, sekce: Skylink |
|
Nefunguje Nova HDAhoj,mám problém že mě nefunguje asi pul roku Nova HD.Nejde naladit podle frekvence co udává skylink.Jinak mám Arivu 200 HD.Všem děkuji za odpovědi. |
Hupr
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 9 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
|
|
RE: Nefunguje Nova HDa to ti vadi az po pol roku?Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
|
|
RE: Nefunguje Nova HDNeodpovídej na otázku otázkou!Jinak jo vadí.A jestli nevíš jak to naladit tak nechápu proč sem přispíváš!!! |
Hupr
|
|
RE: Nefunguje Nova HDno len je to cudne, ze pises az po pol roku. Frekvencia je 12110, H, DVB-S2, 27500. Alebo je mozne, ze mas nepresne nastavenu parabolu pre tuto frekvenciu, alebo pri starsich kartach treba zaplatit poplatok za Novu HD.Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
|
|
@HuprA na co že se ptáš? Nějak jsem tu otázku nepostřehl, jinak děkujeme za oznámení. Jo a za mě nemáš zač (taky jsem připojil odpověď - k tomuto vláknu, otázku jsem nenašel)Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
|
|
RE: Nefunguje Nova HDNo divný to je protože fungovala.Satelit jako komplet není ještě stary ani rok. |
Hupr
|
|
RE: Nefunguje Nova HDJackal-nějak jsem nepochopil co máš tim myslíš???Jinak moje otázka je v nadpisu. |
Hupr
|
|
RE: Nefunguje Nova HD1. žádná otázka tam není2. kdybych přece jen přistoupil na to, že to má být otázka, tak odpovědi by byly jen dvě a to FUNGUJE nebo NEFUNGUJE. Takže za mě: ANO, Nova HD FUNGUJE, děkuji za optání, nemáš zač. Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
Huprotázka se vždy ukončuje otazníkem... :))) Jinak pokud ti už nejde zhruba půl roku, tak na podzim se měnili parametry TP 12110, takže to možná bude tím a je třeba v arivě upravit parametry tohoto TP a pak dát nové prohledávání :lookaround: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
|
|
@troubaTo mě taky napadlo, ale pak jsem to zavrhl, neboť pokud to ladí podle parametrů, co uvádí SkyLink, tak by to měl naladit, protože jsou udávány správně:http://www.skylink.cz/web/structure/16.html Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
RE: Nefunguje Nova HDA v případě, že úpravu neprovedl, popř. nesmazal nefunkční, aby ladil znovu, tak by se pro něj hodil Tvůj nick (bez urážky) a měl by si někoho zaplatitJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
RE: Nefunguje Nova HDSkylink menil karty a na starych kartach Nova HD bez zaplaceni poplatku uz nepojede.Tomu jsem se chtel vyhnout a tak jsem po dobe pouzil kartu CSlink, ale stejny problem. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
|
|
RE: Nefunguje Nova HDJackal-nevěděl jsem že tato diskuze je spíše o pravopisu českého jazyka a o tom jak správně položit otázku :O měl jsem za to že toto diskuzní forum je o ničem jiném :8) |
Hupr
|
|
RE: Nefunguje Nova HDTrouba-na paremtrech 12110 v TP prostě není signál.takže nic nenajde. |
Hupr
|
|
RE: Nefunguje Nova HDJinak skylink má parametry 12109 a to taky nefunguje.Ale když nefuhuje nova Hd tak nejdou ani jine programy v HD na stejné frekvenci 12109 |
Hupr
|
|
re :cca před půl rokem má TP 12109 nové parametry a signál je slabší,takže záleží na přesném nastavení paraboly.Toť vše,řeší se to tady asi 100x měsíčněKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
wowmne taky nefunguje a to mam openbox x810 |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
|
|
RE: Nefunguje Nova HDja mam signal 90% a kvalitu 80% a stejne mi to na nove frekvenci nebezi. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
|
|
RE: Nefunguje Nova HDNefunguje nic na frekvenci 12109,tato frekvence je bez signálu. |
Hupr
|
|
Hupruž nevím co je u arivy třeba všechno upravit, ale máš u tp 12110 nastaveno 8PSK a PILOT ON? Tyto parametry se v říjnu měnili. |
trouba
|
|
RE: Nefunguje Nova HD"Ve středu 29.9.2010 v 7:04 hodiny bylo ukončeno vysílání programu Nova HD a dalších programových služeb této platformy na starých parametrech. Zhruba po deseti minutých bylo vysílání obnoveno ale s novými parametry satelitního multiplexu - změnilo se FEC z 9/10 na 3/4, modulace z QPSK na 8PSK a PILOT z OFF na ON (zapnuto)." |
trouba
|
|
RE: Nefunguje Nova HDTrouba-ja u arivy tohle nenastavím FEC z 9/10 na 3/4, modulace z QPSK na 8PSK a PILOT z OFF na ON (zapnuto)." nikde to tam není,asi jede v automatickém nastavení. |
Hupr
|
|
RE: Nefunguje Nova HDAriva zmenu parametrov pred pol rokom zvladla automaticky. Netreba nic menit. Takze ak pred zmenou Nova HD fungovala, problem bude iba v nepresne nastavenej parabole. |
fulcrum29
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 42 |
|
|
RE: Nefunguje Nova HDPřesně tak.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Nefunguje Nova HDDocela by mne zajímalo to že 1/2 roku ti nejde Nova HD a je kolem toho humbuk.To ses probudil či co? Vem si návod a tam si přečti jak skenovat tp.A co bys chtěl od takového stroje?Ve finále to bude jen v rukách.Máš nastaveno 12109-DVB-S2 ? A že ti nejdou na této fr jiné programy?Máš je zaplacené? :OO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
@HuprNo vidíš, a já B L B si vždy myslel, že správně formulovat otázku a její obsah je základ diskuse - děkuji, žes mě opravil.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|