, sekce: Jiné placené TV |
|
I-Concerts HDTo by som bral ako alternativu ku Brava HDTV v Skylinku... https://www.parabola.cz/zpravicky/13836/i-concerts-hd-novinka-v-satellite-bg/ |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
|
|
@Jupi Fashion..Fashion NE-HD! |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: I-Concerts HDFashion HD ženám zas netreba, stačí im klasické FTA Fashion TV od 15.3., aby neboli zbytočne rozmaznané. :))) |
petuliček
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 60 |
|
|
@petulicek presnelebo hned 2. (druha) vec po HD kde by Rozlisili take onake saty, sperky... - znacky... BY chceli ze zastav/ vytlac mi tento snimok aby sme vedeli ist do predajne co pytat...! :laughing: |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: I-Concerts HDtakyto ohlas tu uz davno nic nemalo :))pridavam sa k nazoru ze za tento program ma taku kvalitu ze som ochotny platit aj samostatne |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
|
|
RE: I-Concerts HDVdaka za line na epg,už som to pochopil aj ja.Mam hdbox9100,,,pret chvilou iconcert clipy ok,teras live štvorčekuje,robi to niekomu ? nerad by som bol keby išiel iron maiden,alebo scorpions a nedalo by sa to nahrat.Iny sw ?vdaka za rady a vaš čas. |
sosi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 230 |
|
|
RE: I-Concerts HDMě to občas taky kostičkuje a signál mám uroven 95% kvalita 60-80% |
tukan013
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 97 |
|
|
RE: I-Concerts HDMne by zajímalo jak to jde těm co naříkají nad vysokým datovým tokem Skylinku na 12109. Skylink má jen 59,9 Mbits, tento TP má 66,5 Mbits. Mě to jde bez problému na 80 parabolu. Je vidět, že 8PSK zvládne v pohodě FEC 5/6. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
|
|
RE: I-Concerts HDZatím čučím jak blázen. Tohle se dá fakt sledovat. Druhý den s iConcerts je fajn :-) pěkné, moc pěkné. Přeji všem ještě nějaký ten den free vysílání. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
|
|
RE: I-Concerts HDMám radosst, že mi pribudol k favoritným Vintage TV, VH1 Classic a Sky Arts 1 ďalší kanál. Spokojnosť maximálna. OK |
ordo
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 79 |
|
|
RE: I-Concerts HDsuper kanál ..Skylinku a HD balíku by slušel. Uvidíme jak zareagují povolanní. Skylink má na vybranou buď odskočit konkurenci a to né jen s i-Concerts HD ale třeba i Animal Planet HD a připravované AXN HD a nebo na ně bude čekat.Určitě jsou si vědomi toho , že už tu není jen UPC ale určitě i CS Link ,začne být na trhu velmi aktivní. Tudíž Skylinku potažmo pane Glisnik(u) teď se ukáže jak moc to s HD programy myslíte vážně. Mám pocit ,že jsem někde četl o nedostatku kvalitních lokalizovaných programů. A hle nějaké se začínají objevovat. |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
|
|
RE: I-Concerts HDFajn je, ze si tam vybere kazdy, neni to stanice zamerena na jednu vekovou kategorii.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
|
|
RE: I-Concerts HDraději at přidaji MTVNHD a ne iConcerts což je o ničem sami trapárny tam hrají. Ale to je pouze muj názor. |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
|
|
RE: I-Concerts HDPodle mě teda vůbec nevíš, co MTVN HD dávaj, protože oni celej měsíc pouze opakujou a ty rotace jsou naprosto příšerný. iConcerts je skutečně výborný kanál a věřím tomu, že jeho zařazením by stoupla cena Skylinku i u řady jeho kritiků. Šance je ale i u CS Linku... |
camfourek
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 129 |
|
|
RE: I-Concerts HDIconcerts neopakuje tak často? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
|
|
RE: I-Concerts HDtak si ty programový schémata porovnej a uvidíš sám. |
camfourek
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 129 |
|
|
RE: I-Concerts HDJa by som to privítal.Veľmi dobrá stanica. |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 232 |
|
|
RE: I-Concerts HDDoufám, že když jsi třeba tuhle diskusi přečte někdo, kdo je zodpovědný za skladbu kanálů u Skylink/CSlink, tak mu bude dhned jasný, že o tohle by zájem byl a mžná by lidé byli i ochotni si za tenhle kanál platit sólo... Snad nejsou slepí a pochopí to... |
carrot
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 37 |
|
|
RE: I-Concerts HDcarrot: súhlasím a verím že kompetentní občas tento server prezerajú. :lookaround: |
petuliček
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 60 |
|
|
RE: I-Concerts HDShrnuto a podtrženo,pokud tohle Skylink nepřidá i když vidí,jaký je o to zájem a má to přímo pod nosem tak je to banda ignorantů a nezaslouží si moje peníze.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
alfasex9E: Hello HD - i-Concerts HD,dosť dávno! www.rocktv.hu/rocktv/50 percent,zahraničných,skupin. ;) ;) ;) |
BATISTUTA
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 77 |
|
|
RE: I-Concerts HDpreco ja? ... tento kanal mne osobne nic nehovori, takze sa diskusie nezucastnujem, ale tesim sa ze maju ludia radost :)))Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: I-Concerts HDalfasex,Len pre informáciu som To napísal....Takto,sa nikto neurazí. :))) :) ;) |
BATISTUTA
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 77 |
|
|
RE: I-Concerts HDTak si myslím, že bych taky tímto programem nepohrdnul.Jinak síla signalu 100% a kvalita též 100%(teploměry na doraz) |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
|
|
RE: I-Concerts HDZjistil jsem, že z celé placené nabídky Skylinku sleduji nejvíce HBO a Eurosport HD a z SD Cinemax a Retro :)))Takže je jasné, že bych jím taky nepohrdnul.. @rodra O takovém signálu se mi zdá už dlouho. No nic, nemohu mít všechno ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: I-Concerts HDCanal+ zamów sobie na stronie satsklep :laughing:www.youtube.com/watch?v=jak16_C4FYI www.youtube.com/watch?v=QJLEGZGcbRk Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|