Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

I-Concerts HD

To by som bral ako alternativu ku Brava HDTV v Skylinku... https://www.parabola.cz/zpravicky/13836/i-concerts-hd-novinka-v-satellite-bg/

mbfin
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116
Odpověď v diskusním vlákně

RE: I-Concerts HD

Nakoniec Bulhari nejako valcuju...Len tak dalej, mozno aj nam nejaky HD prihodia do ponuky.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Jo může to být zajímavá stanice.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

To by som bral okamzite :) No vidite,ako ste frflali na Satellite BG uz dopredu a teraz aha.Sama novinka v HD R^

Power150
Registrace: 3/2009

Jetam aj cryptoworks tak že určite to pridajú. :8) R^

fsat
Registrace: 2/2006

mne sa brava celkom páči klasika je klasika ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Mne sa viac paci Costa Brava . :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

No, tak to až uvidí ten Iron65, tak se asi radostí zblázní...

polulin
Registrace: 10/2007

No ak je tam Cryptoworks,tak to potom bude v Skylinku,alebo CSlinku.To by bola parada :)) R^

Power150
Registrace: 3/2009

CRW má Satellite BG tuším u všech programů. Nemusí to mít se Sky/CSlinkem nic společnýho.

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73
Registrace: 1/2006

ANIMAL PLANET HD nech pridaju

Mohli by pridat aj ANIMAL PLANET HD aby to SKYLINK od nich zobral.To by bola parada...

ferdo67
Registrace: 9/2009

Právě běží George Clinton funková legenda až na občasný rozpad obrazu je to docela gút,rozhodně lepší než uspávací Brava R^

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

škoda že tam neni dolby ale len zvuk 1 :-/

🇸🇰

Jupi

RE: I-Concerts HD program

Vůbec to nevypadá špatně:P.Mc Cartney,Iron Maiden,Living Colour,Rolling Stones,REM,Shade,Eric Clapton,Deep Purple,Queen,Scorpions..a to vypisuji pouze klasiku jinak samozřejmě Snoop,R.Williams,J.Legend,Seal,Simply Red... to bych tam tu MTVN HD ani necpal protože takových kvalit jako i concerts asi určitě nedosahuje

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy

I-concert

Není to sice žádná novinka ten vysílá už nejmín rokna frekvencích bývalé EURO1080další velmi zajímavá je MEZZO HD když začínal běžel volně .

MONY
Registrace: 9/2007

RE: I-Concerts HD program

Se teda švýcaři vytáhli to si můžou chrochtáci svoji stanici strčit do pr..le :laughing: :laughing: :laughing:

skohy

to bude asi tím, že chrochtáci kouří od rána do večera trávu a pak jasně vnímají to, proč je klasická hudba nepřekonaná. nikdo od doby Mozarta například nenapsal nic srovnatelnýho. on byl absolutní génius, chápeš to. v jeho hudbě se často několik motivů, z nichž každý samostatně je nad možnosti kterýhokoliv dnešního skladatele filmové hudby (například)
www.youtube.com/watch?v=L6x4KC1u5k0

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Cakal som lepsiu kvalitu obrazu a ani hudba ma neako velmi neoslnila asi radsej MTVN HD...

ferdo67

No nevím vortimonde,mám o hudbě trochu jiný představy souhlasím s tebou v té klasice ale jako jedinou drogu mám pivo a přijde mi že na dance tv se nic zvláštního neděje snad jen že tam občas zahraje Sven Vath ale to snad jen z nostalgie když v 80s měl tu formaci Off a 16Bit a já když jsem chtěl něco nahrát tak jsem musel paradoxně k vám k mýmu známýmu do polské ulice kterej bydlel až v posledním patře v paneláku a moh operovat s velkou rádiovkou na Ö3 kde běželo Hitpanorama a tam to bylo vo muzice,proto jsem vděčný za ty švýcary že hrajou něco co mě baví a jak si sám minule napsal "nemá cenu předplatný za stanice který ti nic neříkaj"tak asi tak

skohy

ak toto nevyuzije Skylink tak sa mozu hanbit - maju na satelite skevely, ukazkovy premiovy program. Netreba sa o(nevhodné slovo)t s davom a ponukat to co maju vsetci - Discovery, Animal, MTV, atd.
iConcerts by bola pecka, kvoli ktorej by HD balik stal za tie prachy

quix
Registrace: 3/2006

@quix

R^ taky bych si to na pár měsíců zaplatil

skohy

No ja neviem ale ty dvaja co tam vystrajaju ved na to sa pozerat NEDA.Dufam ze to SKYLINK nezaradi do HD balika.JEDNOZNACNE U MNA MTVN HD...

ferdo67

jedna z tych celkom fajn TV,inak aj vazna hudba je velmi dobra...

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

crw tam je,ale caid 0D06

Bruty
Registrace: 5/2006

klasika je úplně někde jinde. co mě fascinuje na klasice je spojení několika odlišných témat v jednu chvíli, čímž vzniká téma nový. Mozart byl v tomhle mistrem a občas zajímavě experimentoval. některý pasáže by se daly popsat až jako harmonická disharmonie

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

ferdo67

Mohli by zařadit oba.Kvalitních koncertů není nikdy dost. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra