, sekce: Programy na orbitu |
|
Bulhaři a nové HD programy na 23.5Ehttps://www.parabola.cz/zpravicky/13814/bulharska-satellite-bg-otevrela-dvb-s2-transponder/Nat Geo Wild HD MTVN HD Penthouse HD 2 Fashion One HD - Nová záchrana/možnost pro Skylink? Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
|
|
RE: Bulhaři a nové HD programy na 23.5E" Aktualizace v 19:30h: Nat Geo Wild HD byl opět vypnut. "gorefan to by sice byla náhoda, ale je to možné :) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: Bulhaři a nové HD programy na 23.5EProsím dejte radu, mám Topfield 2050 a už po několikáté se mi stalo,že když se pokusím kousnout do nějáké vámi dané pozice na orbitu mám problém.Viz tato výše psaná diskuze,kouknu do menu a tam prostě na tomto satelitu nemám vámi danou frekvenci.Problém je ten,že i ručně nelze nastavit dané údaje.Dám 23,5 a je tam výběr frekvencí ale ty co potřebuji tam nejsou..Chci lovit na nebi ale asi to neumím,prosím o pomoc.Ruční nastavení perametrů jednoduše nejsem schopen nastavit..dík ;) |
mirdah
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 61 |
|
|
RE: Bulhaři a nové HD programy na 23.5Ekdyž to nejde ručně, tak to půjde automaticky s nití ;) znám pouze jeden stb který nastavit ručně nešel a to byl Homecast jeden s prvních, aspoň, že měl CI šachtu |
netace
|
|
RE: Bulhaři a nové HD programy na 23.5ETeraz som skušal všetky 3 programy /F-one.MtvHD.Pent2/ a super kvalita obrazu...Zaujimave Penthouse šlape u nich aj cez den...V pripade že by to išlo aj na skylinku resp.cslinku šlo by to až od polnoci alebo cely den??????Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
|
|
johndougMůžeš mi prosím-tě napsat jestli tento Penthouse půjde i přes den. Dík |
netace
|
|
netaceNo, teraz ide...a šiel aj ked som ho skušal o 22,45 hod..takže ide asi nonstop... zajtra, ak ma nikto nepredbehne cez den tak dam vediet....dufam že ho bude mat aj skylink v ponuke vymenou za Penthouse1...ved uvidime ako hovorieva Stevie Wonder :laughing: R^ :laughing:Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
|
|
RE: Bulhaři a nové HD programy na 23.5EPenthouse HD1 poskytuje skylinku CanalDigitaal,takže za ten ho asi těžko vymění |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
|
|
netaceTak píem ako som slubil ale sklamem ta....MtvHD a Fashion one idu ako hodinky ale penthouse2 je tma......takže asi až v noci...dnes zistím či to ide od 22.00 alebo od 24.00...zatial ahojPredstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
|
|
@johndougAko je mozne ze ti to ide mne to neide.PRECO... |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 615 |
|
|
ferdo67protože mu to jede na sharing stejně jako mě,pokud nemáš tak vidíš tak maximálně scrambled :))) |
rojroj
|
|
rojroj:laughing: :laughing: R^ R^ :laughing: :laughing:Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
|
|
RE: Bulhaři a nové HD programy na 23.5Ejinak co se týče penthouse HD 2 momentálně je 19:25 a jede bez problému,jak to je přes den nevím,byl jsem v práci. |
rojroj
|
|
RE: Bulhaři a nové HD programy na 23.5ETakže sa pomaly k tomu predsa ale isto dostávame.. :laughing: 10.35 nešli,19.25 idu....Čo to zapínajú na obed ???? :))) ..To sa mi nezdá...Uvidíme zajtra, či dnes nahodou s tým ešte nematurovali...Ved Hustler im ide tiež celý denPredstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
|
|
RE: Bulhaři a nové HD programy na 23.5Etaky si myslím že pujde nonstop 24h,ostatně kdo má možnost přijímat celý paket penthouse HD na 9E,pro toho to není žádná novinka :) |
rojroj
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|