Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nefunguje Nova HD

Ahoj,mám problém že mě nefunguje asi pul roku Nova HD.Nejde naladit podle frekvence co udává skylink.Jinak mám Arivu 200 HD.Všem děkuji za odpovědi.

Hupr
Registrace: 3/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nefunguje Nova HD

a to ti vadi az po pol roku?

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

Neodpovídej na otázku otázkou!Jinak jo vadí.A jestli nevíš jak to naladit tak nechápu proč sem přispíváš!!!

Hupr

no len je to cudne, ze pises az po pol roku. Frekvencia je 12110, H, DVB-S2, 27500. Alebo je mozne, ze mas nepresne nastavenu parabolu pre tuto frekvenciu, alebo pri starsich kartach treba zaplatit poplatok za Novu HD.

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21

@Hupr

A na co že se ptáš? Nějak jsem tu otázku nepostřehl, jinak děkujeme za oznámení. Jo a za mě nemáš zač (taky jsem připojil odpověď - k tomuto vláknu, otázku jsem nenašel)

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

No divný to je protože fungovala.Satelit jako komplet není ještě stary ani rok.

Hupr

Jackal-nějak jsem nepochopil co máš tim myslíš???Jinak moje otázka je v nadpisu.

Hupr

1. žádná otázka tam není
2. kdybych přece jen přistoupil na to, že to má být otázka, tak odpovědi by byly jen dvě a to FUNGUJE nebo NEFUNGUJE.

Takže za mě: ANO, Nova HD FUNGUJE, děkuji za optání, nemáš zač.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

Hupr

otázka se vždy ukončuje otazníkem... :))) Jinak pokud ti už nejde zhruba půl roku, tak na podzim se měnili parametry TP 12110, takže to možná bude tím a je třeba v arivě upravit parametry tohoto TP a pak dát nové prohledávání :lookaround:

trouba

@trouba

To mě taky napadlo, ale pak jsem to zavrhl, neboť pokud to ladí podle parametrů, co uvádí SkyLink, tak by to měl naladit, protože jsou udávány správně:
http://www.skylink.cz/web/structure/16.html

Jackal

A v případě, že úpravu neprovedl, popř. nesmazal nefunkční, aby ladil znovu, tak by se pro něj hodil Tvůj nick (bez urážky) a měl by si někoho zaplatit

Jackal

Skylink menil karty a na starych kartach Nova HD bez zaplaceni poplatku uz nepojede.
Tomu jsem se chtel vyhnout a tak jsem po dobe pouzil kartu CSlink, ale stejny problem.

ladys
Registrace: 10/2009

Jackal-nevěděl jsem že tato diskuze je spíše o pravopisu českého jazyka a o tom jak správně položit otázku :O měl jsem za to že toto diskuzní forum je o ničem jiném :8)

Hupr

Trouba-na paremtrech 12110 v TP prostě není signál.takže nic nenajde.

Hupr

Jinak skylink má parametry 12109 a to taky nefunguje.Ale když nefuhuje nova Hd tak nejdou ani jine programy v HD na stejné frekvenci 12109

Hupr

re :

cca před půl rokem má TP 12109 nové parametry a signál je slabší,takže záleží na přesném nastavení paraboly.Toť vše,řeší se to tady asi 100x měsíčně

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

wow

mne taky nefunguje a to mam openbox x810

pussycat
Registrace: 8/2009

ja mam signal 90% a kvalitu 80% a stejne mi to na nove frekvenci nebezi.

ladys
Registrace: 10/2009

Nefunguje nic na frekvenci 12109,tato frekvence je bez signálu.

Hupr

Hupr

už nevím co je u arivy třeba všechno upravit, ale máš u tp 12110 nastaveno 8PSK a PILOT ON? Tyto parametry se v říjnu měnili.

trouba

"Ve středu 29.9.2010 v 7:04 hodiny bylo ukončeno vysílání programu Nova HD a dalších programových služeb této platformy na starých parametrech. Zhruba po deseti minutých bylo vysílání obnoveno ale s novými parametry satelitního multiplexu - změnilo se FEC z 9/10 na 3/4, modulace z QPSK na 8PSK a PILOT z OFF na ON (zapnuto)."

trouba

Trouba-ja u arivy tohle nenastavím FEC z 9/10 na 3/4, modulace z QPSK na 8PSK a PILOT z OFF na ON (zapnuto)." nikde to tam není,asi jede v automatickém nastavení.

Hupr

Ariva zmenu parametrov pred pol rokom zvladla automaticky. Netreba nic menit. Takze ak pred zmenou Nova HD fungovala, problem bude iba v nepresne nastavenej parabole.

fulcrum29
Registrace: 5/2007

Přesně tak.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Docela by mne zajímalo to že 1/2 roku ti nejde Nova HD a je kolem toho humbuk.To ses probudil či co? Vem si návod a tam si přečti jak skenovat tp.A co bys chtěl od takového stroje?Ve finále to bude jen v rukách.Máš nastaveno 12109-DVB-S2 ? A že ti nejdou na této fr jiné programy?Máš je zaplacené? :O

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

@Hupr

No vidíš, a já B L B si vždy myslel, že správně formulovat otázku a její obsah je základ diskuse - děkuji, žes mě opravil.

Jackal
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra