, sekce: Zkušenosti |
|
Nefunguje multibalíkZdravím, môjmu známemu dnes večer prestali ísť programy multi, ktoré si riadne zaplatil/do 3.apríla/ základ mu ide.Má osvedčený Openbox 810+karta od03.Akurát sa mu to stane, keď sa tešil na hokej.Na linke Skylink osvedčená "rada"-vypnout přijímač a znovu zapnout+vyčkejte na programe Čt1 2 hodiny.Má niekto dnes večer podobné problémy? Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 349 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
|
|
losparaboVýborně, nyní jsi to pěkně popsal a chvályhodné je, že vše v klidu, bez vyhrožování atd. Nyní s většinou Tvých poznámek souhlasím.Samozřejmě je mi toto vše známo, vč. toho co bude následovat po výměně CW karet. To, že většina dnešních uživatelů 2-tunerů užívá kartu CW (vč. mě) a tedy prozatím je klid dává prostor pro ono testování s celkem malým hunbukem, ale hlavně pro možnost oslovit providera, že 1 odpověď karty je málo, že chceme třeba 3-4 (2 nahrávat, třetí sledovat). S montážníma firmama se roztrhal pytel kvůli digitalizaci, téměř kdokoli se na tom snaží přiživit a po boomu se vypaří a pujdou třeba prodávat zeleninu, tak to prostě dnes chodí nejen v tomto oboru. Dá se to i vysledovat na fórech, jak různí elektrikáři somrují informace a hrají si na anténáře ..... PS: zajímalo by mne, co máš za přijímač, já večer (po 2 montážích) schválně zkusím ICE kartu ve Vantage 8000 a nahrávat budu 2 placené a na třetí se mrknu. U Humaxu 5100 jsem si za ty poslední týdny ničeho nevšimnul, ten ovšem dovoluje 1 nahrávat a 1 sledovat a to celou dobu jede OK, resp. žádných problémů jsem si nevšimnul. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
|
|
RE: Nefunguje multibalík@zipvdaka za rozumnu rec ad montazne firmy boli to velke firmy, ktore sa satelitom venuju 10-15 rokov a byvam vo velkom meste - tym chcem povedat, ze aj velke firmy, mimochodom 1 z nich je velkoobchodny dovozca, proste absolutne nesleduju trendy, naucia sa cosi co funguje, ked prestane fungovat pohladaju nove riesenie. A ked sa vyskytne problem so signalom pri montazi, tak im ani 200 tisicovy merak nepomoze, ked nemaju v hlave a nedokazu analyzovat problem ad tuner mam CW kartu, cize som nepostrehol problem, ale to riziko vymeny karty do buducnosti, spolu s narastajucimi indiaciami z poslednych 2 tyzdnov na forach, kde sa stazuju, ze im s ICE a IRD seka nahravanie pri pozerani druheho programu je velke a treba sa jednoznacne postavit na odpor. Mam rovnaky stroj ako oni, rovnaky firmware aj pluginy, rozdiel je oba v karte a nedokazeme im poradit a napravit sekanie. Satelitny profesionali sa na tomto fore k tomuto problemu zvacsa nevyjadruju, alebo dokonca brania SL, namiesto toho, aby si zratali, co urobia zakaznici, ktorym predali 2tuner, za ktory dali 3-6x viac ako ini zakaznici. Dokonca neboli schopni/ochotni popisat co sa stane pri takomto nastaveni surflocku 2tunerarom s PIPom a PVR. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|