení na e-shop CS Link. Prodejci/montážníci zde zároveň mají neustálý přehled o stavu svého bodového účtu. Nasbírané body kdykoli mohou vyměnit za některou z lákavých odměn, které jsou rovněž uvedeny na servisním webu, nebo na letáku distribuovaném obchodními zástupci CS Link. Stačí pouze stáhnout, vyplnit a odeslat objednávkový formulář a odměnu obdrží v nejkratším možném termínu.

Do nového věrnostního programu CS Link zařadil velmi hodnotné odměny jako např. kontaktní gril DeLongi, dálniční známku pro rok 2011, softshellovou bundu, italské či francouzské víno, kávové kapsle Dolce Gusto, předplatné odborných časopisů, mini sadu nářadí na kolo, nebo třeba dárkové poukázky do Baumaxu, multikina, na kulturní akce a další zážitky a především nejoblíbenější formu odměny - karty a kupony CS Link.

zdroj: Media Vision





Reklama




Vybrané články